• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Nyhed

Locobase: Nyhed til tør og irriteret hud

Locobase er et hudplejebrand, som har specialiseret sig i fede cremer til både børn og voksne, som har meget tør og problematisk hud. De har netop lanceret deres nye Eczema Cream, som er skræddersyet til at behandle symptomer på eksem og hudirritation. Læs med her, så guider vi til nyheden samt en håndfuld af Locobases bedst sælgende produkter.

Har du en tør, sensitiv og problematisk hud? Så er du kommet til det rette sted. Alle Locobases produkter er nemlig fri for parfume og farvestoffer samt deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Det betyder, at produkterne er udviklet med tanke for at minimere risikoen for kontaktallergi.

Lad os starte med at dykke ned i det nyeste skud på stammen - Locobase Eczema Cream.

Til dig med tør og eksemramt hud

Locobase Eczema Cream er udviklet til at behandle symptomer på eksem og hudirritation. Det vil sige, hvis du har en hud, som klør, er tør eller har tendens til rødme. Det er en klinisk testet creme, som hjælper med at reducere kløe og berolige en irriteret hud.

Den har en unik formel med 2QR-complex, hvilket betyder, at den effektivt hjælper med at forhindre hudinfektion og fremmer hudens naturlige helingsproces. Påfør den gerne på det ramte område to gange dagligt - eller mere, hvis du oplever et behov for det.

Populære cremer fra Locobase

Har du en hud, der har brug for lige det ekstra i det daglige? Så har Locobase tre gode bud på cremer, som er et must at have med sig på farten.

Locobase Repair er en reperationscreme udviklet til en meget tør og beskadiget hud. Den beskytter og genopretter den svækkede hudbarriere ved at tilføre hudidentiske fedtstoffer til din hud. Den er parfumefri og uden farvestoffer, og så er den utrolig drøj i brug. Her er tale om lidt af en multitasker, da den både kan bruges til at beskytte og reparere tørre hænder, læber og neglebånd, samt andre udsatte hudområder.

Locobase Fedtcreme er en ekstra beskyttende creme til en meget tør og/eller revnet hud. Den er udviklet, så den danner en beskyttende barriere på huden, som hjælper med at genoprette en sund fugtbalance. Huden bliver mere blød, glat og elastisk over tid. Generelt et musthave til en følsom hud.

Locobase LPL creme er en blødgørende afskalningscreme, specifikt udviklet til dig med fortykket hud. Den er specielt god til områder som bryst, ryg, arme, albuer og hæle. Den reducerer hård, skællet og ru hud.
​​​​​​​

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt, du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs også

To favoritter til kroppen

Hvis man døjer med en følsom og tør hud, så ved man også, at det sjældent kun er ansigt og hænder, som kan være ramt. Resten af kroppen kan også have brug for ekstra fugt og kærlighed. Her har Locobase udviklet to geniale produkter, som er guld værd at have på badeværelseshylden, når huden er følsom og sensitiv.

Locobase Everyday Special Shower Oil er specielt udviklet til meget tør og sensitiv hud. Det er en meget skånsom vaskeolie, som har et højt fedtindhold og er rig på hudidentiske lipider. Den renser huden effektivt og skånsomt, samtidig med at den hjælper til at opretholde og styrke hudbarrieren. Den påføres en våd hud og masseres nænsomt ind og skylles af igen.

Locobase Everyday Special Body Lotion er den perfekte makker til din shower oil. Den er også udviklet til meget tør og sensitiv hud, er parfumefri og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Den indeholder en innovativ formel, som styrker hudbarrieren og giver øjeblikkelig og langvarig fugt. Derudover beroliger den huden og lindrer også irriteret hud og kløe.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Af Matas

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt, du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs mere
Rød og irriteret hud - vælg de rigtige produkter

Vi guider

Rød og irriteret hud - vælg de rigtige produkter

Af Rikke Højris Bæk

Bliver din hud i ansigtet ofte bliver rød og irriteret? Måske er det så voldsomt at du oplever at huden blusser op når du bruger bestemte make-up og hudplejeprodukter? Det handler om at tage de rette valg, når du har en hud, der ofte reagerer på denne måde. Vi guider dig godt på vej her.

Læs mere
Eksperten Guider: Hudplejerutine til tør hud

Matas LIVE

Eksperten Guider: Hudplejerutine til tør hud

Af Matas

Vintertiden kan være hård ved huden, og hvis du i forvejen har en tør hudtilstand, kan disse kolde tider være svære at komme igennem. Men frygt ej, hjælpen er på vej. Se med i denne live, hvor vi får besøg af farmakonom Stephanie Berg, som guider dig gennem den bedste hudplejerutine til at afhjælpe generne med tør hud. Vi skal snakke im ingredienser, produkter, og så deler hun ud af sine bedste tips og tricks!

Læs mere
Nyhed! Locobase lancerer Everyday Special

Nyhed

Nyhed! Locobase lancerer Everyday Special

Af Matas

Locobase lancerer nu Everyday Special Shower Oil og Body Lotion som er udviklet til dig med tør og sensitiv hud. Produkterne er uden parfume og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Læs mere