• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Guide: hvilken øjencreme skal jeg bruge?

Er du i tvivl om, hvilken øjencreme du skal vælge? Beauté Pacifique guider dig på vejen til at finde den øjencreme, der passer lige netop til dine behov.

Få førstehjælp til linjer, mørke rande, poser under øjnene og meget andet lige her: 

A-vitamin øjencreme

Har du mørke rande under øjnene? Eller er linjerne omkring øjnene ved at snige sig ind på dig? Så er Beauté Pacifiques A-vitamin øjencreme det rigtige valg for dig. Den styrker og tykner huden, hvor den er blevet tynd og gennemsigtig, mens den også minimerer linjer og rynker.


Derudover får du også beskyttelse mod frie radikaler, som du finder i den skidt og snavs vores hud udsættes for i løbet af dagen. Du kan bruge den både morgen og aften, men vær forsigtig i starten! Den er en effektiv størrelse, så vi anbefaler, at du bruger den hver anden dag de første par uger.

(143)
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
199,95
Førpris 269,95
Optjen 20 point

Paradoxe øjencreme

Hvis din hud er sensitiv, men du stadig gerne vil have anti-age pleje og masser af fugt til de fine øjenomgivelser, så er Paradoxe øjencremen det rette for dig.


Den indeholder Chilensk vindruekerneekstrakt, der plejer og beskytter huden mod aldersforandringer og solskader, mens den også beskytter mod frie radikaler. Med Paradoxe øjencremen efterlades din hud silkeblød og du får al den pleje som huden har brug for. 

(150)
Beauté Pacifique Paradoxe Eye Creme 15 ml
199,95
Førpris 269,95
Optjen 20 point

Puffy Eyes Gel

Har du poser under øjnene, når du vågner om morgenen? Puffy Eyes Gel er hurtig SOS-hjælp til at mindske væskeansamlinger ved øjenomgivelserne. Gel’en køler, mens den også er aktivt collagen opstrammende ved hjælp af planteekstrakter.


Derudover indeholder den også ekstrakter med koffein, der bidrager til at huden formindsker fedtdepoter. Puffy Eyes Gel kan også reparere aldersforandringer og solskader, så du både får pleje og mindskning af poser under øjnene i denne øjencreme.    ​​​​​​​

(105)
Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel 15 ml
199,95
Førpris 309,95
Optjen 20 point

Relaterede artikler

Beauté Pacifique præsenterer Symphonique

Nyhed

Beauté Pacifique præsenterer Symphonique

Af Matas

Symphonique er en banebrydende, ny serie, der spiller på alle hudplejeuniversets anti-age strenge. Serien består af tre produkter, der er særligt aktive og derfor henvender serien sig til aldersgruppen +45 år. Symphonique kombinerer det nyeste indenfor dermatologisk videnskab med effektive ingredienser, der tilsammen skaber en smuk symfoni.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs, eller hvis du ønsker at forebygge de uønskede ”indtrængere”. I dag ser vi nærmere på den populære serie, og vi gør dig klogere på, om du bør kaste din kærlighed over de virkningsfulde produkter, der tager hånd om aldersforandringer, uren hud og solskader.

Læs Mere
Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Bag om brandet

Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse

Af Trine Brøndsted

Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker.

Læs Mere
Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Matas LIVE

Beauté Pacifique lancerer helt ny serie!

Af Matas

Beauté Pacifique inviterer eksklusivt sine største fans til en helt særlig kundeaften, hvor du kan opleve en ny, high-end serie af hudplejeprodukter, høre Anne Glad interviewe grundlægger Flemming K. Christensen samt shoppe nyhederne til en helt særlig pris.

Læs Mere