Vi guider
Beauté Pacifique: Sådan får du glansfuldt hår
Et sundt hår med masser af glans og volumen er noget, vi alle drømmer om – men hvordan er det lige, at man opnår de lækre lokker? Her handler det om at vælge de rigtige hårprodukter. Med Beauté Pacifiques hårpleje er du sikret produkter, der er plejende og skånsomme mod hår og hovedbund – og som giver dig hårpragten fra dine drømme.

Åh, det smukke hår, som reflekterer et blændende skær af glans, når solen rammer det fra den rigtige vinkel. Hvem der dog bare havde et smukt hår som hårmodeller i shampoo-reklamerne! Har du det også med at kigge misundeligt efter et virkelig smukt hår, mens dine egne tørre lokker trænger desperat til pleje? Så er du kommet til rette sted! I denne guide gennemgår vi nemlig den intensivt plejende hårplejeserie fra danske Beauté Pacifique, som kan forvandle selv de tørreste lokker til en glansfuld hårpragt.

Den nærende shampoo

Den gode hårplejerutine starter allerede i badet! For i modsætning til, hvad du måske skulle tro, betyder det faktisk utroligt meget, hvilken shampoo du bruger – også selvom du skyller den ud med det samme igen.

Her kan du med tryghed i maven bruge en Beauté Pacifiques plejende shampooer, som giver masser af fugt og næring til håret. Det danske brand har udviklet to shampooer, der passer til forskellige behov.

Nourishing Shampoo er ideel til dig, der har brug for en skånsom shampoo, der renser grundigt uden at virke udtørrende, og som samtidig giver masser af fugt og pleje. Den beskytter håret og hjælper med at bibeholde dets glans. Den er perfekt, til hvis du døjer med et tørt og skadet hår, da den beskytter spidserne mod at spalte.  

Har du brug for lidt ekstra volumen og fylde, så kan du prøve Beauté Pacifique Volumizing Shampoo. Den renser mildt og effektivt og efterlader håret let og mere fyldigt.  Brug en lille mængde produkt, og skum det op i hænderne, inden du kommer din shampoo i håret. Vask håret nænsomt, og massér hovedbunden blidt. Shampooen skummer kun en smule op, men den vasker hovedbunden effektivt. Dit hår efterlades lækkert og med fornyet glans.

Tip! Brug en hovedbundsbørste til at få alt skidt, snavs og produkt-rester ud af håret. Hovedbundsbørsten stimulerer desuden blodcirkulationen i hovedbunden, når du masserer, og den øgede blodgennemstrømning er med til at styrke hårvæksten som en ekstra bonus.


Tip! Når det kommer til hårvasken, er det godt at gå efter ’less is more’-princippet. Prøv at holde dig til 1-3 hårvaske om ugen for at undgå slid.

Det ugentlige fugtboost

Hvis du bruger Beauté Pacifiques plejende hårprodukter i badet, har du allerede den gode base på plads for et smukt, glansfuldt hår. Det eneste, der nu mangler, er den ugentlige hårkur, som fugter håret med sin rige, nærende formulering. På den måde sørger du for, at dit hår får et ordentligt skud fugt, så det kan blive mere modstandsdygtigt og har mindre risiko for at tørre ud og knække.  

Beauté Pacifique Hårkur er udviklet til at genoprette fugtbalancen i et tørt og skadet hår. Den indeholder blandt andet macadamianøddeolie, som tilfører essentielle næringsstoffer til håret og bidrager til et hår, der er blødt som silke.  Fordel hårkuren i hele håret, og lad den sidde i ca. 10 minutter, inden du vasker den ud igen. Som en ekstra bonus virker den nærende hårkur også varmebeskyttende på håret.

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Matas LIVE

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Beauté Pacifique inviterer eksklusivt sine største fans til en helt særlig kundeaften, hvor du kan opleve en ny, high-end serie af hudplejeprodukter, høre Anne Glad interviewe grundlægger Flemming K. Christensen samt shoppe nyhederne til en helt særlig pris.

Læs også

Glans til tørt hår

Efter du har renset alle produktrester og skidt ud af dit hår, er det vigtigt, at håret får masser af fugt. Brug derfor en fugtgivende balsam, hver gang du vasker dit hår. Beaute Pacifiques Extended Performance Conditioner er en mild og lækker balsam, som sørger for at dit hår efterlades silkeblødt efter vask. Balsammen indeholder blandt andet B-vitaminet panthenol, som tilfører masser af fugt til håret og beskytter hårstråene, mens E-vitamin beskytter hovedbunden.

Brug en gavmild mængde produkt og fordel det i længderne med særligt fokus på spidserne. Lad conditioneren sidde et par minutter og virke, inden du skyller den ud igen. Har du en hovedbundsbørste, kan du med fordel massere lidt i hovedbunden, mens du venter. ​​​​​​​

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
Kropspleje: 3 fejl du muligvis begår

Vi guider

Kropspleje: 3 fejl du muligvis begår

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi ønsker alle sammen en sund, glødende og lækker hud. Men der er nogle fejl, vi ser gå igen, når det kommer til kropspleje. Vi guider her til, hvordan du får det aller bedste ud af din rutine, når kroppen skal plejes med Beauté Pacifiques unikke og effektive produkter. Har du svært ved at kende favoritterne? Så er det fordi, de netop er blevet lanceret i en ny, lækker emballage.

Læs Mere
Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Matas LIVE

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Af Matas

Beauté Pacifique inviterer eksklusivt sine største fans til en helt særlig kundeaften, hvor du kan opleve en ny, high-end serie af hudplejeprodukter, høre Anne Glad interviewe grundlægger Flemming K. Christensen samt shoppe nyhederne til en helt særlig pris.

Læs Mere
4 skønne øjencremer fra Beauté Pacifique

Vi guider

4 skønne øjencremer fra Beauté Pacifique

Af Ida Hinchely Kyhn

Vidste du, at det kun er ægte smil, der får musklerne omkring øjnene til at trække sig sammen? Det, at vi får smilerynker, betyder altså bare, at vi har levet et liv med masser af grin og godt humør. Og det skal der være plads til! Så smil bare løs; med øjencremerne fra Beauté Pacifique kan du nemlig forebygge og mindske de små, fine linjer om øjnene. Lad os dykke ned i cremerne her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.