• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

CLEAN til sommer: De bedste dufte til sæsonen

Sommeren er over os med sine mange solskinstimer, legende lethed og glade dage. Dette solrige sæsonskifte kalder på en let parfume, der er blomstrende aromatisk og fyldt med lyse duftnoter, der matcher den klare sommeraften. Er leder du efter en ren duft, som rummer essensen af sommer – men er du i tvivl om, hvilken parfume, du skal vælge? Så er du kommet til rette sted!

Duften af sengetøj, der hænger til tørre i den milde sommerbrise, vilde blomster på engen og den friske regnvejrsdag. Ønsker du også at indhylle dig i sommersæsonens skønneste hverdagsdufte, er en CLEAN parfume den perfekte sommerduft til dig.


Det populære parfume-brand er nemlig specialister i at indkapsle alle de dufte, vi kender og elsker fra hverdagen, som udgør et sammensurium af livets små glæder, som egner sig perfekt til sommer. Rent vasketøj, den silende regn – eller måske CLEANs helt nye parfume, som hylder sommeren? ’Hello Summer!’ er indkapslingen af duftintrykkene, du møder, når den kølige brise langs kysten forenes med solens varme – og er derfor din oplagte signaturduft til sæsonen.


Hvad vil du mindes denne sommer? De friske blomster, det nyvaskede vasketøj, du lige har hængt op eller essensen af sommer? Herunder guider vi dig til, hvilken parfume du skal vælge til din sommer.

Hello Summer!

Duften til dig, der bruger sommeren på at stråle om kap med solen! Med sin sprudlende energi og varme er CLEANs helt nye duft ’Hello Summer! ’ nemlig den stensikre vinderduft til at byde velkommen til sommeren – og holde på den, når den lakker mod enden. Duften er nemlig inspireret af de sanseindtryk, som møder dig ved kystens smukke strande midt i sommerhøjtiden.


Parfumen er fyldt med florale og forfriskende noter af bergamotte, kardemomme og solbær krydret med kokos og musk, som unægtelig gør den til en livlig og hjertevarmende duft, som kan skabe sommerassociationer selv på en regnvejrsdag. Det er duften, du skal vælge, hvis du samler energi under solens stråler og med glød i kinderne skåler de lyse sommeraftener ind.Ny sommerduft fra CLEAN

Nyhed

Ny sommerduft fra CLEAN

Længes du efter sol og varme, kan du blot iklæde dig årets sommerduft fra CLEAN. CLEAN Sunshine lader dine tanker vandre til en vidunderlig paradisø med hvide sandstrande, palmer og glinsende bølger i det fjerne.

Læs også

Soft Laundry

Sommer er liv og glade dage – men det er også følelsen af helt blødt sengetøj, der har tørret under solen og dufter af renhed og sommerens hverdagsglæder: nyslået græsplæne, mild brise, et hint af saltvand.


Er dét indkapslingen af din sommerduft, må CLEANs duft Soft Laundry være det bedste parfumevalg til dig. Med noter af jasmin, pære, åkande og et hint af havet i toppen og hjertet indkapsles sommerelementerne, og med bundnoter af musk, rav og sandeltræ skabes en harmoni, som matcher de duftindtryk, som har sat sit aftryk i dit vasketøj, der har hængt ude hele dagen.


Psst! Er du vild med den nyvaskede duft? Så prøv også CLEAN Fresh Linens, som er inspireret af helt nyvasket sengetøj på en smuk weekendmorgen.Vidste du...

.. at alle CLEANs parfumer er ’Eau de Parfum’? Det betyder, at koncentrationen af duftolier i parfumerne er 10-20%, og de har derfor en dejlig lang holdbarhed på kroppen. Top- og hjertenoterne har en typisk holdbarhed på op til fem timer, mens bundnoterne kan holde i helt op til 24 timer.
​​​​​​​

Sådan påfører du parfume

Hvis du vil have, at din parfume holder hele dagen, er det vigtigt, at duften påføres de rigtige steder. Her er det en rigtig god idé at gå efter pulszonerne; eksempelvis håndleddene eller bag øret, for her aktiveres duftstofferne bedst.


Brug et par pift og lad duftdråberne tørre helt ind i huden, uden at glide håndleddene sammen. Fugt eventuelt huden en smule med en fugtighedscreme, inden du putter duftdråberne på. Det får nemlig duften til at holde bedre ved.​​​​​​​

En af hver

Har du også en stor kærlighed til alle CLEANs glansbilledlige hverdagssituationer? Det kan være svært at vælge, om man bedst kan lide sommerens regnvejrsdage, friske blomsterhaver eller den rene fornemmelse efter et varmt bad – så hvorfor ikke bare tage en af hver?


Med CLEAN Rollerball Layering Set får du fem af CLEANs signaturdufte, nemlig Warm Cotton, Flower Fresh, Pure Soap, Soft Laundry og Rain. Så kan du dufte af rene lagner, når du hænger det nyvaskede tøj op på tørresnoren, af blomster, når du går tur i haven, eller af blid regn, når en sommerskyller melder sin ankomst.


Tip! Vil du have dit helt personlige duftaftryk? CLEANs simple dufte af hverdagens glæder kan blandes på kryds og tværs, så prøv dig frem og kreer din helt egen parfume.


Vil du have, at din nye parfume holder helt til næste sommer? Så opbevar den køligt – og væk fra direkte sollys.

Hvorfor prøve én CLEAN-duft, når du kan prøve tre?

Nyhed

Hvorfor prøve én CLEAN-duft, når du kan prøve tre?

I mere end 17 år har CLEAN skabt skønne, rene dufte med udgangspunkt i hverdagens velkendte, beroligende sanseindtryk og livets simple glæder. Få de tre duftfavoritter, Warm Cotton, Skin og Rain i et fint julesæt – perfekte til at kombinere, elske og opleve.

Læs også

Relaterede artikler

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs mere
Den originale CLEAN duft er blevet nyfortolket

Nyhed

Den originale CLEAN duft er blevet nyfortolket

CLEANs originale duft, der blev lanceret i 2003, banede vejen for ’nem-at-bære’, ’lige-trådt-ud-af-badet’-duft. 15 år senere har CLEAN skabt en frisk nyfortolkning af CLEAN The Original.

Læs mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs mere