Nyhed

Inner beauty hitter også i Striberne

Inner beauty er måske en af de største trends lige nu i skønhedsverdenen, hvor der nærmest er en hel bevægelse i gang, der vægter den indre pleje mindst ligeså højt som den ydre. Striberne er også med på den vogn og har udviklet tre inner beauty kosttilskud, som er et godt supplement til din skønhedsrutine. Vi gør dig meget klogere på begrebet inner beauty og Stribernes tre varianter.

Lad os først lige dvæle ved, hvorfor inner beauty har taget skønhedsverdenen med storm. For bare for et par år siden var der ikke mange, der talte om kategorien indre skønhed. Folk tog måske højest et par multivitaminer og en fiskepille, men der var slet ikke fokus på, at kosttilskud skulle kunne hjælpe på hud, hår og negle, som der er i dag. Inner beauty har endda fået sin helt egen kategori til skønhedsbranchens årlige prisfest Danish Beauty Awards, som er ret sigende for, hvor stor kategorien pludselig er blevet.​​​​​​​

​​​​​​​Filosofien bag inner beauty er, at det er ligeså vigtigt at pleje dig selv indefra med en sund og variereret kost og et supplement af kosttilskud, som det er at pleje det ydre. Det handler ikke om, at vi skal skjule vores naturlige ydre og aldring, men om, at vi skal gøre dét, der er bedst for vores krop, så den bliver den bedste udgave af sig selv.

Lad os kigge nærmere på de tre inner beauty kosttilskud fra Matas HelseStriberne, så du kan vurdere, om det skal være en del af din daglige skønhedsrutine.

Stribernes inner beauty

Fælles for de tre produkter i kategorien er, at de kan være et godt tilskud til en allerede sund livsstil. Kosttilskud er dog ikke en mirakelpille og kan selvfølgelig aldrig erstatte sund og varieret kost men skal ses som et godt supplement.

Matas Kollagen + C-vitamin

Det er ingen hemmelighed, at hudcellerne allerede fra 30-års alderen har sværere ved at danne kollagen. Det gør, at huden kan føles mindre spændstig, og at vi udvikler rynker og fine linjer. Flere kvinder oplever også en stor reduktion i kollagenproduktionen i huden i overgangsalderen. Det er en helt naturlig aldringsproces, der sker for os alle, men for nogle kan det være rart at hjælpe sin hud blødt igennem denne proces.


Matas Kollagen + C-vitamin kan være et godt supplement til din skønhedsrutine. C-vitamin bidrager nemlig til kroppens normale dannelse af kollagen, som har betydning for en normalt fungerende hud. Produktet indeholder 833 µg hydrolyseret kollagen fra Verisol® og 27 µg C-vitamin pr. tablet.

Og lad os lige blive lidt ved ingrediensen Verisol®. Verisol® er en patenteret og veldokumenteret ingrediens, der har vist at forbedre hudens overfladestruktur samtidig med, at den reducerer rynker, forbedrer hudens elasticitet og reducerer cellulite*. Vil du nørde ingrediensen i bund, kan du læse meget mere om den her.

Det anbefales at spise 3 tabletter af Matas Kollagen + C-vitamin dagligt.

Mata Biotin

Biotin understøtter det normale energistofskifte men hjælper også til at vedligeholde en normal hud og et normalt hår. Biotin er et vandopløseligt vitamin, som hører til B-vitamin familien. Det spiller en stor rolle i den normale omsætning af de såkaldte makronæringsstoffer, vores krop har brug for fra vores kost. Matas Biotin har et meget højt indhold af biotin med 5000 µg biotin pr. tablet, som svarer til 10.000 % af referenceindtaget.

Den anbefalede daglig dosis er 1 tablet.

Matas Silica Plus

Matas Silica Plus indeholder 115 mg agerpadderok-ekstrakt, 15 mg hjulkrone og 39 mg tang pr. tablet. De indeholder også biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde normalt hud og normalt hår. Zink bidrager også til at vedligeholde normale negle.


Anbefalet daglig dosis er 3 tabletter.

Matas genbruger emballage

Vidste du, at du kan aflevere din tomme emballage fra HelseStriberne i din Matas? Her har vi vores Matas Retursystem, som genbruger brugt emballage til ny i et closed-system. Du kan læse meget mere om closed loop i denne artikel.


*Kilde: https://www.gelita.com/en/products/collagen-peptides/verisol

Relaterede produkter

Relaterede artikler

HelseStriberne udvides med inner beauty

Vi guider

HelseStriberne udvides med inner beauty

Skønhed kommer ikke længere kun udefra via hudplejeprodukter og makeup. Nej, i dag kan skønhed i høj grad også komme indefra. I forbindelse med relanceringen af Matas HelseStriber har vi udviklet to nye inner beauty produkter.

Læs Mere
Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

Vi guider

Inner Beauty: Vi guider til de bedste produkter

Af Ida Marie Winge

En række produkter brander sig på at styrke skønheden indefra ved at give lidt ekstra kærlighed til hud, hår og negle. Vi har taget et kig på en række inner beauty-produkter her, så du kan lade dig inspirere.

Læs Mere
Redaktionen guider: Plaisir Inner Beauty

Nyhed

Redaktionen guider: Plaisir Inner Beauty

Du kender nok Matas’ eget luksusmærke Plaisir, der i mange år har udviklet lækker og effektiv hudpleje med veldokumenterede ingredienser. Nu har Plaisir tilføjet en helt ny kategori til sortimentet – Inner Beauty – så brandet nu tilbyder skønhed indefra og ud. Læs meget mere om de tre kosttilskud fra Plaisir i artiklen her.

Læs Mere