• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Ikoniske Givenchy er endelig landet i Matas

Yes! Den er god nok. Endelig er det eksklusive duftunivers fra det ikoniske, franske modehus, Givenchy, landet i Matas. Med forførende dufte, der spænder fra blomstrende duftuniverser til krydrede, træagtige eller forfriskende toner, er det nemt af finde lige den vidunderlige variant, der skal fortælle netop din historie.

”Perfume is the final touch to elegance, your ultimate identity.” De vise ord er I sin tid sagt af Hubert de Givenchy, der er grundlægger af det højtestimerede, franske modehus, Givenchy.


Modehuset har i mere end 60 år holdt liv i de værdier og grundsten, som Hubert de Givenchy i sin tid skabte, og selvom din bankdame måske ikke finder det forsvarligt, at du foretager dine tøjindkøb i modehusets haute couture-afdeling, kan du stadig indhylle dig i dets eksklusive dufte.


Det er svært at vælge blandt de mange forførende muligheder, men her introducerer vi dig til tre af vores elskede favoritter, der alle har de fællestræk, at de er baseret på en frygtløs vision, et ukueligt mod og et overraskende twist.

Legendariske L’Interdit med nye toner

L’Interdit er en legendarisk duft, som Hubert de Givenchy skabte tilbage 1957 som en hyldest til sin gode ven og muse, Audrey Hepburn, og i 2018 genopstod duften i sin nuværende form. Denne gang i en forbudt blanding af mørk og lys, hvide blomster og mørke noter, feminint mod og stilsikker elegance. Sidenhen har Givenchy lanceret både Eau de Toilette og Eau de Parfum Intense i samme serie, og nu er det tid til endnu et kapitel.


Med den nyeste lancering af L’Interdit Rouge vækkes en brændende, uimodståelig sensualitet nemlig til live, og imens tuberose og en overdådig duft af jasmin slår gnister, brænder rødglødende noter af Pimento-blad, blodappelsin og ingefær. Sammensætningen giver duften en blomstret og krydret signatur, der kun gør L’Interdit-legenden endnu større.

Hyld din frihed med Irresistible

Irresistible er en frisk, sprudlende duft, som henvender sig til kvinden, der er med sin stærke charme, er så dragende og uimodståelig, at man simpelthen er nødt til at overgive sig og følge med.


Imens en blomstret, træagtig og frugtig duft, der spiller på kontrasterne mellem to forskellige noter fra rose og musk, danner basen, tilføjer mousserende pære og ambrette noter et diskret pust i undertonerne.

Mød Givenchy Gentleman

Gentleman er en eksklusiv serie af dufte til mænd, der ikke bare vil gå i andres fodspor, men foretrækker at skille sig ud fra mængden.


Den enestående kollektion består af en fusion mellem maskulin styrke og sensuelle noter, og den stilbevidste mand vil ikke have svært ved at finde duften, der definerer netop ham og alt det, han står for. ​​​​​​​

Relaterede produkter

Givenchy Gentleman Deodorant Spray 150 ml
259,95
Optjen 26 point
Givenchy L'Interdit Eau de Parfum 35 ml
534,95
Optjen 54 point
Givenchy Gentleman Deodorant Stick 75 ml
249,95
Optjen 25 point
Givenchy Gentleman Eau de Parfum 100 ml
844,95
Optjen 85 point

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvert år dykker jeg ned i vore database for at undersøge hvilke dufte og parfumer, der er de bedst sælgende til kvinder på matas.dk - og i år var bestemt ingen undtagelse. Jeg kan allerede nu afsløre, at nogle af de bedste parfumer til kvinder sidste år stadig er aktuelle i dag. Dog er der enkelte dufte, der har møvet sig op blandt de bedst sælgende darlings. I artiklen her får du en eksklusiv indsigt i vores database, når jeg afsløre de mest populære dufte og parfumer til kvinder. Let's start!

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Isabel Thostrup

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så se med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Indrømmet: som kvinde synes jeg, at det kan virke som en umulig mission at finde den perfekte duft til manden og jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste. Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og læser min fortvivlsomhed, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig i den rigtige retning til den perfekte herreduft. Jeg har nemlig taget én for holdet og dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2021.

Læs Mere