• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Test din viden om Beauté Pacifique & A-vitamin

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs, eller hvis du ønsker at forebygge de uønskede ”indtrængere”. I dag ser vi nærmere på den populære serie, og vi lader dig teste din viden, så du kan blive klogere på, om du bør kaste din kærlighed over de virkningsfulde produkter, der tager hånd om aldersforandringer, uren hud og solskader.

Beauté Pacifique har skabt en serie, der har A-vitaminet aka ”strygejernsvitaminet” som omdrejningspunkt, og produkter fra netop denne serie er ganske kærkomne i vores hudplejerutiner. For indrømmet: selvom vi synes, at alle kvinder ældes med ynde, fordi rynker er et tegn på, at vi smiler og lever godt, vil vi da gerne holde de uønskede indtrængere for døren lidt endnu…

I dagens indlæg sætter vi fokus på bestsellere fra Beauté Pacifiques A-vitaminserie, så hvis du sukker efter hudpleje med en utrolig anti-age effekt eller en virkningsfuld creme til uren hud, kan du trygt lade blikket glide ned over siden og lade dig forføre. 

​​​​​​​

Vidste du, at huden er kroppens største organ? Dette betyder, at den hver dag bliver eksponeret for ydre faktorer, der er med til at nedbryde hudens kollagen, hvilket fører til tabt elasticitet.

Udsæt hudens aldringsproces med Beauté Pacifique

A-vitamin er et potent mirakel-middel, der sætter gang i hudens celler og øger kollagentætheden i huden, så den bliver udglattet og naturligt fugtmættet. Vitaminet går ikke blot til kamp mod fine linjer og rynker; det er også en effektiv ingrediens i behandlingen af uren hud, og derfor er der tale om et vitamin, som vi byder velkommen med åbne arme.

   

Der findes flere forskellige typer af A-vitamin, men fælles for dem alle er, at de arbejder på højtryk for at ”levere” et yngre udseende til din hud. Beauté Pacifique er særligt anerkendt for brugen af A-vitamin, som er gavnligt for nedbringelsen af alderstegn, solskader og uren hud, men deres serie byder også på ingredienser, der forsyner huden med alt det, den behøver, for at bibeholde et friskt og velplejet udseende. Det er ikke kun kombinationen af aktive og virkningsfulde ingredienser, der gør produkterne ekstraordinært eftertragtede – Beauté Pacifiques innovative transportsystem er også noget, der værdsættes af hudplejeentusiaster verden over.   ​​​​​​​

Et innovativt transportsystem     

Noget helt særligt ved Beauté Pacifiques A-vitaminserie er, at produkterne er baserede på en unik metode, som de selv kalder for et transportsystem. Metoden sørger for, at det aktive A-vitamin bliver blandet med Squalane-olie, som kan optages af huden og transportere A-vitaminet ned til vores dybe hudlag, hvor det kickstarter gendannelsen af kollagen.


Med andre ord vil du opleve, at produkterne fra Beauté Pacifiques A-vitaminserie virkelig arbejder i dybden, og som følge deraf kan du se frem til et yngre og mere ensartet udseende.  

Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Kollagen er på alles læber, som den "nye" hotte hjælper når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagenboostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs også

Signaturprodukter med A-vitamin, som du skal kende

Selvfølgelig er alle Beauté Pacifique produkter ganske velkomne i vores plejerutiner, for de er altså noget helt særligt. Hvis du spørger os, er der dog nogle signaturprodukter, som du bare skal kende, hvis du ønsker at opleve effekten af det potente A-vitamin. Det er disse produkter, der får udenlandske magasiner og beauty-elskere til at vende blikket mod Danmark og skrive sig navnet bag øret.

Super 3 Booster

Dit længselsfulde blik hviler meget muligt på din nye favorit, hvis du gerne vil gå til kamp mod aldringstegn og urenheder. Beauté Pacifique står bag denne darling, der siges at have superkræfter. Der er tale om ét af de produkter i Danmark, der indeholder mest A-vitamin, og til sammenligning indeholder det 2,4 gange så meget som Crème Métamorphique.


Super 3 Booster er, foruden A-vitamin, beriget med serum-regulerende ekstrakter, som har en yderst gavnlig virkning på bumser og urenheder, og du vil derfor opleve, at din hud får en mere ensartet og glat finish, når du bruger dette produkt. Endnu et plus er, at boosteren reducerer solskader, og med dette vidunder får du altså en multifunktionel superhelt til plejerutinen.

(247)
Beauté Pacifique Super3 Booster 100 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
(53)
Beauté Pacifique Super3 Booster 50 ml
419,95
DU OPTJENER 42 Point

Crème Métamorphique    

Denne dag- og natcreme fra Beauté Pacifique har den særlige evne, at den kan trænge ned i hudens dybere lag. Den indeholder to typer af A-vitamin, der forstærker og forynger hudens kollagen-struktur.


I dette produkt har A-vitaminet desuden fået selskab af E-vitamin, som er en effektiv ingrediens, der beskytter huden mod frie radikaler og sørger for, at den beholder sin ungdommelige glød og en lækker blødhed. Netop denne creme fra Beauté Pacifique er et signaturprodukt, som skal prøves, hvis du sværger til virkningsfuld hudpleje – og hvem gør ikke det?     

A Vitamin Eye Creme

Er du på udkig efter en lifesaver, der kan få de mørke rande under dine øjne til at fordufte? Så bør du tage et nærmere kig på denne øjencreme fra Beauté Pacifique, der har A-vitamin aka ”strygejernsvitaminet” som hovedingrediens.

Den lette creme mindsker mørke rande og forebygger aldersforandringer i huden omkring dine øjne, hvilket medvirker til, at du får et mere friskt udseende. Foruden to typer af A-vitamin er øjencremen beriget med E-vitamin, der gør huden mere robust og beskytter mod miljømæssige påvirkninger.


Det effektive ”transportsystem”, som produkterne er baserede på, vil sørge for, at cremen trænger ned i de dybe hudlag, hvilket gør cremen super effektiv og vellidt. Prøv den, hvis du gerne vil minimere fine linjer og rynker samt mindske mørke rande.  

(116)
Beauté Pacifique A-Vitamin Eyecreme Pump 15 ml
199,95
Førpris 269,95
DU OPTJENER 20 Point
6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Vi guider

6 øjencremer, der gør en synlig forskel

Trænger du til at starte dagen med nye friske øjne, kan den rette øjencreme måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har udvalgt fem af de bedste, som gør en synlig forskel, hvis du døjer med tørhedslinjer, mørke rande og træt og trist hudtone.

Læs også

Defy Damage Serum

Multitasking kan være svært, men dette serum fra Beauté Pacifique kan sit kram. Serummet indeholder den samme mængde A-vitamin som Crème Métamorphique, og den er – foruden A-vitamin – beriget med E- og C-vitamin, der medvirker til, at huden får en lækker glød og en silkeblød finish.


Serummet indeholder Refirming-ekstrakter, der virker karsammentrækkende og opstrammende på huden, og så har den en dejlig, let konsistens, der nemt absorberes – og som ikke fedter, hvilket er et stort plus.


Serummet er det perfekte match for dig, der gerne vil fuldende din hudplejerutine med et serum, der supplerer din foretrukne creme med A-vitamin fra Beauté Pacifique. Påfør serummet på afrenset hud, inden du anvender din dag- eller natcreme, da den tynde konsistens har nemmere ved at trænge ind, når det påføres på ren hud. Husk desuden at påføre serummet på halsen, brystet og décolleté, som er områder, vi ofte glemmer, men som også har brug for et pleje-boost, hvis aldersforandringer skal holdes for døren.

(63)
Beauté Pacifique Defy Damage Serum 40 ml
409,95
DU OPTJENER 41 Point

Body Lotion Dry Skin

Med denne bodylotion fra Beauté Pacifique kan du give din hud et ultimativt fugt-boost. Kropslotionen er dokumenteret til at forøge hudens fugtindhold med gennemsnitligt 65% efter 30 dages brug.

Den lækre lotion har et højt indhold af A-vitamin og squalane, og dette er en særdeles effektiv kombination til behandling af tørhed og irriteret samt solskadet hud. Indholdet af A-vitamin gør denne bodylotion til et velanset anti-age kropsplejeprodukt, og du kan derfor se frem til gennemfugtet og glat hud, hvis du giver vidunderproduktet en chance.

Body Lotion Dry Skin er det perfekte match for dig, der ønsker at give din krop lidt ekstra kærlighed – for hvem siger, at det kun er huden i ansigtet, der fortjener de mest dyrebare anti-age ”dråber”?.

(63)
Beauté Pacifique Defy Damage Serum 40 ml
409,95
DU OPTJENER 41 Point

Hvorfor al den snak om alderstegn i huden?

Hudens sundhedstilstand er hos kvinder i høj grad styret af kroppens østrogenindhold. Kollagenmængden og fiberstrukturen i læderhuden styres nemlig af østrogenindholdet i kroppen, og med alderen falder østrogenspejlet, og det kan naturligvis ses i huden.  

Derfor vil vi gerne have cremer som kompenserer for det kollagen, der naturligt forsvinder med alderen. Det handler altså ikke kun om forfængelighed men i lige så høj grad om at bibeholde en stærk hud, som kan beskytte resten af kroppen.

Test din viden om A-vitamin og Beauté Pacifique​​​​​​​

Relaterede produkter

(140)
Beauté Pacifique Cleansing Foam 150 ml
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(23)
Beauté Pacifique Deep Pore Cleansing Mask 50 ml
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(4)
Beauté Pacifique Paradoxe Gaveæske
559,95
DU OPTJENER 56 Point

Relaterede artikler

Få en tidløs smuk og sund hud med Superfruits

Nyhed

Få en tidløs smuk og sund hud med Superfruits

Er du hoppet med på Superfruit-bølgen, og ønsker du, at dit ansigt skal afspejle dit ungdommelige ydre længst muligt? Den prisbelønnede hudplejeserie SuperFruit Skin Enforcement fra Beauté Pacifique er dit første step på vejen. Serien er nemlig det perfekte start-up-kit til den yngre hud med de første fine linjer, og giver huden masser af fugt og pleje fra næringsrige og naturlige Superfuits.

Læs Mere
Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Redaktionen tester 7 forskellige serum

Vi guider

Redaktionen tester 7 forskellige serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet 7 forskellige sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021