Vi guider

Hudplejeguide: Nem rutine til en moden hud

Når huden ældes, kommer der helt naturligt nye behov i din hudplejerutine. Med den rette pleje kan du bevare en smuk glød og udstråling i din hud. I denne artikel guider vi til en nem og effektiv hudplejerutine, som kan hjælpe din hud med at holde sig smuk, sund og glødende.

Når vi bliver ældre, så skaber det naturligvis en række ændringer i huden. Måske du oplever, at huden føles mere slap, tør eller trist i farven. Det kan også være, at du oplever pigmentforandringer i huden – det hele er helt normalt.

Man kan sagtens have en moden hud med masser af glød og vitalitet, hvis blot man sørger for at passe godt på den. I denne artikel giver vi dig til en række hudplejeprodukter, som virkelig gør underværker for den modne hud.

Serum mod pigmentpletter og ujævn hudtone

Hvis du ønsker at mindske synligheden af pigmentpletter eller en ujævn hudtone, så er det en god idé at vælge et serum, som indeholder ingredienser, der aktivt arbejder på dette. Du bruger dit serum efter, du har renset huden, og inden din dagcreme.

L'Oréal Paris Age Perfect Age Spot Corrector Serum er et serum, der er specielt udviklet til at minimere synligheden af pigmentpletter og ujævnheder. Det mindsker også synligheden af de fine linjer, giver en glattere og mere strålende hud, samt fugter huden i dybden.

Formlen er beriget med pæon-ekstrakt, der intensiverer hudens glød, samt niacinamid, som effektivt reducerer synligheden af mørke pletter. Du kan også sagtens bruge dette serum på halsen og hænderne, hvis du oplever ujævnheder i huden her.

SPAR 35%KØB 2
30 ml
L'Oréal ParisAge Perfect Spot Corrector Serum
259,95 kr.
(4)


​​​​​​​L'Oréal Paris Age Perfect Age Spot Corrector Serum har en blød konsistens, som giver fugt og glød med det samme, du påfører den på din hud.

Serum for en fast og glødende hud

L’Oréal Paris Golden Age Rosy Oil-Serum er et ret unikt serum, der kombinerer et serums effektivitet med en olies nærende egenskaber. Det giver både mere fasthed og en strålende glød til den modne hud. Serummet er beriget med en høj koncentration af aktive ingredienser, der arbejder målrettet for at revitalisere huden.

Dets unikke, silkebløde formel med oliekonsistens nærer huden dybt, uden at den fedter eller føles klistret på huden. Resultatet er en øjeblikkeligt fugtet og fastere hud, der stråler!

SPAR 35%KØB 2
30 ml
L'Oréal ParisGolden Age Rosy Oil-Serum
229,95 kr.
(88)Husk! SPF er det bedste virkemiddel mod dybe rynker og pigmentforandringer. Du kan vælge en dagcreme med solfaktor, eller bruge solcreme sammen med din dagcreme. Det er vigtigt på alle tider af året, særligt når UV-indekset er 3 eller derover.

Glødgivende dagcreme

En effektiv dagcreme, med de rigtige ingredienser, er essentiel i en hudplejerutine til moden hud. Find en creme med aktive ingredienser, der kan fugte din hud i dybden og kan modvirke tab af spændstighed i huden. L’Oréal Paris  Age Perfect Golden Age Day Cream er beriget med kalcium B5 og pæon-ekstrakt, som styrker huden og gør den mere fast. Du får den også i en version med SPF20, hvis du ønsker solbeskyttelse i din dagcreme.

Den indeholder også pæon-ekstrakt, samt rosa pigmenter, der fremhæver hudens naturlige glød. Resultatet er en hud, der ser mere levende og lækker ud med en masse udstråling. Huden bliver fugtet i dybden og føles mere fyldig og fast, når du bruger den kontinuerligt.

SPAR 35%KØB 2
50 ml
L'Oréal ParisAge Perfect Golden Age Day Cream
207,95 kr.
(627)
SPAR 35%KØB 2
50 ml
L'Oréal ParisAge Perfect Golden Age Dagcreme SPF 20
207,95 kr.
(292)


L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Day Cream har en rosa farve, som giver en naturlig glød til dit ansigt. Den er derfor ideel at bruge om morgenen, så din hud kan nyde godt af den gode glød hele dagen.

Husk øjenområdet

Den tynde hud omkring øjnene udsættes for lidt af hvert i løbet af en dag (tænk bare på, hvor ofte du blinker), og derfor har den brug for særligt målrettet pleje. L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Eye Cream har en rosa farve og får mørke rander til at fremstå mindre tydelige. Du kan altså vinke farvel til det trætte morgenlook.


Øjencremen fugter desuden øjenområdet intensivt, og så indeholder den kalcium B5, der hjælper til at gøre huden fast og spændstig. Husk altid at duppe din øjencreme forsigtigt på.

SPAR 35%KØB 2
15 ml
L'Oréal ParisAge Perfect Golden Age Øjencreme
207,95 kr.
(93)

Hvad sker der med huden, når man bliver ældre?

Din hud danner hele tiden nye celler, men med alderen begynder cellefornyelsen at blive langsommere. Det vil også sige, at huden ikke længere kan forny sig selv med samme hastighed som tidligere i livet, og det kan mærkes i alle hudens lag; i overhuden, læderhuden og underhuden.

Overhuden er hudens yderste barriere. Det er fedtstoffer i overhuden, der skaber en form for barriere mod ydre påvirkninger, men med alderen daler mængden af naturlige fedtstoffer. Derfor kan du opleve at få en mere mat og uens hudtone samt en mere tør hud.

Læderhuden er hudens mellemste lag, og det er blandt andet her, der produceres kollagen og elastin – to vigtige fibre, hvis opgave er at vedligeholde din huds fasthed og elasticitet. Og to fibre, som huden bliver dårligere til at danne, allerede fra du er i midten af 20’erne. Det betyder, at din hud med tiden bliver tyndere og gradvist mister sin styrke og smidighed.  

Underhuden fungerer som en slags indre stødpude mod forskellige former for slag og knubs. Dette inderste hudlag er blandt andet opbygget af fedtceller, og fedtlaget giver huden sin naturlige fylde – en fylde, der udtyndes med alderen, og som efterlader din hud mere slap og rynket.

Andre produkter fra L'Oréal Paris, du vil elske:

SPAR 35%KØB 2
50 ml
L'Oréal ParisCell Renewal Day SPF 30
207,95 kr.
(66)
SPAR 35%KØB 2
15 ml
L'Oréal ParisRevitalift Eye Cream
177,95 kr.
(44)
SPAR 35%KØB 2
50 ml
L'Oréal ParisAge Perfect Day Cream
177,95 kr.
(211)
SPAR 35%KØB 2
30 ml
L'Oréal ParisRevitalift Clinical 12% Vitamin C Serum
259,95 kr.
(85)
SPAR 35%KØB 2
30 ml
L'Oréal ParisRevitalift Retinol Night Serum
229,95 kr.
(99)
SPAR 35%KØB 2
15 ml
L'Oréal ParisRevitalift Laser Øjencreme
207,95 kr.
(43)

Relaterede artikler

Vi tester: 3 populære produkter fra L'Oréal Paris

Vi guider

Vi tester: 3 populære produkter fra L'Oréal Paris

Af Natalie Khayat

Det er sjovt at prøve anderledes farver til læberne og glimrende skygger til øjenlågene, men inden de store eksperimenter kan gå i gang, er det vigtigt at makeuplookets basisprodukter spiller. I denne artikel guider vi dig til makeuppungens hero-produkter, som sikrer dig smuk hud og vipper on fleek.

Læs Mere
Eksperten guider: Find det rigtige serum

Vi guider

Eksperten guider: Find det rigtige serum

Af Zita Gaston

Et serum er hudplejerutinens aktive indslag, hvor du har mulighed for at bruge aktive ingredienser på huden, som passer til netop dine behov. Men hvordan ved man, hvilket serum man skal bruge? I denne artikel guider kosmetolog Zita Gaston til fem forskellige sera og deres fordele.

Læs Mere
Bliv klogere på anti-age

Vi guider

Bliv klogere på anti-age

Af Matas

Produkter formuleret til den modne hud kaldes ofte anti-age produkter, og dækker over en betegnelse af hudpleje, der er målrettet fine linjer, rynker og pigmentforandringer. For at forstå hvilket behov den modne hud har er det afgørende at vide mere om hvordan huden ældes og hvilke faktorer, der kan være medvirkende til at fremskynde denne proces.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek