• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Herre-nem hudpleje

Det kan godt være, at du ikke er den store fan af hudpleje, men du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel et par helt enkle produkter og rutiner kan gøre.

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, hvilke hudplejeprodukter man skal søge hen mod. Vi guider dig gennem 8 hudplejeprodukter, der med deres unikke egenskaber kan optimere din hudplejerutine. Det bedste er, at det kun tager 5 minutter!

8 hudplejeprodukter til mænd

1

Den opkvikkende

En god start og en god afslutningen på dagen er at rense dit ansigt. Imens du står under bruseren, kan du gøre din ansigtshud en kæmpe tjeneste, hvis du rengør den for de affaldsstoffer, huden har skilt sig af med i løbet af natten, men også om aftenen, for alt det skidt, snavs og forurening, den suger til sig i løbet af dagen.


Med en rensegelen eller ansigtsvask bliver din hud renset i dybden samtidig med, at den bliver plejet og fugtet. En rens føles kølende og ultrafrisk på huden – et stort plus, hvis du har brug for en opkvikker om morgenen. Er din hud udsat for urenheder i form af bumser, hudorme eller mærker efter urenheder kan du med fordel anvende en vaskegel der indeholder kul.


(1)
Ecooking Men Rensegel 50 ml
189,95
DU OPTJENER 19 Point


Tip! Når du renser din hud, vil den endnu bedre kunne optage de plejende ingredienser fra din fugtighedscreme.

2

Den der beskytter mod rynker

Fugtighedscreme er et must – også når du er en mand!


Der er mange typer at vælge imellem, men vil du have en, der trænger lynhurtigt ind i huden, giver et fugtboost, samtidig med at den beskytter din hud mod aldersforandringer, så er den her lette gel med micro-collagen, E-vitamin, algeekstrakt og kreatin et godt valg.Tip! Fugtgelen er også tilsat UVA-filter, men den kan dog ikke erstatte en decideret solcreme.

3

Den bedst-sælgende

Aquapower er den mest solgte dagcreme til mænd. En af grundene kan være, at den slukker din huds tørst øjeblikkeligt, og får din hud til at føles frisk, blød og gennemfugtet i op til 72 timer.


PS: David Beckham er ambassadør for Biotherm Homme, og hvis du, lige som ham, går op i at tage vare på dig selv ude- og indefra, skal du bare:
​​​​​​​Holde dig i form, bruge en god fugtighedscreme, der matcher din hudtype og drikke masser af vand i løbet af dagen.


(3)
Biotherm Aquapower 72H Gel-Cream 50 ml
349,95
DU OPTJENER 35 Point
Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs også
4

Den der trænger ind asap

Forbinder du fugtighedscremer med noget klistret stads, så tænk om igen.

​​​​​​​

For hvis du vælger en gelcreme som Men Expert Hydra Power med hyaluronsyre, får du både et produkt, som huden absorberer med det samme og en let konsistens, som giver en frisk og behagelig følelse.Tip! For et optimalt resultat, suppler med Men Expert Hydra Power rensegel og/eller after shave-fugtighedscreme

5

Den oliefri

Kæmper du med en fedtet hud, skal du ud over at være flittig med et renseprodukt (morgen og aften) naturligvis også vælge en fugtighedscreme, der er let og oliefri.


Den her fra Clinique giver din hud den perfekte fugtbalance, samtidig med at den styrker huden og kontrollerer talgproduktionen.

​​​​​​​

Tip - Påfør cremen to gange dagligt over ansigt og hals


6

Den der også beskytter mod solen

Bekymrer du dig om at holde rynker og linjer på afstand, er en fugtighedscreme med SPF et godt valg.

​​​​​​​

Vi ved jo, at solens stråler er den største synder, når det kommer til hudældning. Ikke nok med at denne lette og creme fra Clinique giver din hud den nødvendige fugt, men den beskytter også både mod UVA (de stråler, der ælder) og UVB-stråler (og de stråler, der brænder).


Kender du Danmarks herreserie #1?

Bag om brandet

Kender du Danmarks herreserie #1?

Vi kunne slet ikke få armene ned, da vi fik dokumentation for, at de fleste mænd vælger Striberne, når de køber hudpleje. Og det giver god mening: Matas Men tilbyder det bredeste sortiment med målrettede produkter til stort set ethvert behov

Læs også
7

Matterende fugt-boost

En flot og frisk hud er essensen af et attraktivt look.


Greater Look Face Moisturiser mindsker skinnende områder og fremhæver hudens naturlige glød. Fugtcremen er også perfekt til sart og nybarberet hud.


Cremen har en let formel, der tilfører fugt, hvor det behøves, og matterer hudens fedtede område.

​​​​​​​

Brug den morgen og aften efter rens. Undgå området omkring øjnene.


8

Den til øjnene

Rens og fugt bør være dit faste ritual morgen og aften, men vil du gerne gøre lidt ekstra, og har du 30 sekunder i overskud (og hvem har ikke det!), vil den rette øjencreme gøre underværker.

​​​​​​​

Line Control Eye Balm mindsker mørke rande og hævelser omkring øjnene og udglatter og opstrammer.


(3)
Clarins Men Anti-Age Line Control Balm 50 Ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point


Tip! Dup din øjencreme blidt omkring øjnene uden at trække i huden.

Relaterede produkter

(2)
Barberians cph Beard Oil 30 ml
239,95
Førpris 299,95
DU OPTJENER 24 Point
(0)
Shiseido Men Shaving Cream 100 Ml
219,95
DU OPTJENER 22 Point
(0)
FOREO Luna Go for Men
636,95
Førpris 795,95
DU OPTJENER 64 Point
(4)
Hugo Boss Boss The Scent After Shave Balm 75 ml
339,95
DU OPTJENER 34 Point

Relaterede artikler

Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

En velduftende mand er en rigtig mand, hvis du spørger os på Stories redaktionen, og vi indrømmer gerne, at vi elsker en god mandeparfume… Så meget, at vi sommetider har lyst til at oversprøjte vores nat T-shirt med en maskulin duft. Ahhhh.

Læs Mere
Bulldogs guide til en perfekt barbering!

Nyhed

Bulldogs guide til en perfekt barbering!

Af Niklas Melin

At få den perfekte barbering handler om forberedelser, korrekt teknik og gode produkter. Bulldog Original Bamboo Razor er en kvalitetsbarberhøvl i bambus fra eksperterne på hudplejeområdet.

Læs Mere
Sådan plejer du de 3 forskellige skæg stilarter

Vi guider

Sådan plejer du de 3 forskellige skæg stilarter

Af Matas

Skæg er ikke bare skæg. Er du til fuldskæg, hipsterskæg, overskæg eller bare korte stubbe? Skægmoden ser ikke ud til at slippe sit tag lige foreløbig, og stilarterne er mange.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021