• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

SHAVESAFE

ShaveSafe barberskum forebygger knopper, kløe og indgroede hår ved barbering. Skummet renser huden og skraberen, så du opnår en optimal hygiejne og dermed undgår gener efter barbering. ShaveSafe indeholder 0 % parfume, og begge varianter er perfekt til sensitiv hud.

Og ja, DET VIRKER. Dette garanterer vi, og derfor har vi selvfølgelig også valgt at give 100% tilfredshedsgaranti - læs mere bag på flasken.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

13 produkter
13 produkter
Sortér efter: Mest populære

Historien bag ShaveSafe

Det hele startede med en irritation over, at der ikke var lavet et produkt, som kunne modvirke knopper og indgroede hår efter en barbering, der både var mildt og effektivt på samme tid. Det blev startskuddet til det første produkt:

"Jeg undrede mig over, at der ikke fandtes et produkt, der mildt kunne behandle og forebygge de røde knopper jeg fik ved barbering’" - Nana Rytter Nielsen, kvinden bag ShaveSafe.

Før ShaveSafe arbejdede Nana som undertøjsmodel og syntes, det var så irriterende, at hun skulle sminke knopperne væk, hver gang hun skulle have taget billeder. Derfor gik hun i gang med at undersøge, hvad årsagen til generne var, og i 2010 fik hun etableret et samarbejde med et dansk farmaceutisk firma.

2011 blev et utroligt spændende år for Nana Rytter Nielsen. Det var nemlig året, hvor hun fik færdigudviklet produktet ShaveSafe, som blev lanceret i marts samme år. Det danske marked tog overvældende godt imod produktet, og det styrkede den danske iværksætters fornemmelse af, at der virkelig var et reelt behov for hendes produkt. Siden 2011, hvor det første produkt kom på markedet, er det gået rigtig godt. I 2012 kom ShaveSafe Sensitive på markedet, og i 2019 kom endnu flere ShaveSafe produkter til. Det blev udvidet med en Bikini Line Repair Cream, en ShaveSafe barberskraber og barberblade, og i 2020 kom Aftershave Repair Balm i et nyt design.

I dag har ShaveSafe været omtalt i de fleste kvindeblade og af mange store bloggere. I 2012 blev ShaveSafe nomineret i kategorien ”Bedste nye produkt” til Danish Grooming Award og i 2013 vandt ShaveSafes gel bedste test i iFORM.


Tryghed, troværdighed og tilfredshedsgaranti

ShaveSafe er et innovativt og patenteret produkt, der sikrer dig en god og sikker barbering uden gener. Produktet er udviklet i samarbejde med førende farmaceuter på området. ShaveSafe giver derudover 100% tilfredshedsgaranti.

Du kan handle ShaveSafe lige her på Matas.dk.