• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt frem til 31/1-2022
Menu

SOLARAY

Får du dit nødvendige indtag af vitaminer og mineraler? Hvis ikke, så frygt ej! Du kan nemlig købe et stort udvalg af vitaminer, mineraler og kosttilskud fra Solaray. Solaray har leveret vitaminer og kosttilskud siden 1973. Alle Solarays produkter er glutenfri, laktosefri, og fri for kunstige tilsætningsstoffer. Solaray går ikke på kompromis med kvaliteten, og du kan være sikker på altid at finde vitaminer, mineraler og kosttilskud af den højeste kvalitet, baseret på de bedste råvarer.

Mærker
Mest populære

Pris

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Aktuelt

70 produkter
70 produkter
Sortér efter: Mest populære
Solaray Magnesium Citrat 250 mg 180 kaps.
189,95
Førpris 239,95
Du optjener 19 point
Matas LIVEHelseeksperten guider
Helseeksperten guider: Få mere energi i hverdagenFå mere energi i hverdagen. Se eller gense Matas LIVE.
Solaray All Omega 3-6-9, 180 kapsler
359,95
Førpris 409,95
Du optjener 36 point
Solaray Zink Citrat 20 mg 60 kap
99,95
Du optjener 10 point
Solaray Tarm i Form 100 kaps.
149,95
Du optjener 15 point
Solaray Vitex
159,95
Du optjener 16 point
Solaray Sleep Blend 100 kap
149,95
Du optjener 15 point
Solaray D-Vitamin 50 mcg 60 sugetabletter
99,95
Du optjener 10 point
Solaray Havtorn 100 kap
199,95
Du optjener 20 point
Solaray Rød ris & Q10 60 kap
299,95
Du optjener 30 point
Solaray C-vitamin C500+ hyben, citron Solaray 100 tab
119,95
Du optjener 12 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Solaray bestsellers


 • Solaray Multidophilus 24
  Solaray Multidophilus 24 er et kosttilskud med mælkesyrebakterier, som bidrager til at opretholde en sund mave- og tarmflora. Solaray Multidophilus 24 indeholder en blanding af 24 forskellige stammer af mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterierne producerer mælksyre, som sænker pH-værdien i tarmerne. De er bl.a. gavnlige for immunsystemet, og bidrager til optagelsen af vitaminer i kroppen.


 • Solaray Magnesium Citrat
  Magnesium bidrager til en normal muskelfunktion, til at mindske træthed og udmattelse, til et normalt energistofskifte, til at vedligeholde normale knogler og tænder, samt til nervesystemets normale funktion. Magnesium Citrat fra Solaray indeholder en daglig dosis på 400 mg magnesium i 3 kapsler, hvilket fuldt ud dækker det daglige behov.Kilden til magnesium er magnesiumcitrat. Citrat kommer af citronsyre og findes naturligt i planter, dyr og mennesker. Magnesium Citrat fra Solaray er på kapselform, hvilket sikrer hurtig optagelse.


 • Solaray Mega B-Stress
  Solaray Mega B-Stress er et B-vitaminkompleks, der også indeholder C-vitamin, magnesium og urter. B-vitaminer bidrager til energi, hud og hår, og mindsker træthed og udmattelse. Vitamin B12, vitamin C og magnesium bidrager til et normalt energistofskifte. Vitamin C og magnesium er tilsat bl.a. for at understøtte B-vitaminernes virkning på energistofskiftet.


 • Solaray All Energy
  Solaray All Energy er et kosttilskud bestående af 4 energiurter, L-Carnithin, vitaminer og mineraler. Det er en unik kombination af de 4 velkendte urter schisandra, rosenrod, russisk rod og astragel. All Energy er sammensat, så kroppen dagligt får et mærkbart energitilskud til den fysiske ydeevne, også i forbindelse med sportsudøvelse. Produktet retter sig specielt til folk som gerne vil have mere overskud i hverdagen. Vitaminerne B2, pantothensyre, niacin, B6 og B12, samt jern og vitamin C bidrager derudover til at mindske træthed og er vigtige for det energigivende stofskifte.


 • Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat med Vitamin D
  Cal-Mag 1:1 Citrat med vitamin D er en unik kombination af calcium, magnesium og vitamin D3, som er udviklet til optimal vedligeholdelse af knogler og tænder. Calcium, også kendt under navnet kalk, er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder, og calcium bidrager ligeledes til en normal muskelfunktion. Magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder og til en normal muskelfunktion. Vitamin D er en særlig hjælper, som bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium i kroppen. Cal-Mag Citrat 1:1 med vitamin D blev kåret som årets helsekostprodukt i 2009 og har været populær hos danskerne lige siden.
 • Solaray Baby-Me-Now
  Solaray Baby-Me-Now er et kosttilskud til før og under graviditet, samt til ammende kvinder. Baby-Me-Now indeholder vitaminer, mineraler og urter sammensat i doser, der bidrager til den gravides behov bl.a. folsyre, calcium, jern og zink. Jern er bl.a. et vigtigt kosttilskud, da blodmængden i drin krop øges og fortyndes under graviditet, hvilket jern går ind og forebygger. Kalk bidrager til at dine muskelceller, nerver osv. fungerer normalt når du bliver gravid.


På Matas.dk finder du et stort udvalg af Solaray – både vitaminer, mineraler, kosttilskud og urteprodukter.

Malene P.
Materialist
”Velvære er for mig at pleje krop og sind. Det handler om at skabe en balance mellem den travle hverdag og selvforkælelse – både indefra og udefra”.
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...