Vi guider
”Wow”: Vi tester 10 vilde, virale TikTok-trends
Hvis du scroller rundt på Instagram eller TikTok, så har du måske selv prøvet at sidde med åben mund og polypper og tænkt: ”Dét var da godt nok et vildt makeuptrick”, ”men VIRKER det?”. Og dét får vi altså testet af én gang for alle i denne artikel. Pernille fra redaktionen er nemlig gået på jagt efter de vildeste beauty-trends og produkter, der er gået viralt på de sociale medier, for at teste, hvad der er ”hot”, og hvad der ”not”, så du ikke selv behøver at gøre det.

Har du prøvet at pumpe noget af din foundation ned i et glas vand, før du påfører den? Eller fået et facelift med en concealer? Hvad med at laminere dine bryn? Hvis ikke, så læs videre, for det er blot 3 ud af i alt 10 beautyhacks, der er gået viralt på de sociale medier, og som Pernille råt for usødet har testet og bedømt i denne artikel. Glæd dig, for det er nogle ret vilde resultater!

Trend 1: Foundation i et glas vand

Foundation i vand… Men hvorfor vil man nogensinde gøre det, tænker du måske? Det tænkte jeg også, da jeg så det første gang. Men der er altså en særlig grund til det.

Hvis man putter sin foundation i et glas vand, skulle det nemlig efter sigende få din foundation til at holde i meget længere tid, OG det skulle se meget bedre ud på huden, fordi det er fortyndet og mere pigmenteret... Men passer det? Jeg testede foundation-i-vand-tricket på den ene halvdel af mit ansigt, mens jeg påførte fundationen på en helt normal måde på den anden halvdel af mit ansigt.


Til forsøget bruger jeg én af mine yndlingsfoundations, nemlig Hydramatt Foundation fra Gosh i farven 006N Medium Light. Jeg synes, denne foundation giver en naturlig og strålende hud. Den er både fugtgivende og matterende på én gang, da den indeholder ingredienser, som kontrollerer T-zonens olie, hvilket jeg værdsætter. Især her i forår/sommer-perioden.


Min votering af denne trend går på, om foundation-i-vand-trenden rent faktisk holder i længere tid og ser bedre ud på huden.“Konsistensen var meget våd og tyndere end det, jeg var vant til, men det føltes let og forfriskende på min hud.” - Pernille fra redaktionen

Votering

Jeg trykkede tre pump foundation ned i et halvt glas vand. Derefter dyppede jeg min foundationsbørste fra Ecotools ned i vandet og ”samlede” foundationen op. Konsistensen var meget våd og tyndere end det, jeg var vant til, men det føltes let og forfriskende på min hud. Resultatet var ret naturligt og med den helt rette mængde dækning til mit behov:

Højre halvdel af ansigt: Foundation uden vand
Venstre halvdel af ansigt: Foundation med vand

(Jeres højre og venstre - ikke min).


Jeg synes helt klart, at den side, hvor jeg benyttede mig af vand-tricket ser mere hydreret ud og giver mig en mere subtil og dugfrisk finish. Jeg har normal til tør hud, så for mig personligt virker det rigtig fint at bruge dette tip. Ved at fortynde foundation med vand, synes jeg, at jeg opnåede en mere naturlig finish, der ikke så tungt eller kaget ud.


Det er dog vigtigt at bemærke, at brug af foundation i vand muligvis ikke er egnet til alle. De, med fedtet hud, kan opleve, at den vandbaserede formel ikke holder sig på plads i løbet af dagen, mens de, med meget tør hud, kan opleve, at vandet faktisk får huden til at føles mere dehydreret.


Efter en dag på farten så synes jeg dog ikke, at foundation-i-vand-tricket holdt bedre end den almindelige side uden vand. Så fordi at trenden kun levede op til halvdelen af det, den lovede, giver jeg trenden 3,5 stjerner ud af 5.


Jeg vil dog gerne lige understrege, at der kan være stor forskel på foundations, og derfor kan det sagtens være, at man vil kunne få et bedre eller værre resultat med en anden foundation.

Trend 2: Facelift med concealer

”Wow” tænkte jeg, da jeg første gang så en video med en kvinde, der gav sig selv et ansigtsløft med en concealer! Det måtte jeg simpelthen afprøve! Så det gjorde jeg.


Tricket er at placere concealeren i skrå, opadgående strøg i stedet for i en lige linje, som de fleste af os har en tendens til. Se på billedet herunder for at se, hvor jeg præcist placerede concealeren.


Concealeren er fra Maybelline og hedder Instant Anti Age Eraser Concealer, som jeg bruger i farven 00 Ivory for at få en meget lysnende og løftende effekt. Til denne trend er det nemlig altafgørende at bruge en concealer, der er 1 til 2 toner lysere end din hudtone, ellers får du ingen effekt.


Min vurdering af denne trend kommer til at gå på, om jeg rent faktisk kan skabe et ”ansigtsløft” blot med strategisk brug af en lysnende concealer.


“Jeg endte med at finde en ok balance, men syntes stadig det så lidt mærkeligt ud.” - Pernille fra redaktionen

Votering

Jeg påførte concealeren på højre side af mit ansigt på de områder, hvor jeg ønskede at skabe en opstrammende effekt, herunder mine kindben, hage, under mine øjne og ved mundvigene. På venstre side af mit ansigt brugte jeg min concealer, som jeg normalt vil bruge den. Jeg brugte en lille pensel til at blende concealeren ind i min hud og sørgede for ikke at påføre for meget ad gangen.

Jeg havde høje forventninger til denne trend, men endte med at blive lidt skuffet. Det er ret tydeligt at se, hvor den lyse concealer er. Hvis jeg blendede det mere ud, så kunne man slet ikke se et resultat. Jeg endte med at finde en ok balance, men synes stadig, det så mærkeligt ud. Jeg er nok personligt mere til concealer dér hvor jeg er allermørkest - som eksempelvis er på mine rande under øjnene.


Jeg var dog ret imponeret over, hvor længe effekten varede. Jeg havde concealeren på hele dagen og behøvede ikke at rette på det en eneste gang. Den opstrammende effekt varede, indtil jeg fjernede min makeup om aftenen - men dette skyldes nok mere selve produktet end trenden.


Derfor giver jeg denne trend 2 ud af 5 stjerner!

Første billede: Som jeg normalt påfører concealer
Andet billede: Facelift-concealer-teknikken

Trend 3: Contour

En anden makeuptrend, der går viralt lige nu, er contour, der skaber en optisk illusion af højere kindben og et generelt mere markeret ansigt.


Man kan både bruge en pudder-contour til denne trend, men det er særligt en creme/gel-contour, der hitter lige nu! Derfor benytter jeg mig af KVD’s Modcon Liquid-Gel Contour i farven 90 Fair, som er en flydende, letvægtskontur, der tilføjer levende dimensioner til ansigtet.

Jeg elsker, at den indeholder et højt koncentrat af pigmenter, som skaber realistiske skygger og dybde i ansigtet. Samtidig er den langtidsholdbar og kan bygges op gradvist, uden at det påvirker min foundation. Jeg anvender blot min finger til at blende produktet ind i huden.


“Så snart man ser det i virkeligheden, ser det ret skørt ud” - Pernille fra redaktionen


Trend 4: W-blush

Du er måske faldet over trenden 'W-blush' på de sociale medier? Trenden kaldes for W-blush, fordi blushen lægges som en W-form i ansigtet fra tindingerne ned til kindbenet og fra kindbenet skråt op til næseryggen på begge sider af ansigtet.


Til forsøget brugte jeg Miild Blush i farven 02 Beige Aura. Jeg elsker denne blush, for med den kan jeg få en smuk og naturlig glød skabt på de reneste mineraler, der giver et varmt og naturligt look, som får mig til at stråle. Der er ingen glimmer i denne blush, hvilket jeg personligt foretrækker. Og så er den AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT efter COSMOS standarderne – altså får du kun de bedste ingredienser på din hud. Blushen er desuden helt fri for parfume og 100 % vegansk.“Det ligner, at jeg lige har ligget et par timer i solen uden solcreme!” - Pernille fra redaktionen

Votering

Da jeg først forsøgte mig med dette look, var jeg fuldstændig solgt! Det giver et superflot (og megacute) solkysset look i ansigtet.Jeg er stadig helt vild med det efter at have forsøgt mig med looket et par gange. Især når det gælder ”the no makeup look”. Trenden får helt klart 5 ud af 5 stjerner!


W-blush-trenden giver rigtig god mening, når man vil forsøge at skabe et look, der er friskt, uskyldigt, legende og åbent. Når det gælder andre mere elegante, mørke, sexede og forførende looks, så ville jeg droppe blushen og i stedet række ud efter min contour og highlighter for at skabe en ”løftet” og defineret effekt på ansigtet.


Det modsatte sker, når man bruger en blush. Her får man ikke et løft opad, men snarere indad mod ansigtet, da man får mere ”fylde” midt på ansigtet, hvilket også kan noget, hvis det altså er det look, man går efter.


Trend 5: Laminerede vs. ikke-laminerede bryn

Med denne trend skal brynene (heldigvis) ikke igennem en lamineringsmaskine for at opnå looket, men til gengæld skal en særlig bryn-stylingsvoks opnå looket. Selve looket er egentlig bare at rede brynhårene i en opadgående bevægelse med en voks, så brynhårene sidder i den position hele dagen.


Effekten gør, at brynene ser meget fyldigere ud. Det måtte jeg selvfølgelig prøve! For er det laminerede look bedre end det almindelige klassiske brynlook? Det er det, som min votering går på.


Til forsøget brugte jeg Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Brow Styling Wax, som gør det nemt at få de drømmebryn, man drømmer om, om det så er laminerede bryn eller ej. Jeg slutter altid af med en brynvoks – især når jeg har tegnet mine bryn op først, for så ved jeg, at mine bryn holder hele dagen!


Stylingvoksen giver brynene et fjerlet løft og holder dem på plads hele dagen, uden at de føles stive eller drysser med overskydende produkt. Med den letanvendelige og ikke-dryssende formel, der er tilpasset alle hudtoner og brynfarver, lover Anastasia Beverly Hills, at du nemt skulpturere og tæmme selv de mest uregerlige brynhår. Voksen er desuden vegansk og oliefri.“Jeg synes, det giver et ret cool og meget fyldigere resultat!” - Pernille fra redaktionen

Votering

OK ingen tvivl om, at man fuldstændig kan få et andet look ved at laminere sine bryn! Tænk at bryn har så meget at sige! Det var forholdsvist nemt at opnå det laminerede look. Jeg strøg voksen igennem mine brynhår uden at tegne dem op først, for det tænkte jeg, ville kunne ødelægge looket.


Jeg påførte voksen i en skrå, opadgående retning, indtil jeg var tilfreds med looket. Da voksen var tør, tegnede jeg herefter brynene op dér, hvor jeg synes, og det kom der dette resultat ud af:

Men ser det mon bedre ud end de almindelige, klassiske bryn? Lad os se:

Uha, jeg er altså også ret vild med, hvordan mine bryn ser ud sådan her. Det her klassiske look giver mig et mere elegant og ”præcist” look, synes jeg, end de laminerede bryn, som giver et lidt mere vildt udtryk på en eller anden måde.


Jeg giver det laminerede brynlook 3 stjerner. Det giver et særligt look, men jeg kan ikke sige, at det nødvendigvis er bedre end det klassiske brynlook.

Trend 6: Dådyrøjne vs. sireneøjne

Dådyr-øjenlooket får øjnene til at virke større, mere åbent og elegant, mens sirene-øjenlooket har en mere mørk, sensuel og forførende energi. Til dem, der ikke helt kender til græsk mytologi, så var sirener et udtryk for en fantastisk, smuk kvinde – en dødsdæmon – der levede under havet, og som lokkede mænd i døden med deres smukke sangstemmer.


Når jeg ser sirene-looket, er det et ret passende navn – for det giver virkelig et ”man-eater”-look. Det måtte jeg simpelthen prøve at genskabe! Dådyrøjelooket på det ene øje og sirene-øjelooket på det andet øje.


Min votering går på, om looket virkelig giver så vild en effekt, som jeg så på videoerne.


Til dådyr-looket brugte jeg følgende produkter:

MAYBELLINE Lash Sensational Sky High Mascara

FLORENCE BY MILLS What's My Line? Eyeliner Cut White


KYLIE BY KYLIE JENNER Palet Bronze Nude


Og til sirene-looket disse produkter:

MAYBELLINE Lash Sensational Sky High Mascara

MAX FACTOR Kohl Kajal Automatic 001 Black


KYLIE BY KYLIE JENNER Palet Bronze Nude“Hvor ser det vildt ud!” - Pernille fra redaktionen

Votering

Hvor ser det vildt ud! Der er ingen tvivl om, at makeup virkelig kan transformere et look og skabe en helt speciel effekt.


Jeg forstår, hvorfor denne trend er gået viralt, for det viser altså, hvor magisk makeup er, og hvordan man kan transformere sit look fra et mere åbent og elegant til et mere lukket og forførende look, og derfor giver jeg også denne trend 5 ud af 5 stjerner!:

Trend 7: Vandfast læbestift, der holder hele dagen

Jeg er en sucker for læbestifter – men! Min absolutte svaghed er lipstains! Jeg synes ikke, særlig mange brands laver lipstains – desværre – for jeg synes, de er så undervurderede! Her får man nemlig farven fra en læbestift, men med en ekstrem holdbarhed og følelsen af at have absolut intet på læberne! Total win-win!


Derfor må jeg også sige, at jeg løb så hurtigt jeg kunne ned til den nærmeste Matas-butik for at få fingrene i denne lækre sag, som er gået viralt på de sociale medier: FENTY BEAUTY Poutsicle Hydrating Lip Stain. Denne lip stain har en pigmentet formel og mat glans, som giver en stærk og varig farveoplevelse, samtidig med at den føles helt vægtløs på læberne. FENTY BEAUTY  lover, at den vandfaste farve holder hele dagen og forbliver smuk uden at udtørre læberne.
I adskillige videoer tester forskellige personer denne lip stain – og det virker som om, at farven nærmest kan holde i flere dage – så lad os da teste den!


Jeg planlægger at påføre den om morgenen kl. 9.00 og så lave et "check-in" kl. 21 (inden sengetid), hvor jeg tager fotos, så vi kan se, hvor godt den holder.“Jeg har spist frokost, aftensmad og løbet ærinder, så jeg er faktisk ret overrasket over, at der stadig er lidt farve tilbage på mine læber.” - Pernille fra redaktionen

Votering

Det føles lidt som om, at man har honning på læberne - det er som en lidt tykkere lipgloss, men ikke på en ubehagelig måde. Med bløde og sikre bevægelser prøvede jeg at placere farven så præcist på mine læber som muligt – for hvis det er rigtigt, at den holder hele dagen, så går det jo ikke, at man tegner lidt ved siden af, tænkte jeg (senere fandt jeg dog ud af, at man godt kan rette lidt til med en olie-makeupfjerner, hvis uheldet skulle ske)!


Da jeg duppede lipglossen af på et toiletpapir efter cirka 10 minutter, havde jeg fået en mat farve på læberne, og den smitter slet ikke af på hverken glass eller papir. Sikke en sej effekt! Jeg er total forbløffet over, hvor flot farven faktisk er, når den er lagt på læberne. Det ser ret naturligt ud.

Nå, nu til selve forsøget:
Kl. 9.00 – ser looket sådan ud:

Jeg har spist frokost, aftensmad og løbet ærinder, så jeg er faktisk ret overrasket over, at der stadig er lidt farve tilbage på mine læber. Naturligvis ikke i samme grad som om morgenen, men jeg er stadig glad for, at farven har sat sig så flot på mine læber - og at den er faded på sådan en naturlig måde.


Kl. 21.00 ser looket sådan ud:

Jeg er vildt overrasket over, hvor godt den holdt gennem dagen, og hvor flot og pigmenteret farven blev ved med at være gennem en hel dag! Wow! Jeg må straks undersøge, hvilke andre farver der er i sortimentet!

Denne trend får 5 ud af 5 store stjerner herfra!

Trend 8: Frizz-free hår

Ét produkt til at tæmme dit krusede hår én gang for alle? Sign me up! Sådan tænkte jeg, da jeg hørte, at det her produkt er anti-frizz-hårproduktet over dem alle.


Da jeg har naturkrøl, så har jeg også tendens til meget kruset hår, der stikker i alle retninger, hvis ikke jeg bruger curly-girl-metoden. Sådan er det bare med os, der har krøller. Det har noget at gøre med vores hårstrå-struktur, og derfor må jeg også indrømme, at jeg var lidt skeptisk over dette produkt. For hævder det så at kunne ændre på hårstråstrukturen, eller hvad gør det? Det undersøgte jeg.


Jeg fandt ud af, at Color Wow Dream Coat Supernatural Spray er kendt som værende en ”mini-keratinbehandling”. Keratinbehandlinger i frisørsaloner er en populær behandling for folk med krøllet, frizzy hår, der ønsker glat, skinnende og blødt hår. Keratin er et protein, som frisørsaloner påfører i håret i en særlig intens og kemisk opløsning, hvorefter behandlingen forsegles med et meget varmt glattejern. Resultatet er et hår, som er glattere, mere skinnende og nemmere at styre.


“På mindre end 10 minutter var mit hår flere niveauer mere glansfuldt og glattere!" - Pernille fra redaktionen

Votering

For at teste produktet grundigt, valgte jeg at dele min test op i to dele:


1.    Først tog jeg billeder af, hvordan mit hår så ud uden nogen produkter i (heller ikke curly-girl-rutinen), når det er frizzet med mit naturkrøl, og hvordan det så ud med udredt hår, som jeg havde føntørret glat med en rundbørste efter bad.


2.    Dernæst tog jeg billeder af, hvordan mit hår så ud udelukkende med Color Wow Dream Coat Supernatural Spray i mit hår, når det var udredt og føntørret, og dernæst ville jeg vaske mit hår igen og så tage billeder af, hvordan mit naturkrøl så ser ud. For husk, at Color Wow jo lover, at effekten bør holde 3-4 hårvaske!

Billede 1: Mit hår på førstedagen efter vask med shampoo og balsam, men uden brug af curly-girl-produkter eller nogen som helst andre stylingsprodukter. Som man kan se, er mit hår rodet og stikker lidt i forskellige retninger, og mine krøller er ikke så definerede.


Billede 2 & 3: Mit hår på førstedagen efter vask med shampoo og balsam, hvor jeg føntørrer håret med en rundbørste. Som man kan se, er mit hår bare stort og ”høet”, fordi jeg har redt mine krøller ud.


Billede 1: Mit hår efter 2. vask med shampoo og balsam, hvor jeg har Dream Coat i. Har ikke brugt curly-girl-rutinen eller nogen curly-girl-produkter. Som man kan se, er det mere "tæmmet" end på billedet uden Dream Coat.


Billede 2 & 3: Mit hår på førstedagen efter vask med shampoo og balsam, hvor jeg har føntørret håret med en rundbørste, efter jeg har påført Dream Coat i håret.


Jeg synes, det er ret tydeligt, hvor godt Dream Coat virker. Det efterlader mig med noget helt andet mere blødt, skinnende og tæmmet hår. Jeg er virkelig imponeret! Jeg var ret skeptisk til en start, må jeg nok indrømme! Men produktet holder altså virkelig, hvad det lover! Derfor giver jeg denne trend 5 ud af 5 stjerner.


Hvis du er en person, der afskyr følelsen af stylingprodukter i håret, så har jeg en glædelig nyhed til dig: Dream Coat er et stylingprodukt, der har samme konsistens som vand, så du vil slet ikke kunne mærke, at du har produkt i håret overhovedet. Duften er også meget subtil og forsvinder hurtigt, så den ikke vil blande sig med din egen parfume, hvilket jeg personligt værdsætter.

Trend 9: Minimal mængde hårolie

Hvis du er fan af Olaplex, så sværger du måske allerede til No. 7 Bonding Oil! Det har jeg personligt selv gjort længe! Men for nylig opdagede jeg, at jeg har brugt bestseller-olien helt forkert – og det har du sandsynligvis også! I hvert fald, hvis man skal tro denne trend.


Det her er en trend, som ikke kun er godt for dit hår, men også for din pengepung: Du bruger nemlig sandsynligvis ALT for meget olie i dit hår! No. 7 Bonding Oil er en superkoncentreret olie, som man kun skal bruge få dråber af for at få den fulde effekt. Sådan lyder budskabet i hvert fald i de videoer, der er gået viralt på sociale medier.


Hvis du har kort hår skal du kun bruge 1 dråbe.
Hvis du har mellemlangt hår, skal du kun bruge 1-2 dråber. Hvis du har langt hår, skal du kun bruge 2-3 dråber. Hvis man har ekstratykt hår, kan man godt tilføje en dråbe mere.


Til de, der ikke kender Olaplex Bonding Oil No. 7, kan jeg fortælle, at det er den ultimative pleje-stylingolie til alle hårtyper!


Med dens eksklusive og patenterede formel beskytter olien dit hår mod varme, farvefalmning og frizz, mens den tilfører en ekstraordinær glans, styrke og blødhed.


Olien er helt fri for parabener og sulfater og dufter himmelsk! Man kan bruge den i både tørt og fugtigt hår (jeg foretrækker det i tørt), og så yder olien samtidig beskyttelse mod varme op til 230 grader.


“Når jeg sammenlignede med den venstre side, var det tydeligt at se at venstre side så meget mere skinnende, plejet og sundt ud" - Pernille fra redaktionen

Votering

Jeg må indrømme, at jeg personligt ikke har talt dråber, når jeg har brugt min No. 7 Bonding Oil herhjemme. Tværtimod har jeg blot rystet flasken voldsomt, så der kom rigeligt med produkt ud. Så jeg må sige, at jeg var helt solgt på tanken om, at jeg med så få dråber ville kunne få fuldt udbytte af olien, samtidig med at jeg sparer penge, fordi jeg ikke bruger lige så meget produkt. Desværre levede trenden dog ikke op til mine forventninger.


Under mit forsøg delte jeg mit hår op i to sektioner. I højre halvdel brugte jeg 1 dråbe, og i venstre halvdel brugte jeg den mængde, jeg plejer (omkring 10 dråber).


Når jeg sammenlignede med den venstre side, var det tydeligt at se, at venstre side så meget mere skinnende, plejet og sundt ud. Jeg tror derfor, at jeg vil holde mig til min egen metode. Måske vil tricket virke meget bedre på folk, der har fint og tyndt hår, men fordi jeg har lidt tykkere og naturkrøl i håret, har mit hår også brug for mere fugt og olie end andre hårtyper.


Jeg giver trenden 1 ud af 5 stjerner.

Billede 1: Med 10 dråber Olaplex-olie.


Billede 2: Med 1 dråbe Olaplex-olie.

Trend 10: Blød & fugtet hud med verdens mest hypede hudplejeprodukt

Ceraves Moisturizing lotion har i lang tid oversvømmet de sociale medier med ros til skyerne om dens effekt på alle mulige forskellige slags hudtyper- og behov. Det skulle eftersigende være vaskeægte magi på flaske! Så dét måtte jeg selvfølgelig teste, om er rigtigt.Til dem, der måske ikke kender så meget til CeraVe, så er det et brand udviklet af dermatologer. Produkterne fra CeraVe er kendte for at indeholde 3 essentielle ceramider. Ceramider er den ”mørtel”, der holder vores hud sammen, og som jeg personligt er ret stor fan af, for jeg synes faktisk ikke, der er særlig mange hudplejeprodukter, der indeholder dette vigtige ingrediens. Du kan læse mere om ceramider i en anden artikel her.


CeraVe Moisturising Lotion lover ikke kun at fugte, men også at styrke din hudbarriere og forhindrer fugttab. Cremen er perfekt til normal, tør og kombineret hud, og dens ikke-komedogene formel betyder, at den ikke tilstopper porerne. Desuden betyder dens hypoallergene og parfumefri formel, at kan alle bruge den!i


SPAR 20%
MEST SOLGTE
CeraVe Moisturising Lotion 473 ml
Medlemspris
107,96 kr.134,95 kr.Spar 27,-


“CeraVe Meoisturising Lotion bliver ofte omtalt som den hellige gral til tør hud!" – Pernille fra redaktionen

Votering

For en god ordens skyld vil jeg til en start lige nævne, hvilken hudtype jeg har. Jeg har nemlig normal til tør/sensitiv hud. En sjælden gang imellem kan jeg godt få udbrud, men for det meste, er min hud til den tørre side. Derfor er min hudtype helt oplagt til at teste denne lotion, som jeg har set på min FYP (for-you-page) på de sociale medier igen og igen.


Jeg har testet CeraVe Moisturising Lotion fra top til tå i tre uger nu, og jeg kan ærligt sige, at jeg er imponeret! Lotionen er let og absorberer hurtigt i huden, hvilket betyder, at jeg f.eks. kan påføre den om morgenen og straks derefter opføre min makeup, uden at vente på at den tørrer.


Efter at have brugt den dagligt i tre uger, har jeg bemærket en markant forskel i min hud. Min hud er altid ekstratør, skællet og sårbar efter et varmt brusebad, men her dæmper denne lotion med det samme al irritation og tør hud. Da jeg også til tider har sensitiv hud, kan jeg faktisk bedst lide at påføre en lotion uden parfume, så det er virkelig dejligt, at jeg kan påføre en uparfumeret lotion.


Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den, og jeg vil anbefale den til alle, især dig, der har tør og sensitiv hud!


Trenden får 5 ud af 5 stjerner!


Andre produkter du vil elske:

4 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Lugtfri selvbruner fra Matas: ”En game changer”

Nyhed

Lugtfri selvbruner fra Matas: ”En game changer”

Af Pernille Witt Kirkegaard

Med sommeren lige om hjørnet og solens stråler begyndende at skinne mere og mere, er der mange, der ønsker en smuk, solbrun glød på deres hud. Men farerne for solskoldning og hudkræft gør, at flere og flere ønsker at undgå at udsætte deres hud for den skadelige UV-stråling. Her kommer selvbrunere ind i billedet - en sikker og nem måde at opnå den ønskede solbrune glød uden at udsætte huden for fare. Og nu har Matas Striber en række nye, fantastiske produkter.

Læs Mere
Årets nyhed: Fenty Beauty og Fenty Skin

Matas LIVE

Årets nyhed: Fenty Beauty og Fenty Skin

Endelig kan vi afsløre, at hylderne i Matas bliver dét smukkere. De bliver nemlig snart fulde af de lækreste produkter fra Fenty Beauty og Fenty Skin. Vi glæder os til at forskønne vores beauty- og hudplejerutine med de perfekte (og virkelig populære) produkter. I denne LIVE har vi en vaskeægte ekspert med, der ved alt om Fenty Beauty og Fenty Skin. Du får derfor de bedste tips til Rihannas superpopulære produkter.

Læs Mere
Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Matas LIVE

Tutorial: Sådan mestrer du contouring

Vi har lyttet til jer! I vil gerne have en guide til contour - og det får I her. Salli guider til makeup-metoden, der markerer dit ansigt og som hurtigt bliver en uundværlighed i makeup-rutinen. Vi tager dig i hånden og lærer dig alt om både teknikken, produkterne og de bedste makeuptools, så du kan mestre metoden.

Læs Mere
Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.