• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Herre-nem hudpleje

Kender du den nemmeste hudplejerutine til mænd? Om dit svar er ja eller nej, så tror jeg, at min hudplejeguide til mænd i indslaget her kan give dig inspiration til, hvordan du kan optimere din hudplejerutine med få produkter. Fællesnævner for de udvalgte produkter i mit lille skriv er, at de er lette at bruge og gør en stor forskel i hverdagen.

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvilke hudplejeprodukter man skal vælge til sin hud. Derfor har jeg lavet en lille guide med 6 udvalgte hudplejeprodukter, der med deres unikke egenskaber kan optimere din hudplejerutine. Det bedste er, at det højest tager 5 minutter!

6 hudplejeprodukter til mænd:

1

En af de bedst sælgende

Leder du efter en effektiv ansigtscreme, der sørger for at holde din hud fugtmættet i løbet af dagen? På nuværende tidspunkt er Biotherm Aquapower Cream - Normal/Combination Skin én af de mest populære ansigtscremer til mænd. Ansigtscremen er udviklet til alle hudtyper og aldre – selv dig med sensitiv hud.


Dagcremen indeholder blandt andet Biotherms signaturingrediens, algen Life Plankton™, der sikrer, at huden får godt med fugt samtidig med at huden føles blød og frisk.  

2

Den med anti-age ingredienser

Er du ude efter en beroligende ansigtscreme, der tilfører fugt til huden samtidig med, at den arbejder med at udglatte fine linjer? Så er det måske cremen fra Clarins, din hud mangler.


Nøgleingrediens i Anti-Age Line Control Cream er parakarse-ekstrakt, som bidrager til at mindske hævelse og slaphed.

3

Den til øjnene

Rens og fugt bør være dit faste ritual morgen og aften, men vil du gerne gøre lidt ekstra, og har du 30 sekunder i overskud, vil den rette øjencreme gøre underværker.

​​​​​​​

Line Control Eye Balm mindsker mørke rande og hævelser omkring øjnene samtidig med at udglatte og opstramme.



Tip! Dup din øjencreme blidt omkring øjnene uden at trække i huden.

4

Den til uren og fedtet hud

Har du uren eller fedtet hud? Så er det en god idé at bruge en ansigtscreme, der netop er udviklet hertil. Et godt eksempel er Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer, der minimerer porerne, modvirker fedtede og skinnende hud samtidig med at give huden godt med glød.  


Ansigtscremen sørger for at holde huden mat hele dagen samtidig med at den fedtede hud fugtmættes i det omfang, den har behov for. Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer arbejder også på højtryk på at minimere fine linjer og rynker samt mørke misfarvninger. En creme, der kan lidt af det hele!  ​​​​​​


5

Den bløde gel dagcreme

Foretrækker du , at din ansigtscreme har den her bløde gel konsistens? Så tror jeg, at din hud vil synes godt om Biotherm Aquapower 72H Gel-Cream, som er en fugtgivende gel, der sørger for at holde huden frisk og blød i op til 72 timer.


Ligesom Aquapower Cream Normal/Combination Skin, er denne gel også udviklet til alle hudtyper og aldre. Aquapower 72H Gel-Cream er skabt til at fugtmætte tør hud, nære i dybden samtidig med at give hudens overflade en frisk fornemmelse.


6

Den opkvikkende ansigtsvask

En god start og afslutningen på dagen er at give ansigtet en god omgang med en rensegel eller ansigtsvask. Imens du står under bruseren, kan du gøre din hud en kæmpe tjeneste, hvis du rengør den for de affaldsstoffer, huden har skilt sig af med i løbet af natten, men også om aftenen for alt det skidt, snavs og forurening, din hud suger til sig i løbet af dagen.


Clinique For Men Face Wash er en ansigtssæbe til normal og tør hud, som forbereder huden til barbering. Når du har vaskes ansigtssæben af, føles huden frisk, blød og hverken stram eller tør. Når du har renset din hud, er det altid en god idé at supplere med en dag- eller natcreme.



Tip! Når du renser din hud, vil den endnu bedre kunne optage de plejende ingredienser fra din dagcreme.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Vi guider

Guide: Find skægtrimmeren der passer til dit skæg

Af Ida Marie Winge

Skæg kommer i mange former og størrelser. Uanset om du er til det store og voluminøse, de maskuline stubbe, eller du har hang til et mere kunstnerisk udtryk, er en god skægtrimmer din ven. Vi guider dig til, hvad du skal overveje, når du vælger skægtrimmer – og giver et par fif til den bedste skægpleje.

Læs Mere
7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Vi guider

7 spørgsmål, mænd meget gerne vil have svar på

Af Nanna Skousbøll

Døjer du med uønsket hårvækst på ryggen, er din ånde begyndt at lugte fælt og er du måske ved at blive tynd på toppen? Mange mænd tumler med issues, som kan være lidt akavede og grænseoverskridende at spørge til råds om nede i Matas, og genkender du problemet, så læs med her. Vi har nemlig samlet de spørgsmål, som mænd oftest ikke tør stille om deres krop og hygiejne, og giver dig selvfølgelig svarene på det hele.

Læs Mere
Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Vi guider

Guide til mænd: Hvilken deodorant skal jeg vælge?

Af Ida Marie Winge

En god deodorant er en uundværlig hjælp, hvis du vil holde lugten af sved på afstand. Markedet for deodoranter til mænd er stort – og det kan være svært at overskue, hvilken der er den rigtige og bedst til dit behov. Vidste du for eksempel, at det ikke er ligegyldigt, om du vælger en deodorant eller en antiperspirant?

Læs Mere
Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Nyhed

Materialisten guider: Sådan skal du pleje dit skæg

Af Benedikte Lundberg

Skægget er for alvor tilbage hos mændene. Der er da heller ikke noget flottere end et velplejet og stylet skæg. Derimod kan det hurtigt komme til at se sjusket og usoigneret ud, hvis du ikke styrker og plejer det. Vi har allieret os med materialist Johnny Jensen, der giver dig sine bedste råd med på vejen til optimal og nem skægpleje- og styling med Matas Mens produkter.

Læs Mere