Nyhed

Redaktionen guider: Plaisir Inner Beauty

Du kender nok Matas’ eget luksusmærke Plaisir, der i mange år har udviklet lækker og effektiv hudpleje med veldokumenterede ingredienser. Nu har Plaisir tilføjet en helt ny kategori til sortimentet – Inner Beauty – så brandet nu tilbyder skønhed indefra og ud. Læs meget mere om de tre kosttilskud fra Plaisir i artiklen her.

Skønhed er en abstrakt ting. For nogle er skønhed lig med velplejet hud, stærkt hår og smuk makeup. For andre handler skønhed i højere grad om indre velvære. For størstedelen af os af det nok en god blanding af begge dele, og som oftest går indre og ydre skønhed hånd i hånd. Når vi har det godt indvendigt, afspejles det nemlig som oftest også udvendigt. Lige netop dét har Plaisir fokus på i deres Inner Beauty produkter, der består af tre kosttilskud til forskellige behov. Med disse kosttilskud tilbyder Plaisir skønhed, der både byder på lækker hudpleje til det ydre og veldokumenterede kosttilskud til det indre. 

En skøn rutine

Inner Beauty er en kosttilskudsserie til dig, som ønsker et godt supplement til dine daglige skønhedsrutiner, som også tager højde for den indre skønhed. Det er dog vigtigt at tilføje, at kosttilskud ikke kan erstatte en varieret kost, men skal ses som et supplement. For det er vigtigt at tage sig godt af sin hud og sit hår med god ydre pleje, men vi skal også huske den indre skønhed med fokus på god og varieret kost og muligheden for at supplere med kosttilskud. For det kan tydeligt ses på vores hud, hår og negle, når vi plejer vores indre.De tre produkter er bygget op omkring dokumenterede aktive ingredienser, hvilket vil sige, at der er lavet studier, som beviser effekten af indholdet. Lige såvel som din daglige rutine med at rense og pleje huden, kan de tre kosttilskud blive en naturlig del af din skønhedsrutine, der måske også får en fast plads på badeværelseshylden.

Vejen til glat og fast hud


Det første produkt i serien er Plaisir Inner Beauty Collagen Optimizer, der er baseret på de veldokumenterede og patenterede ingredienser VERISOL® og SkinAx² ™. I de 4 tabletter, det anbefales at tage dagligt, du hele 2500 mg kollagen og 150 mg SkinAx² ™, som må siges at være et højt niveau i et kosttilskud.


  • VERISOL® består af kollagenpeptider, der reducerer fine linjer. Kollagen er en af hudens vigtigste byggesten, der allerede fra 35-års alderen begynder at aftage. Dette er en naturlig proces, der rammer os alle, men med kosttilskuddet kan du give din krop et kollagentilskud, som bidrager til at holde din hud mere ungdommelig, glat og fast.


  • SkinAx² ™ består af vindruekerneekstrakt, melonekstrakt, vitamin C og Zink – alt sammen med til at bidrage til hudens udstråling indefra.


  • Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.


  • Zink bidrager til at vedligeholde normal hud.


Anvendelse
Dette produkt er egnet til voksne. Anbefalet daglig dosis er 4 tabletter i forbindelse med et måltid.


Vågn op med velplejede negle og glansfuldt hår


At vågne op med velplejede negle og glansfuldt hår, er noget de fleste af os gerne ville skrive på ønskelisten. Men hvad nu hvis, at det ikke længere er noget, vi behøver ønske, men noget vi selv aktivt kan gøre en indsats for, mens vi sover? Med blot en tablet dagligt af Plaisir Inner Beauty Hair and Nail Power kan du komme tættere på dit ønske om velplejede negle og glansfuldt hår. Kosttilskuddet indeholder bl.a.:


  • Biotin, som er en af hovedingredienserne, hjælper med at vedligeholde et normalt hår. Der er et højt indhold af biotin i produktet – hele 5000 µg. Vores hårfollikler har nemlig brug for en bestemt række vitaminer og mineraler, så de er i stand til at opretholde en normal hårvækst.


  • Zink også på ingredienslisten, som bidrager til at vedligeholde normale negle.


Anvendelse
Dette produkt er egnet til voksne, som ønsker et tilskud til hår og negle. Anbefalet daglig dosis er 1 tablet i forbindelse med et hovedmåltid.Hyaluronsyre indefra


Hyaluronsyre er måske noget du kender fra dine hudpleje- og kosmetikprodukter, men faktisk er denne syre en medspiller i mange processor i kroppen. Halvdelen af kroppens hyaluronsyre er dog at finde i vores hud. Hyaluronsyre er et stof, som vi alle er født med i kroppen fra naturens side, men som vi desværre mister med alderen.Hyaluronsyre er hovedingrediensen i Plaisirs tredje og sidste nyhed blandt de nye kosttilskud - Plaisir Inner Beauty Hyaluron Boost. I kosttilskuddet finder du 80 mg Dermial*, som bidrager med 54 mg hyaluronsyre. Kosttilskuddet indeholder udover hyaluronsyre:  • SkinAx² ™, som er veldokumenterede og patenterede ingredienser, bidrager til hudens udstråling indefra.


  • Dermial®*, der er rig på hyaluronsyre.


Anvendelse
Dette produkt er til voksne, som ønsker et tilskud af hyaluronsyre. Anbefalet daglig dosis er 1 kapsel i forbindelse med et hovedmåltid.Plaisir by Matas

Plaisir by Matas er udviklet af Matas og indeholder kun veldokumenterede ingredienser, du kan være helt tryg ved. Plaisir har i mange år udviklet dejlig og effektiv hudpleje til alle aldre, hudtyper og hudproblemer, og består af flere skønne serier. Plaisir Inner Beauty er derfor en ny og vigtig tilføjelse til det ellers store sortiment, da indre skønhed er lige så vigtigt som den ydre.
Plaisir Inner Beauty er på hylderne i alle Matas butikker fra uge 23, 2021.
*Dermial® er et varemærke under licens fra Bioberica S.A.U.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Amalies hudplejerutine med Plaisir

Vi guider

Amalies hudplejerutine med Plaisir

Af Amalie Schiller

En god rens og en plejende fugtighedscreme er de to vigtigste produkter, når jeg skal pleje min hud. Når det så er sagt, så er et godt serum og en ansigtsscrub bestemt også et musthave i min rutine. Mangler du inspiration til en ny hudplejerutine og hvilken rækkefølge, du skal bruge de forskellige produkter? Så læs med i mit lille skriv her, hvor jeg viser min hudplejerutine og guider dig gennem Plaisirs velplejende produkter, der er gode til alle hudtyper.

Læs Mere
Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Vi guider

Hudpleje fra Plaisir til moden hud

Af Benedikte Lundberg

”Affordable luxury” er Plaisirs motto, og det lever mærket virkelig op til med deres hudplejeserie Glow Beautiful, der er målrettet til moden hud. I indslaget her guider vi dig igennem Glow Beautiful serien og dens fantastiske egenskaber. Som det ligger i navnet 'Glow', kan du blandt andet forvente, at din hud vil få en uimodståelig glød af seriens skønne darlings.

Læs Mere
Vi tester Plaisir inner beauty

Vi guider

Vi tester Plaisir inner beauty

Plaisir udvidede deres sortiment men en helt ny kategori i foråret – nemlig det populære inner beauty, der er på alles læber. Vi har på redaktionen sat os for at teste de tre nyheder, for at se, om der virkelig er noget omkring hypen af inner beauty kosttilskud. Læs med og find ud af, hvilken effekt, det har haft på vores hud, hår og negle.

Læs Mere
Nyt kosttilskud fra Plaisir er rig på hyaluronsyre

Nyhed

Nyt kosttilskud fra Plaisir er rig på hyaluronsyre

Vi er kommet til næste kosttilskud i rækken af Plaisirs nye Inner Beauty. Serien består af veldokumenterede kosttilskud til dig, der ønsker et godt supplement til dine daglige skønhedsrutiner, der også tager højde for den indre skønhed. Og spørger du os, tager den her virkelig kegler! Plaisir Beauty Hyaluron Boost er guf for huden, hvis den trænger til et boost af udstrålingen indefra i det daglige. Læs med, når vi dykker ned i kosttilskuddet og nørder ingredienserne i dybden.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.