• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Ahh.. Kan i mærke det? De lyse morgener, den friske luft og solens stråler, der så småt begynder at kysse vores kinder. Træerne har fået deres blade tilbage, og de fine påskeliljer er så småt kommet frem fra deres skjul. Foråret er ankommet! Jeg kan umuligt være den eneste, der elsker denne tid på året. Særligt på grund af de lysere tider, men også fordi jeg ved, at der altid kommer en række nye dufte at gå de lysere tider i møde med ;) Og det er lige præcis dem, det skal handle om i dag.

Hvilken duft skal jeg gå efter i år? Spørger jeg mig selv, hver gang jeg får tippet om, at der er landet en række nye dufte på matas.dk. Og dette forår er ingen undtagelse! Jeg har glædet mig sådan til at dele nogle af de nye forårs dufte med jer - for nøj, de er skønne på hver deres måde. I år rammer nyhederne bredt. Der er nemlig både til dig, der sværger til de milde dufte, men også dig, der elsker de kraftige, intense og sensuelle noter. Jeg er i den overbevisning om, at disse 10 nye dufte inden længe bliver nogle af de mest populære parfumer til kvinder.. Well - lets get to it!

10 parfume nyheder til foråret:

#1. Marc Jacobs Daisy Love Spring Eau de Toilette

Man går aldrig galt i byen med Daisy, gør man vel? Den grønne, fine (meget forårsagtig) flakon byder på en frisk og opløftende duft, jeg allerede kan forstille, at jeg kommer til at bære en varm sommerdag.


Med Daisy Love Spring bliver din krop klædt på med sødmen fra figen og figenmælk samt den lyserøde pæon som topnote. Du kender måske allerede sødmen fra de andre Daisy-dufte, men denne skiller sig en smule ud fra resten af team Daisy. Når denne Daisy-lady rammer huden, vil du opleve flere frugtagtige noter, som jeg personligt er helt vild med.

(0)
Marc Jacobs Daisy Love Spring Eau de Toilette 50 ml
599,95
Optjen 60 point

#2. Jimmy Choo I Want Choo Eau de Parfum

Mit første indtryk af den nye Jimmy Choo parfume var et kæmpe JA! I want Choo.. Den sensuelle duft byder på noter, jeg tidligere har været glad for i andre dufte. Noter, jeg ofte klædte min hud på, når jeg højlydt sang med på Arina Grande, imens pigerne og jeg gjorde os klar til at bevæge os ud i nattelivet.


Åh, hvor jeg længtes efter en vaskeægte tøsetur i byen. Hopefully soon! Fun fact: så er duften faktisk inspireret af atmosfæren, når en håndfuld veninder gør sig klar til fest.. Spot on - Jimmy Choo!


Anyway - med I Want Choo får du glæden af en sensuel duft med et forførende twist. Den emmer af en perfekt kombination af blomstret og orientalske noter som fersken, jasmin, rød edderkoppelilje og vaniljeduft.

#3. Paco Rabanne Olympea Blossom Eau de Parfum 

Du kan måske gætte ud fra flakonen, hvad den nye parfume fra Paco Rabanne byder på? Nemlig: en sensuel, blomsteragtig aroma, der varer ved på huden hele dagen. Det særlige ved denne parfume, hvis du spørger mig, er måden Paco Rabanne har kombineret de blomstrede, frugtagtige og krydrede noter med hinanden.. Dét er genialt!


Først er der noterne fra friske roser blandet med solbærsorbet (mmh!), der mødes med en fyldig duft af frossen pære og krydrede noter. Sidst er der vanilje, der spiller sammen med cashmeretræ og patchouli planten, der er resultatet af en sand forårs duft. Som Daisy love spring er det igen de frugtagtige noter, der dominerer, efterfulgt af de blomstrede. Hvad kendetegner en varm forårsdag bedre? Not much!

Tip!
Når din parfumeflakon er tom, kan du bruge den som en lille vase til et par tørrede eller friske blomster.

#4. Hugo Boss Alive Eau de Toilette

Så er det vist tid til at få en citrus duft på banen, synes i ikke? Sidste år var det Alive Eau de Parfum, der var blandt nyhederne. Nu er Hugo Boss kommet med en Eau de Toilette version, der bærer på nogle skønne citrusnoter, der ligger mildt på huden. Jeg kan let forstille mig, at dette er en duft, jeg vil gå med i hverdagene derhjemme, når jeg lige trænger til at blive spicet lidt op med en mild duft.


De skønne noter, den lyserøde flakon åbner op for, er blandt andet topnoter af mandarin, æble, magnolia samt citron og hjertenoten jasmin sambac. Basisnoterne af sandeltræ og cedertræ giver lige de sidst touch til duften, der alt i alt giver et friskt pust i hverdagen.

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs også

#5. Giorgio Armani Si Intense Eau de Parfum 

Jeg har tidligere råbt højt om den populære Si fra Giorgio Armani i en artikel, jeg har skrevet om top 10 dufte til kvinder, og som stadig ligger højt på listen. Jeg var derfor også i den overbevisning, at det måtte være et spørgsmål om tid, før Giorgio Armani kom med en 2.0. Well - here it is! Si Intense.


Det, der særligt dominere den klassiske Si parfume, er de træagtige noter, hvor der i Si Intense er lagt vægt på de frugtagtige noter, der skaber en vidunderlig intensitet. Det er særligt topnoten solbærsirup (yum!), der dominerer, sammen med hjertenoterne tyrkisk rose og basisnoterne fra benzion og patchouli planten.


Lur mig om jeg ikke kommer til at tilføje denne til top 10 samlingen.. I feel it coming, som The Weekend vil sige.

(0)
Giorgio Armani Si Intense Eau de Parfum 50 ml
749,95
Optjen 75 point

#6. Clean Reserve Lush Fleur Eau de Parfum

Den nye kvinde fra Clean Reserve er en vidunderlig let duft beriget med nøje udvalgte bæredygtige Damask Rose. Sød historie: så er rosen høstet af landmænd i Tyrkiet af den simple årsag, at sikre økonomisk balance i fairtrade handlen - cute! Ydermere er duften pakket ind i en flakon med omtanke for økologi.


Udover Damask Rose, er duften sammensat med topnoter af citrus og hindbær samt blomstret hjertenoter af Gardenia og jasmin. Jeg ved ikke med jer, men jeg kan allerede dufte sommeren herfra..

(0)
Clean Reserve Clean Reserve Lush Fleur 100 ml
849,95
Optjen 85 point
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs også

#7. Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette

Uh, den nye duft fra Elizabeth Arden formår særligt at vække sanserne mod de varme sommerdage, vi forhåbentlig snart får glæde af! Den friske, feminine Eau de Toilette er en blomsterfyldt duft, med nogle skønne noter som bergamotte, hvide pæoner, grøn te og japansk kirsebærtræ.


Efter jeg har taget et ekstra kig på flakonen, skriger den netop af dé noter, der fremtræder i duften. Nu glæder jeg mig endnu mere til at hoppe i vandet til sommer og ligge under den blå himmel.

#8. Maison Margiela Replica Matcha Meditation Eau de Toilette

Savner du en duft, der kan få dig helt ned i zen? Well, her er dit kald! Som du måske allerede har fanget på navnet, så er det nyeste medlem i Maison Margiela en duft, der giver ro i sindet.


Aromaen fra grøn te, der er blandt topnoterne, og matcha, der er blandt hjertenoterne, giver en helt særlig ro i kroppen. Den formår på mystisk vis at lade tankerne blive i nuet - som jeg personligt skal huske mig selv på nogle gange. Nemlig at leve i nuet og ikke altid spekulere på, hvad fremtiden byder på.


Udover grøn te, er den milde duft beriget med noter som hvid chokolade (mums!), mandarin, bergamot, cedertræ og jasmin.

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Sidste år tog jeg et dyk ned i vores datamaskine for at undersøge, hvilke dufte, der var blandt de bedst sælgende på matas.dk. I dag – et halvt år senere – tog jeg endnu et kig for at se, om top 10 duftene fra forrige år havde fået en overhaling af nogle andre vidundere. Dét kan jeg afsløre, at nogle af dem faktisk har. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre, hvilke dufte, der er kundernes mest foretrukne – og jeg må sige, at i har god smag! ;)

Læs også

#9. Bottega Veneta Illusione female Eau de Parfum

Den nye duft fra Bottega Veneta er skabt til at forkæle sanserne og give følelsen af wellness. Mh, jeg kan føle, hvor den her parfume tager mig hen. En dag, der er dedikeret til at nyde goderne ved foråret og sommeren velvidende om, at dagene kun byder på flere solskinstimer (forhåbentligt).


Den sensuelle, feminine duft indebærer en skøn kombination af blomster-, urte-, og træagtige noter. Med det sagt, så slipper vi heller ikke for de aromatiske noter af bergamot, solbær og citrus fra appelsinblomsten. Dét kan man vist kalde en kombination af det bedste fra flere verdener, for ikke at glemme essensen af oliventræ og tonkabønne. Jeg tror bare, at jeg klikker den hjem med det samme..

#10. Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum Eau de Parfum

Jeg synes, at det er på sin plads at slutte af med en ny duft, der symboliserer den smukke kvindekrop. Bevares, kvindekroppen er af mange forskellige, smukke former, der er unik på hver sin måde - men i ved, hvad jeg mener <3


Den nye La Belle er en sensuel, intens og forførende duft af topnoten vanilje, efterfulgt af hjertenoten pære og basenoten tonkabønne. Alt i alt er det resultatet af en sand vaniljeduft med et toch af sødme og en frugtagtig aroma. ​​​​​​​

Mild vs. kraftig – hvilken duft skal du vælge?

Er du i søgelyset efter en mild eller kraftig duft, har jeg en god tommelfingerregel, du måske vil føle brugbar. Hvis du søger en mild duft, vil jeg gå efter en Eau de Toilette, da disse kun indeholder 5-15 procent duftolier. En Eau de Toilette er derfor en mere afdæmpet duft i forhold til en Eau de Parfum, som indeholder 10-20 procent duftolier.


Søger du derfor en kraftig duft, vil jeg uden tvivl gå efter en Eau de Parfum. I artiklen her nævner jeg, hvilke nye forårsdufte der er en Eau de Toilette, og hvilke der er en Eau de Parfum, så du lettere kan finde frem til den perfekte duft til netop dit behov.

Relaterede produkter

(0)
GUERLAIN Mon Guerlain Eau de Parfum 30 ml
604,95
Optjen 61 point
(0)
Clean Clean Pure Soap Eau de Parfum 60 ml
599,95
Optjen 60 point
(1)
CALVIN KLEIN CK Escape Eau de Parfum 100 ml
299,00
Optjen 30 point
(0)
Gucci Hair Mist 30 ml
365,00
Optjen 37 point

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Sidste år tog jeg et dyk ned i vores datamaskine for at undersøge, hvilke dufte, der var blandt de bedst sælgende på matas.dk. I dag – et halvt år senere – tog jeg endnu et kig for at se, om top 10 duftene fra forrige år havde fået en overhaling af nogle andre vidundere. Dét kan jeg afsløre, at nogle af dem faktisk har. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre, hvilke dufte, der er kundernes mest foretrukne – og jeg må sige, at i har god smag! ;)

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Isabel Thostrup

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så se med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage