Nyhed
Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking
Endelig endelig endelig har Ecooking lanceret en makeupserie – og de er helt fra starten gået all in med produkter til hud, bryn, øjne og læber. Her giver jeg et overblik over de mange spændende nyheder i lanceringen.

Bedst som man troede, at man ikke kunne elske Ecooking mere, så forhøjer de lige indsatsen med en makeup-lancering bestående af de lækreste produkter spækket med aktive ingredienser, god holdbarhed og ikke mindst en vanvittigt flot finish på huden.  

Bliv klogere på den nye makeup-serie her 👇


Not to prime is a crime  

… i hvert fald hvis man spørger de helt hardcore makeup-entusiaster.  


En primer får nemlig makeuppen til at ligge endnu flottere på huden. Man kan lidt sammenligne det med at bruge en grundrens, inden man skal male. Det sikrer med andre ord et godt udgangspunkt for makeuppens finish og ikke mindst holdbarhed.


Ecookings primer indeholder en plejende cocktail bestående af E-vitamin, niacinamid og hyaluronsyre – alle ingredienser, der fugter, nærer og beskytter huden, så den bliver prepped and all ready for den efterfølgende makeup.  


Primeren bruges efter din dagcreme og før din foundation, eller du kan prøve at blande et par dråber primer i din foundation, inden du lægger den. Det giver nemlig en let dækning og en superfin glød.  TIP! Primer ensarter hudstrukturen og danner et perfekt grundlag for en smuk makeup. Du kan også bruge den alene på huden for at skabe vitalitet og naturlig shine – Nina Larsen, professionel makeupartist

Når basen er god, er alting godt

Uanset om du er til flydende foundation, mineralpudder eller let, naturlig dækning udelukkende med concealer som base, så finder du det i Ecookings makeupserie.


Ecookings foundation indeholder UVA- og UVB-beskyttelse i form af SPF15. Konsistensen er smørblød og nem at arbejde med og bygge op efter ønske. Præcis som alle andre Ecooking produkter, er der også tænkt over de plejende ingredienser her, så den indeholder både fugtgivende hyaluronsyre og nærende niacinamid.  


Er du mere til pudderkonsistens, så er Mineral Powder sandsynligvis noget for dig. Det er en ‘baked’ mineralpudder, hvilket betyder, at den er lavet som en creme, der er langtidsbagt – og det giver altså den lækreste, fløjlsbløde konsistens, der blender smukt ind i huden. Samtidig indeholder den E-vitamin, der beskytter og fugter.  


Mineral Powder har en medium dækkeevne og kan bruges både alene på huden eller til at ‘sætte’ din foundation med.


Sidst, men ikke mindst, har Ecooking også lanceret en concealer, der er et cremet mix af E-vitamin og jojobaolie, som beskytter, beroliger og fugter huden. Konsistensen er let og har en smuk finish på huden, så du både kan bruge den til en let dækning, hvor du har behov, eller som ekstra dækning af eksempelvis pigmentpletter eller små bumser.  TIP! For at vælge den rigtige farve til din hud, kan du tjekke pudderet eller foundationens farve på dit kæbeben og sammenligne med din hals og dit bryst.

Farve, glød og kontur

Nu skal der arbejdes med skygger og fremhævninger, så ansigtet formes.  


Sun Powder er – på samme måde som mineralpudderen –‘baked’, hvilket giver den lækreste, fløjlsbløde konsistens.  


Du kan bruge Sun Powder til at konturere – en makeupteknik, hvor du laver skygger med mørke farver for at ”forme” bestemte områder i dit ansigt). Denne teknik kan fx markere dine kindben eller gøre din næse smallere – eller du kan også highlighte med den, hvor du fremhæver bestemte ansigtstræk ved hjælp af kolde farver eller glimmer.  


Du kan selvfølgelig også bruge en highlighter til at fremhæve og gå all in på det glowy look. Ecooking har hele to af slagsen; en i pudderform, der også er ‘baked’, samt en flydende highlighter.  


Highlighter Baked har et fint, rosa skær og indeholder fugtgivende sheabutter og beskyttende E-vitamin, mens Highlighter Liquid har en naturlig shineeffekt, som den opnår ved hjælp af ultrafine glitterpartikler – og så indeholder den hyaluronsyre og niacinamid, som virkelig giver huden en smuk, dewy finish.  


Senere på året lancerer Ecooking også en blush, som giver lidt farve og liv til ansigtet. Denne er en lækker cremet en af slagsen, der indeholder en masse nærende olier, og er simpelthen så nem at fordele og blende ind i huden.  


Blushen kommer i fire smukke farver, og et godt tip er at vælge en, der passer til din undertone. Hvis farven bliver for mørk til dig, kan det nemlig godt se lidt for ‘makeuppet’ ud.  Vidste du, at … hudtoner kan deles op i kølige og varme farver? Kølig betyder, at du har en rosa, lyserød eller ferskenfarvet undertone. Varm betyder, at du har en gul, gylden eller oliven undertone.  

Brows on fleek

Der er selvfølgelig også lidt til alle os, der går meget op i vores bryn. Her er der både lidt til at definere brynene og til at holde dem på plads hele dagen.  


Eyebrow Pencil hører til første kategori i form af en duo-blyant, hvor der i den ene ende er en voksbaseret og vandfast stift med farven, mens der i den anden sidder en spoolie.


Den kommer i tre forskellige farvetoner, der alle smelter sammen med dine egne brynhår. Red dem igennem med spoolie-børsten for et naturligt look.


Eyebrow Pencil lanceres senere på året.


Til at ‘sætte’ brynene med kan du bruge Eyebrow Gel, der udover at holde hårene på plads hele dagen, plejer dem med fugtgivende panthenol og hyaluronsyre. Påfør produktet med opadgående bevægelser for at skabe et naturligt, lidt bushy look.  TIP! For et naturligt øjenbrynslook, kan du arbejde med en farve, der svarer til dit bryns egen farve eller lidt lysere. For et mere markant look brug en mørkere nuance.

Fremhæv dine øjne

I serien finder du selvfølgelige også en masse lækre produkter, der sætter fokus på øjnene.  


Først og fremmest er der Eyeshadow; en øjenskygge med en lækker konsistens, der blender så smukt ind i huden, hvilket gør den supernem at arbejde med. Den er højpigmenteret i sin finish og er fyldt med et miks af E-vitamin og økologiske olier, der både fugter huden og sikrer, at skyggen ligger flot på øjenlåget hele dagen.  


Eyeshadow fås i et væld af smukke farver: Fra de mere neutrale, hverdagsagtige og til de mere mørke og dybe af slagsen. Du finder både nogle med mat finish og med shimmer.  


Skal øjet have lidt dén sidste definition, så kan du bruge Ecookings Liquid Eyeliner i klassisk sort farve.TIP! Hvis du gerne vil lægge en simpel øjenskygge, kan du arbejde med en neutralfarve og en mørk farve. Start med at påføre den neutrale farve for at ensarte hudtonen og fremhæve dine øjne. Påfør derefter den mørke farve og brug Eye Shadow Blend Brush til at blende øjenskyggen ind i huden. Den mørke farve er med til at definere dine øjne.

Én mascara – fire forskellige effekter

Ingen makeuplancering uden en mascara – og personligt synes jeg, at Ecooking har udviklet noget ret sejt inden for denne kategori.  


De har nemlig lanceret én mascara, men du kan selv vælge, hvilken børste du ønsker. Med andre ord kan du helt selv bestemme, hvilken effekt du kunne tænke dig.  


Det vil altså sige, at du køber selve produktet og børsten separat. Og det bedste er, at du nemt kan genbruge børsten, når produktet er opbrugt. Du skal bare vaske den med intimsæbe og vand, så er den altså klar til at blive brugt gang på gang.


Mascaraen fås både i en tårefast og en vandfast version, mens du finder hele fire forskellige børster til forskellige formål: Curling & Volume, Separation & Volume, Lenght & Volume samt XXL Volume.  


Vil du have ekstra næring og en god base, så kan du påføre Ecookings Lash Primer, før du lægger din mascara.  


Den indeholder en skøn, nærende kombination af keratin, kastanjeekstrakt, hyaluronsyre og E-vitamin, der styrker, reparerer og fugter vipperne – og så fordeler den sig jævnt på vipperne, så den smelter sammen med din mascara og øger både volumen og længde på én og samme tid.  

To die for læber   

Sidst, men ikke mindst, så er der jo læberne. Og dem har Ecooking heldigvis ikke glemt. Du finder nemlig både en læbestift og lipgloss i den nye makeupserie.


Lipstick fås i seks virkelig flotte, rødlige nuancer, der alle indeholder aktive ingredienser som hyaluronsyre og E-vitamin, der plejer og blødgør dine læber.  


Og så er det jo den perfekte måde at afslutte et makeuplook på med en fin farve på læberne.  


Er du vild med det glossy læbelook, som ses mange steder lige for tiden, så har Ecooking også sørget for det.  


Lipgloss’en giver glans, farve og pleje i ét og er rig på fugt med hjælp fra hyaluronsyre og E-vitamin. Konsistensen er lækker blød og gør den superbehagelig at have på læberne.  


Den fås i otte forskellige nuancer, som enten kan bruges alene eller i kombination med Lipstick, hvis du gerne vil sætte ekstra fokus på læberne i dit look.   TIP! Mix Lipstick og matchende Lip Gloss for et mere intenst look. - Nina Larsen, professionel makeupartist  

Udstyret skal være i orden  

Vi har sagt det før, men din makeup ligger altså bare pænere, hvis du sørger for at have udstyret i orden. Og med udstyr mener jeg selvfølgelig børster og pensler.  


Man skal nemlig ikke undervurdere en god pensels evne! Og dét har Ecooking helt styr på; så derfor kan du finde hele otte pensler i deres nye makeup-sortiment, hvor der er noget til ethvert behov.  


Jeg nævner i flæng: Concealer brush, Eye Precision Brush, Eyelash & Brow Brush, Eye Shadow Blend Brush, Eye Shadow Brush, Foundation Brush, Blush Brush og ikke mindst Powder Brush.  


Som du nok kan se, er der nok at vælge imellem – og det bedste er nok, at de alle er produceret med syntetiske fibre, så de er veganske. Plus de ligger godt i hånden, så det bliver en fornøjelse at arbejde med makeuppen.  

Kort om serien

Det er ikke kun os og jer, der har ventet i spænding på den nye lancering. Tina Søgaard, der er stifter og ejer af Ecooking, har også glædet sig enormt meget til makeupserien, da den ikke bare er et nyt område for Ecooking, men også for hende:  


“Med uundværlig hjælp fra makeupartist Nina Larsen, og de aktive ingredienser fra hudplejen, har vi skabt en række makeupprodukter, der er effektive, lette at bruge, holdbare, og som ser smukke ud” fortæller hun.


Nina Larsen er Ecookings nye ambassadør, og hun har 20 års erfaring som professional makeupartist fra blandt andet x-factor og Vild med dans.  


Hun har været i tæt samarbejde med Ecookings produktudviklere, og resultatet er altså denne fantastisk makeupserie, der bygger videre på Ecookings filosofi om først og fremmest virkning og dernæst så meget naturlighed og økologi som muligt.  

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Vi guider

Her er de 4 Ecooking bestsellers, du skal kende

Af Pernille Witt Kirkegaard

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 4 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Af Amalie Schiller

Her på redaktionen elsker vi luksuriøse hudplejeserier, der giver en følelse af velvære – og det er her, Ecookings kropplejeprodukter kommer ind i billedet. Den lækre serie giver en vaskeægte spa følelse, og det er altså noget, vi er tossede med. Og så synes vi, at det er ret sejt, at det er en dansk power-kvinde, der står bag, nemlig Tina Søgaard.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Hairstudio

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Af Amalie Schiller

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte shampoo eller balsam - dét kan vi skrive under på her på Stories Redaktionen, hvor vi har mange forskellige hårtyper. Nogle af os har brug for ekstra fylde, mens andre har behov for et intenst boost af fugt og næring. Vi er også flere, der – til tider – døjer med tør og irriteret hovedbund. Med andre ord: her på redaktionen har vi mange forskellige behov, når det kommer til hårpleje, og netop derfor har vi sat os for at teste Ecookings hårplejeserie.

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.