Vi guider
Redaktionen tester: Skønne nyheder fra GOSH
Foråret banker så småt på døren, og det betyder, at man med fordel kan peppe sin makeuppung op og forkæle sig selv med et par nye produkter. Jeg har derfor testet tre nye produkter fra danske GOSH Copenhagen, som jeg vidst roligt kan sige bliver mine go-tos de næste måneder (og nok også længere end det). Læs med her og bliv klogere på, hvad jeg synes om disse skønne, nye produkter – og om du måske skal klikke et eller flere hjem?

Er der noget, jeg elsker, så er det nye makeupprodukter! Når jeg ser, brands lancerer nyt, så kan jeg ikke vente med at få fingrene i det! Så da jeg så, at GOSH kom ud med en række skønne nyheder her til foråret, skulle jeg selvfølgelig dykke ned i, hvad det drejede sig om med det samme.

Jeg har testet deres nye Primer+ Hydramatt, deres lækre Soft’n Tined Lip Balms og deres smarte Just Click it! Water Resistant Mascara – alle produkter, som på hver deres måde giver min makeupsamling en upgrade. Alle produkter er parfumefri, veganske og allergicertificerede. Lad os gennemgå dem her fra en ende af.

Perfekt primer til kombineret hud

Jeg har først for nyligt rigtig opdaget glæden ved primer – hvordan det fuldstændig kan forvandle ens look og holde godt fast på makeuppen selv på de længste arbejdsdage. Og jeg må sige, jeg er blevet ret vild med den her nyhed fra GOSH – for den gør lige det, den skal.

GOSH Primer+ Hydramatt er perfekt til en lidt mere kombineret hud, da den holder din base mat. Samtidig fugter den huden, så du undgår at få den her tørre og kedelige hud, som matterende primere nogle gange kan give. Samtidig indeholder den SPF 15, hvilket er helt perfekt her til foråret, hvor jeg i hvert fald har tendens til at glemme solcremen i de første spæde forårsmåneder.

Jeg har selv en kombineret hud og er mest fedtet i T-zonen. Da primeren er til kombineret hud, så kan du sagtens bruge den i hele ansigtet, hvis du har lyst til det. Men jeg kan bedst lide at bruge en primer i T-zonen, så jeg fordeler en lille mængde den i panden, over næsen og lidt på hagen. Den har en lidt federe og cremet konsistens, men er nem at fordele – og så har du altså den bedste base at lægge en skøn makeup på. Jeg er i hvert fald fan, og har fået en ny, fast beboer i min makeuppung!Lækre, labre læber

Nordic Bloom-serien fra Lumene er til dig, der ønsker en mLækre, labre læberLækre, labre læberere fast, glat og strålende hud, og samtidig gerne vil mindske fine linjer og rynker. Den hjælper også til at forbedre hudens struktur og tone, så den bliver mere jævn.

I denne serie finder du blandt andet en dag- og natcreme samt et serum. Produkterne indeholder præ-retinol, som er genial til at mindske aldringstegn og give huden et mere ungdommeligt udseende. Den indeholder patenteret nordisk tyttebærekstrakt, som hjælper til at bevare hudens elasticitet og smidighed. Brug hele serien for det bedste resultat og et strålende look.

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Bag om brandet

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

GOSH COPENHAGEN er et 100 % ejet dansk familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. Men hvad er egentligt historien bag den danske skønheds darling?

Læs også

Smukke øjne på 2 sekunder

Her på redaktionen har den nye Just Click It! Mascara fra GOSH været lidt af et samtaleemne det sidste stykke tid – for der er noget magisk over denne kuglepens-agtige klik-funktion, som gør det virkelig nemt at få åbnet sin mascara (og lidt sjovt, synes vi!). Jeg kan godt lide, at man har tænkt i andre innovative løsninger til at åbne sin mascara.

Nu har GOSH lanceret en water resistant version af den populære mascara, som er genial til de mere sensitive øjne, da den ikke indeholder parfume og – ligesom GOSH’ andre produkter – også er allergicertificeret. Derudover er den nem at fjerne igen. Jeg kan sagtens fjerne den med en almindelig micellarvand, hvilket er dejligt nemt, at man ikke skal ud og investere i en vandfast makeupfjerner. Den er rigtig god, hvis du – som jeg – har tendens til, at dine øjne kan løbe i vand i løbet af dagen, når blæsten rammer eller solen bager. Her bliver din mascara in place, og det er jeg vild med!

Relaterede produkter

Relaterede artikler

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Bag om brandet

5 ting du ikke vidste om danske GOSH

Af Matas

GOSH COPENHAGEN er et 100 % ejet dansk familievirksomhed, som i dag bliver solgt i over 92 lande verdenen over. Men hvad er egentligt historien bag den danske skønheds darling?

Læs Mere
3 uundværlige produkter til din forårsmakeup

Vi guider

3 uundværlige produkter til din forårsmakeup

Ja ja, jeg ved godt, at man aldrig nogensinde bliver trængt op i en krog og afkrævet svar på, hvilke tre makeupprodukter, man absolut ikke kan undvære. Men ikke desto mindre, kan jeg godt lide at lege legen, da det får mig til at overveje, hvor få, effektive produkter, jeg egentlig behøver i det daglige. Så den leg leger vi i dag på Stories. Her har jeg udvalgt tre uundværlige makeupprodukter på budget til et smukt forårslook.

Læs Mere
6 produkter fra GOSH, der hitter i 2021

Vi guider

6 produkter fra GOSH, der hitter i 2021

Af Anja Mille Blum

Vidste du, at GOSH Copenhagen er et af de eneste danske makeupbrands, der har egen produktion i Danmark? Det betyder, at de lynhurtigt kan reagere på trends og efterspørgsel i markedet – hvilket tydeligt ses i deres sortiment, der bugner med lækre, højt-performende makeupprodukter, som er allergicertificerede, parfumefri og veganske.

Læs Mere
Vi tester vandfast mascara, der holder vand!

Vi guider

Vi tester vandfast mascara, der holder vand!

Af Mia Dybkilde & Anne-Sophie Milling Gamborg

Planlægger du at hoppe en tur i bølgerne eller er du træt af, at regnen ødelægger makeuppen, så skal du have fat i en vandfast mascara. Vi har testet fire forskellige vandfaste mascaraer, og giver dig en oversigt over de tidligere tests – læs dommene her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.