• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Nyhed

Nu er det blevet nemmere at slippe af med lus

Hedrin lancerer ny behandling af lus og æg, der er både hurtig og effektiv. Nu kan det nemlig klares med en enkelt hårvask.

Hvis du hører til dem, der bliver lidt trætte i blikket, hver gang der tikker en ny besked ind på Aula om lus blandt børnenes klassekammerater, så læs endelig videre. Nu er der nemlig godt nyt. Hedrin har netop lanceret en All in One Shampoo, som er supernem at bruge og præcis lige så effektiv som de Hedrin-produkter, du måske allerede kender.

Hvis du kender Hedrin-familien, ved du sikkert også, at Hedrins luseprodukter bærer AllergyCertified-stemplet. Faktisk som de eneste luseprodukter på det danske marked. Og den nye All in One shampoo er da heller ingen undtagelse. Den er så mild og skånsom, at den kan bruges til børn helt ned til 1 år. Og til gravide og ammende, selvfølgelig. Lus er jo ikke spor selektive.
Hvis du vil vide mere om lus, om hvordan de smitter, og måske især om, hvordan I kan undgå dem, så kan du læse meget mere om emnet på www.hedrin.dk.

Hedrin All In One Shampoo

Hedrin All in One Shampoo gør kort proces med lusene på den nemmest tænkelige måde – som en del af den helt almindelige baderutine. Én enkelt hårvask er faktisk alt, der skal til for at blive fri for lus og æg igen. Og det tager kun 5 minutter. Det er den tid, behandlingen skal virke i håret. Hverken mere eller mindre.


Der følger en tættekam med i æsken, fordi Hedrin anbefaler, at man kæmmer håret efter behandlingen. Så kan man være sikker på, at alle de døde æg og lus bliver redt med ud af håret.

All in One Shampoo renser håret for olier og fedtstoffer, ligesom en helt almindelig shampoo, og efterlader håret blødt og let at rede igennem – også med tættekam!

BLACK FRIDAY
Spar 20%
Hedrin All In One Shampoo 200 ml
BLACK FRIDAY 231,96
Førpris 289,95
Du optjener 24 point

Relaterede produkter

BLACK FRIDAY
Spar 20%
Hedrin Once Gel 250 ml
BLACK FRIDAY 223,96
Førpris 279,95
Du optjener 23 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Hedrin Protect & Go spray 120 ml
BLACK FRIDAY 119,96
Førpris 149,95
Du optjener 12 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Hedrin Original 100 ml
BLACK FRIDAY 103,96
Førpris 129,95
Du optjener 11 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Hedrin All In One Shampoo 100 ml
BLACK FRIDAY 151,96
Førpris 189,95
Du optjener 16 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Hedrin Treat & Go 100 ml
BLACK FRIDAY 119,96
Førpris 149,95
Du optjener 12 point

Relaterede artikler

Lus – sådan slipper du af med de små djævle

Vi guider

Lus – sådan slipper du af med de små djævle

Af Matas

Lus er noget alle børnefamilier frygter, og har du én gang stået hår, der kribler og krabler, så ved du, hvor irriterende det er. Men du behøver ikke at lave hovedrengøring, eller barbere familien skaldet for at komme de små djævle til livs.

Læs Mere
Få ram på lusene med effektive nyheder fra Matas

Nyhed

Få ram på lusene med effektive nyheder fra Matas

Børnene er tilbage i skole og institutioner, og det betyder højsæson for lus. Matas Medicare kommer dig til undsætning med en hel række effektive produkter, der nemt og hurtigt kan få ram på de små blodsugende snyltere.

Læs Mere
De bedste produkter med Tea Tree Oil

Vi guider

De bedste produkter med Tea Tree Oil

Af Ida Hinchely Kyhn

Siden 1992 har Australian Bodycare skabt problemløsende produkter, som er kendt for deres indhold af det effektive tea tree oil. Tea tree oil er en naturlig, æterisk olie, som hjælper og forebygger hudproblemer uden at irritere og har vist sig at være lidt af en superhelt på flere fronter. Læs med her, så guider vi dig til, hvilke produkter der kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Læs Mere
9 gode råd til et sundt og smukt hår

Nyhed

9 gode råd til et sundt og smukt hår

Af Benedikte Lundberg

Drømmer vi ikke alle om et velplejet og glansfuldt hår, der stråler af sundhed? Det er faktisk ikke så svært at opnå. Vi har samlet 9 simple tricks til at få et smukt og velplejet hår lige meget hvilken hårtype, du har.

Læs Mere