Nyhed

INVITATION: Vi slår dørene op til det nye Matas

Store nyheder, store fejringer. Vi har glædet os til at byde jer velkommen i Matas, som du aldrig har set os før – og nu er det tid. Du er inviteret med, når vi åbner vores nye konceptbutikker i Vanløse og på Vesterbro. Run, don’t walk – der er goodiebags på højkant.

It’s giving inspo!  Vil du opdateres på nye trends inden for skønhed, sundhed og velvære, og elsker du at gå på skattejagt efter det gode, uventede scoop? Så skal du sætte kryds i kalenderen d. 23. eller 24. maj 2024, når vi inviterer til grand opening to helt nye – og helt anderledes – Matas-butikker med vilde tilbud, goodiebags og virale brands, som du ikke har set på Matas’ fysiske hylder før nu.

Matas som aldrig før

Vi slår dørene op til en helt ny måde at opleve Matas på i Kronen Vanløse og på Vesterbrogade 80. Konceptet hedder ’Explore the new’ og betyder helt konkret, at du her finder alt det bedste fra virale brands, så du altid er opdateret på trends inden for beauty og health.  


Vi har ikke alene sammensat et line-up af en masse nye og cool produkter, men også skabt helt nye områder i butikken, som du kan gå på opdagelse i.


I vores ’Hot on Social’-sektion finder du alle de brands og trends, du genkender fra TikTok eller Instagram. Shop ’Clean Girl’-essentials, ’Glass Skin’-looket eller vov dig ud i morgendagens helt store hype. I butikkernes Beauty Treats-univers finder du nyt til dit haul, uanset om du shopper Sunday selfcare fra vores Mask Bar, eller swatcher nye shades til dit Soft Glam-look i vores Lash Studio.

Bliv inspireret i vores labyrint af Beauty treats, der indeholder alle de prisvenlige, trendy produkter, du måske kender fra sociale medier som TikTok eller Instagram. Du kan også shoppe løs af laskens sheet masks til din Selfcare Sunday.

Goodiebags og gode tilbud

Men, men, vi kan fortælle nok så meget om vores nye butikker, men faktum er, at de skal opleves. Derfor inviterer vi til grand opening d. 23. maj i Matas på Vesterbrogade 80 og d. 24. maj i Matas Kronen Vanløse fra kl. 15.00.


Du kan rage ekstra goodies til dig i vores Claw Machine, hvis du er i dit heldige hjørne. I øvrigt vil der vil være gavekort til de første 50 kunder samt goodiebags med lækre produkter til 500 kunder ved køb på mere end 100 kr.


Vi glæder os til at se dig.

Nogle af de cool produkter, du kan finde i vores nye butikker:

100 ml
COSRXAdvanced Snail 96 Mucin Power Essence
219,95 kr.
(46)
50 ml
Dr. Jart+Ceramidin Skin Barrier Moisturizing Cream
334,95 kr.
(5)
150 ml
Beauty of JoseonGinseng Essence Water
189,95 kr.
FAST LAV PRIS
EssenceJuicy Bomb Lip Oil Set
84,95 kr.
(3)
Gosh CopenhagenBlush Up
149,95 kr.
(78)
WeledaSkin Food For Face Or Body
82,95 kr.
(391)
Sol de JaneiroBody Mist
319,95 kr.
(13)

Relaterede artikler

Trend: Den ultimative guide til Glass Skin

Spot Trenden

Trend: Den ultimative guide til Glass Skin

Af Cecilie Høgh

Drømmer du om dewy hud med et nærmest glasklart udtryk, skal du vende blikket mod skønhedstrenden ”Glass Skin”. En hudplejerutine, der stammer fra Korea og som sigter efter at få huden til at fremstå så glat og reflekterende, som var det glas. Lige her får du den ultimative guide til, hvordan du gør.

Læs Mere
Makeupguide: Sådan får du det virale Mob Wife Look

Vi guider

Makeupguide: Sådan får du det virale Mob Wife Look

Af Natalie Khayat

Tidens helt store makeuptrend er det overdådige ’Mob Wife’-look, som er det ultimative blikfang. Tænk brune toner og winged liner, læbestift, lipliner og lipgloss, masser af contour og vipper, gerne kunstige, med maksimal volumen. Mere vil have mere – og vi elsker det. Vil du med på trenden? Her får du den komplette step-by-step guide til det populære look.

Læs Mere
Tutorial: Få det hypede 'No Makeup'-makeup look

Vi guider

Tutorial: Få det hypede 'No Makeup'-makeup look

Af Amalie Kaaris Lund

Leder du efter de perfekte produkter til en naturlig base med glød og et lille touch af shine og friskhed? Så får du her en guide til at komme med på trenden med ’No Makeup’-makeup looket med kun 4 produkter fra Nilens Jord. Det er så pænt, simpelt og virkelig let at lave. Læs med i tutorialen her, og se de smukke produkter på.

Læs Mere
Har du prøvet multimasking? Sådan gør du

Vi guider

Har du prøvet multimasking? Sådan gør du

Af Ida Hinchely Kyhn

Ved at bruge den rigtige kombination af ansigtsmasker lige efter hinanden kan du skabe en ægte spaoplevelse på badeværelset og opnå en lækker, glødende hud. Perfekt til når huden skal have et ekstra skud fugt, glød og kærlighed! Læs med her, hvor vi guider til, hvordan du multimasker.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek