• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

6 parfumer, der matcher de hotteste dufttrends

2021 bliver dit år - kan du mærke det? Vi har fundet seks parfumer, der afspejler nogle af de hotteste dufttrends lige nu, så du kan få lidt forandring i duftuniverset og tilværelsen. Lad dig inspirere af de skønne trends - og vær klar til, at du igen kan nyde lange aftener med alle dem, du holder allermest af.

Der er kommet nye duftrends, og tiden er nu til unikke dufte, som skiller sig ud fra de tidligere sæsoners parfumer. Selvom vi stadig elsker de friske noter af blomster og citrus, så skal parfumerne også dufte af kul, træ og kaffe. Vigtigst af ALT så skal duftene give håb samt ro og opildne til glade stunder.

Parfumetendenser du skal holde øje med i 2021:

Hvis der er noget, vi har lært af 2020, så er det, at vi skal værdsætte de øjeblikke, hvor vi føler os frie og levende. Hvis du spørger os: "hvilke parfumetrends skal jeg holde øje med i 2021", så vil svaret være kuren mod den tilstand, vi alle har kunnet nikke genkendende til det seneste år: "du skal holde øje med parfumer, der virker opløftende og giver dig en følelse af uafhængighed og lykke".


Selfcare og wellbeing har været et tema i 2020 - med god grund - og vi er sikre på, at "trenden" fortsætter langt ind i 2021. Det unikke ved parfumer og dufte er, at de kan fremkalde følelser og skabe en nostalgisk eufori. Derudover har dufte en særlig evne til at virke opløftende, og derfor skal du lægge mærke til de duftnuancer, der vækker noget indeni dig. Gå efter de noter, der får dig til at føle ro og velbehag, og så er du godt på vej.


Det er ingen hemmelighed, at vi alle render rundt og krydser fingre for, at foråret og sommeren byder på festlige begivenheder. Du vil nok se, at de populære aften-dufte bliver populære, når vi kommer længere ind i året. Og endelig glæder det os, at UNISEX parfumer vinder endnu større indpas i mange duftuniverser. Kønsnormer hører også fortiden til, hvad angår parfumer - og hurra for det.

5 trendy parfumer

Så hvor finder du så duften af glade dage, individualitet og romantiske aftener?  
Her får du et bud på fem parfumer, som omfavner de nye tendenser:

1

Lad 2021 blive et sprudlende år


Du lader lige nu dine øjne hvile på en sprudlende parfume, der er synonym med livsglæde og leg - 2 ting, som vi i dén grad behøver i vores liv ovenpå et vanvidsår.


Parfumen tager dig en tur med til Frankrig, da den har noter af søde "Macarons", og så har den en skøn lethed takket være jasmin og candyfloss. Den sprudlende kant får parfumen fra røde æbler og mandarin. Alt i alt en duft, der bare opildner til glade forårs- og sommerdage. Lige, hvad vi trænger til, ikke?


2

Let, frisk og feminin


Calvin Kleins Sheer Beauty EDT er det perfekte match til dig, der er på udkig efter en feminin parfume, der kan bruges til alle begivenheder. Den skønne duft har en dejlig lethed med noter af pæreblomst og hvid fersken, der går godt i spænd med den forårsagtige og sommerlige luft, som vi snart "møder" med stor glæde.


De dyrebare dråber leveres i en smuk flakon, der tager sig godt ud på badeværelset, og parfumen fås desuden i forskellige størrelser.


Psst! Mangler du den perfekte gave til mors dag? Du kigger på den lige nu.


3

Til dig, der er vild med duften af solnedgang, strand og bål


Clean har skabt en duft med noter af citrus, skønne blomster og røget drivtømmer, som giver en stemning af varme sommeraftener på standen med gode venner og masser af tid - noget, vi alle har savnet.


Denne parfume vækker - med andre ord - en nostalgisk eufori, og måske er det en, du skal kigge nærmere på, hvis du savner det frie liv og leder efter en duft, der skal være med dig, når du igen kan gøre alle de ting, du har savnet.


4

Den perfekte aften-duft


Black Opium fra Yves Saint Laurent kan noget helt specielt. Den er varm samt sensuel, og så er den én af de der dufte, der får dine omgivelser til at sige: "Wow, du dufter godt! Hvad er det for en parfume, du har på?".


Her på redaktionen er vi særligt vilde med Black Opium, når vi skal til specielle begivenheder. Den er nemlig utrolig intens, hvilket gør den til en perfekt aften-parfume, men den er samtidig alsidig, hvorfor den kan bæres til mange forskelligartede begivenheder.


Psst! Har du set den smukke flakon? SÅ fin til badeværelset i øvrigt!


Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs også
5

Til dig, der ikke vil lade dig binde af kønsstereotyper  


2020 har ikke kun bragt en pandemi med sig - og gudskelov for det. Året har givet anledning til (sund) refleksion og vigtige debatter - og det har været tiltrængt!


Udtryk dig, som du vil - og lad dig ikke binde af kønsnormer. Calvin Klein CK One er en unik unisex parfume, der dufter så skønt, uanset hvem der bærer den. Brug lige præcis den duft, som taler til dit hjerte, og så skide være med normerne (undskyld mit franske)...


6

Til dig, der ikke vil lade dig begrænse


Her får du en duft med masser af blomster og træ. Parfumen indeholder duftnoter af litchi rose, tempeljasmin og sandeltræ, som giver duften et orientalsk præg.


Parfumen er udviklet af tre kvindelige parfumeur, som ved, hvad kvinder med tendens til det eksklusive vil have.


Relaterede artikler

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs mere
10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs mere
Redaktionens favoritter: Herre dufte

Vi guider

Redaktionens favoritter: Herre dufte

Af Nicoline Kongedam

Alle kvinder har en holdning til mænds parfume. Redaktionen taler ud og fortæller hvilke dufte til mænd, vi bliver mest tiltrukket af.

Læs mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs mere