Nyhed

MAC STACK: Få de vildeste vipper med ny mascara

Har du også prøvet et hav af mascaraer, som ikke kan møde alle dine behov? Dét er slut nu, for MAC har skabt den eneste mascara, du får brug for i makeuppungen. Nu kan du opbygge volumen og længde lag-på-lag uden at udtørre vipperne og skabe alt fra naturlige til dramatiske vipper.

Der er søndagen, hvor du måske gerne vil nøjes med et helt naturligt vippelook, der bare lige har fået et enkelt strøg farve – og så er der den festlige fredag, hvor du ønsker dig et mascaralook med false lash effect og så meget længde, at vipperne er en nanometer fra at støde på øjenlåget.

Selvom mascara kan virke som et simpelt makeupprodukt, kræver den gode mascara i virkeligheden stor alsidighed, for den skal både kunne hjælpe dig til den dramatiske finish, og det helt naturlige ’no makeup, makeup’-look. Har du også haft svært ved at finde én mascara, der kan det hele lige fra overdådighed til mådehold? Så skal du prøve den helt nye Macstack Mascara fra MAC.


… og til dig, der er blevet skuffet mange gange før: Denne mascara er anderledes end alle de andre. Den kan nemlig bygges op i lag – helt uden at klumpe, stivne eller drysse.

MAC STACK: Mascara på en helt ny måde

Mange mascaraer påstår at kunne give maksimum drama ved blot få penselstrøg; men det særlige ved Macstack tværtimod, at den kun giver det voluminøse mascara-look, hvis det er det, du er i humør til. Det er nemlig en mascara, der starter med at være ganske naturlig på vipperne ved første lag, men efterhånden som du bygger den op, får du et mere og mere dramatisk look. Macstacks særlige mascaraformel, der har været under udvikling i over to år, er nemlig udviklet til ikke at klumpe, hvorfor du kan opbygge den i flere lag. Faktisk er den lavet specifikt, så du kan ’stacke’ den. Det er derfor, det er en særligt god mascara til dig, uanset hvilket look du foretrækker.


Det første lag giver farve, længde og løft, det andet lag sørger for ekstra volumen, og efter tredje lag har du opnået det dramatiske look, helt uden klumper. Ønsker du et mere diskret look, kan du stoppe efter første eller andet lag – men vil du kreere de længste vipper, kan du fortsætte, indtil du er tilfreds.


MAC STACK kommer i to varianter: MAC STACK Mascara med en større børste til dig med naturligt længere vipper, og MAC STACK Micro Mascara med en mindre børste til dig med kortere vipper.

BLACK STACK
MACMacstack Mascara
274,95 kr.
(32)
BLACK STACK
MACMacstack Micro Mascara
274,95 kr.
(17)

Sådan lægger du mascara

Nogle mascaraer er nemme at arbejde med, andre sværere. MAC STACK har heldigvis en brugervenlig børste, som gør, at den nemt kan give volumen, men samtidig også kan komme helt ind i øjenkrogen. Start helt inde ved roden og arbejd dig langsomt op ad vipperne. Læg gerne mascaraen i zig-zag bevægelser, hvis du vil have god volumen. Hvis du synes, du har fået lagt lidt for meget mascara til anledningen, kan du eventuelt gå vipperne efter med en tør mascarabørste, der er renset for produkt og tynde lidt ud i farve og fylde.


Tip!
Får du mørke pletter af mascara under øjnene i løbet af dagen? Prøv at fiksere din concealer under øjnene med en transparent finishing powder, og afslut desuden dit makeuplook med en god setting spray – eksempelvis Fix + fra MAC, som mange makeupelskere sværger til. Det gør nemlig, at makeuppen sidder bedre fast, hvor du har lagt den.


Relaterede produkter

Intense Black
MACExtended Play Gigablack Lash
199,95 kr.
(189)
Clear
MACBrow Set
209,95 kr.
(38)
Matte
MACFix+ Primer And Face Spray
229,95 kr.
(44)
KUN ONLINE
Black
MACFull Lash Curler
194,95 kr.
(29)
Black
MACIn Extreme Dimension Lash Mascara
239,95 kr.
(38)

Relaterede artikler

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Af Trine Brøndsted

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek