Vi guider

Få looket: Soft glam-makeup på to minutter

Det kan være hyggeligt at nørde flere timer med festmakeuppen, men det er altså også rart at have et go-to look, som sidder perfekt, selvom den kun tager få minutter at lægge. Læs med her, når vi guider dig til den nemmeste glam-makeup, du kommer i nærheden af i år.

Mine damer og herrer, lad mig præsentere jer for det letteste, hurtigste og mest geniale øjenmakeuplook, jeg har lagt i år. Ja, jeg ved godt, det er en ret vild udtalelse – men det er altså, fordi den er sand. Øjenlooket emmer af glitter og glam, men i virkeligheden kræver det kun øjenskygge og mascara at lægge det. I denne artikel guider jeg dig til, hvordan du opnår den diskrete og elegante soft-glam æstetik og introducerer dig til de to produkter fra GOSH, jeg selv har brugt til looket.

Step 1: Eyeconic Shadows

Holder du af, at din makeup er nem at lægge og svær at forfejle? Så er GOSH Eyeconic uden tvivl et produkt, du virkelig vil holde af. Den ret så ikoniske øjenskyggepen er nemlig flydende og har en konsistens, der er svær at male forkert med. Øjenskyggepennen består af i alt to skygger, nemlig en mat og en metallic. Den matte fungerer rigtig flot i sig selv til hverdagen eller som base for den metalliske øjenskygge, som har den fineste shine til festen – eller det festlige hverdagslook.


GOSH Eyeconic Shadows indeholder olieabsorberende ingredienser, som sørger for at holde øjenskyggen på plads hele dagen og minimerer risikoen for, at looket krakelerer, klumper eller fader. Ifølge GOSH selv er øjenskyggen også særligt god til dig, der har tunge eller olierede øjenlåg.


Produktet er flydende i form til forskel fra mange andre farver til øjnene, men den tørrer hurtigt og, grundet dens vandfaste formel, holder den hele dagen. Det betyder dog ikke, at øjenskyggen er svær at få af igen, tværtimod; du kan fjerne den lige så hurtigt, som du lagde den.

Gosh Copenhagen Eyeconic Shadows 001 Basic B
SPAR 30%KØB 2
001 Basic B
Gosh CopenhagenEyeconic Shadows
+ 3 farver
149,95 kr.
(36)
Gosh Copenhagen Eyeconic Shadows 002 Sassy
SPAR 30%KØB 2
002 Sassy
Gosh CopenhagenEyeconic Shadows
+ 3 farver
149,95 kr.
(36)
Gosh Copenhagen Eyeconic Shadows 003 Savage
SPAR 30%KØB 2
003 Savage
Gosh CopenhagenEyeconic Shadows
+ 3 farver
149,95 kr.
(36)
Gosh Copenhagen Eyeconic Shadows 004 Classy
SPAR 30%KØB 2
004 Classy
Gosh CopenhagenEyeconic Shadows
+ 3 farver
149,95 kr.
(36)

Sådan gør du:

Jeg havde aldrig prøvet en flydende øjenskygge, før jeg fik lov til at teste GOSH Eyeconic Shadows – men nu kommer de helt sikkert til at spille en tilbagevendende rolle i min festmakeup. De bløde øjenskygger er så nemme at arbejde med, og farverne blender naturligt med huden for et flot festlook, der ligger helt smooth på huden.


Til dette look bruger jeg den matte øjenskygge fra GOSH Eyeconic 001 og den metalliske fra 003. Det giver en flot, nude-ish base, som kombineret med den glitrende jordbrune giver et fint og festligt look, der indrammer øjnene. Har du lyst til et look i andre farver, så kan du snildt mikse og matche.


Start med at påføre din basefarve på øjenlåget. Øjenskyggerne er drøje i brug, så du behøver blot påføre en lille mængde, som du kan blende ved at duppe med fingrene. Efterfølgende skal den metalliske skygge i spil. Hvor den matte farve har en lipgloss-lignende applikator, der fordeler farven jævnt, har den metalliske øjenskygge en spids børste, så du nemt kan lave præcisionsarbejde. Det er rigtig godt til dette look, hvor der skal lægges en streg langs vippekanten, som du efterfølgende blender opad sammen med basefarven. Se, hvordan det ser ud lidt længere nede i artiklen.


Voilà – øjne iklædt simpel elegance.

Step 2: GOSH Lash Extension Mascara

Uanset hvilket makeuplook du lægger, vil mascaraen næsten altid være prikken over i’et. Vipperne indrammer nemlig øjnene og fremhæver dem på smukkeste vis. Lash Extension Mascara fra GOSH er særligt udviklet til at give dig det flotte og dramatiske vippelook med så meget volumen, at det næsten kan erstatte de falske vipper.


Lash Extension Mascaraen er beriget med specielle polymer, der omfavner vipperne og opbygger længde og volumen med blot få strøg. Mascaraens gummibørste får fat i alle dine vipper, så du er sikret et helt tæt look. I øvrigt er den allergicertificeret og derfor også perfekt at bruge, hvis du har sensitive øjne. Formuleringen er langtidsholdbar ligesom en vandfast mascara, men uden det store besvær med at fjerne den igen.


Læg mascaraen hjemme foran dit almindelige makeupspejl, eller tag den med på farten og læg den on-the-go. Emballagen er nemlig forsynet med et spejl, så du let kan sikre det flotte vippelook i bilen, toget, eller mens du venter på bussen.

Gosh Copenhagen Lash Extension Mascara Extreme Black
SPAR 30%KØB 2
Extreme Black
Gosh CopenhagenLash Extension Mascara
149,95 kr.
(11)

Sådan gør du:

Uanset hvilket look jeg lægger, holder jeg af at afslutte det med mascara for at indramme øjnene og skabe flot dybde. Særligt når jeg skal til fest, holder jeg af det dramatiske look, hvor jeg giver den ekstra gas med mascaraen, så jeg opnår længde, volumen, fylde og ’buk’.  


Til netop det formål er Lash Extension Mascara fra GOSH helt ideel. Mascaraen har en defineret børste, som griber fat i alle vipperne helt naturligt. Takket være dens vippeforlængende formel giver den vild længde efter bare få strøg.  Jeg kan godt lide det elegante, lidt cateye-agtige vippelook, og derfor giver jeg vipperne et ekstra lag mascara i den ydre øjenkrog, men du kan forme mascaralooket, lige præcis som du lyster.  


Hele looket tager blot få minutter at lægge, men der er ingen grund til at stresse over det, hvis du ikke når at blive færdig med det hele, inden du skal afsted. Mascaraen kommer nemlig med et smart spejl på siden, så tag den med i tasken, inden du løber ud ad døren – så kan du nemlig færdiggøre looket, mens du sidder i toget.Tip: Få makeuplooket til at holde hele aftenen ved at sætte den færdige makeup med GOSH Prime ’n Set Spray.

Nemmere bliver det næppe! Glamlooket er simpelt og elegant, og så er det nemt at lægge, tager to minutter og kræver hverken pensler eller stor snilde. Eyeconic-skyggerne fra GOSH er lette at arbejde med, og du kan eksperimentere med både form og farve, så det passer til dit festtøj. Jeg spår i hvert fald, at looket bliver en ny favorit i min makeup-garderobe.

Andre produkter fra GOSH, du vil kunne lide:

Gosh Copenhagen Brow Lift Lamination Gel 001
SPAR 30%KØB 2
Hot on Social
001
Gosh CopenhagenBrow Lift Lamination Gel
+ 2 farver
149,95 kr.
(396)
Gosh Copenhagen Shape Up 002 Medium Deep
SPAR 30%KØB 2
Hot on Social
002 Medium Deep
Gosh CopenhagenShape Up
+ 1 farve
149,95 kr.
(115)
Gosh Copenhagen Glow Up 002 Bronze
SPAR 30%KØB 2
002 Bronze
Gosh CopenhagenGlow Up
+ 1 farve
149,95 kr.
(68)
Gosh Copenhagen Blush Up 002 Rose
SPAR 30%KØB 2
Hot on Social
002 Rose
Gosh CopenhagenBlush Up
+ 1 farve
149,95 kr.
(71)
Gosh Copenhagen Lip Filler 001 Baby
SPAR 30%KØB 2
001 Baby
Gosh CopenhagenLip Filler
+ 1 farve
179,95 kr.
(72)

Relaterede artikler

Redaktionen tester: Skønne nyheder fra GOSH

Vi guider

Redaktionen tester: Skønne nyheder fra GOSH

Af Ida Hinchely Kyhn

Foråret banker så småt på døren, og det betyder, at man med fordel kan peppe sin makeuppung op og forkæle sig selv med et par nye produkter. Jeg har derfor testet tre nye produkter fra danske GOSH Copenhagen, som jeg vidst roligt kan sige bliver mine go-tos de næste måneder (og nok også længere end det). Læs med her og bliv klogere på, hvad jeg synes om disse skønne, nye produkter – og om du måske skal klikke et eller flere hjem?

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Bag om brandet

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Af Matas

GOSH COPENHAGEN er et 100 % ejet dansk familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. Men hvad er egentligt historien bag den danske skønheds darling?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.