Vi guider

Sådan bruger du hårserum fra Naturligolie

Naturligolie har skabt et økologisk og parfumefrit hårserum, som også indeholder naturlige ingredienser. Det hjælper med at stimulere hårvæksten samt øge hårets styrke og volumen. I denne artikel gør vi dig klogere på, hvordan du kan bruge hårserummet fra Naturligolie for de bedste resultater.

Har du et tyndt og svækket hår, og synes du, det er svært at finde en løsning? Naturligolies økologisk hårserum har en unik sammensætning af ingredienser, som giver hårvæksten et boost og giver mere fylde og tæthed til håret.

I denne artikel kan du lære mere om, hvordan du bruger dit hårserum fra Naturligolie, og hvad det kan hjælpe dig med.

Hårserum fra Naturligolie

Hårserum Boost fra Naturligolie er et vandbaseret serum og har derfor en helt let og vandig konsistens, når det sprayes i hårbunden. Det gør også, at det ikke fedter, når det påføres. Det er baseret på bioteknologi og er skabt til at tackle flere af de udfordringer, man kan have med sit hår, på én gang.

Serummet arbejder ikke kun på at mindske hårtab, men også på at stimulere ny hårvækst og forstærke dit hårs tæthed og volumen. Derudover hjælper det med at genoprette en sund balance i hovedbunden, hvilket effektivt kan reducere skæl og mindske fedtet hår.

Serummet består af naturlige ingredienser og er uden parfume, alkohol eller silikone.

100 ml
NaturligolieØkologisk Hårserum Boost
374,95 kr.
(13)Husk, man taber cirka 100 hår om dag. Så hvis du oplever at fælde lidt hver dag, er det helt normalt.
​​​​​​​
Kilde: Sundhed.dk


​​​​​​​Når du sprayer produktet i hovedbunden, vil du opleve, at det har en vandig konsistens. Det gør, at produktet trænger hurtigt ned i hovedbunden, og at du ikke kan mærke det i håret efterfølgende.

Sådan bruger du Hårserum Boost fra Naturligolie

Du sprayer serummet direkte i hovedbunden med 10-15 cm afstand. Du kan enten fordele det i hele hovedbunden, eller du kan komme det på de områder, du ønsker at stimulere hårvæksten.

Har du et længere hår, kan det være en hjælp at inddele håret i sektioner, så du sikrer dig, at serummet bliver fordelt godt rundt i håret.  

Når du har fordelt produktet, masserer du det grundigt ned i hovedbunden. Du kan bruge serummet dagligt, og du kan med fordel bruge det om aftenen, inden du går i seng.

Serummet kan sprayes i både et fugtigt og et tørt hår.

Andre favoritter fra Naturligolie:

10 ml
NaturligolieØkologisk Bryn- & Vippeserum
324,95 kr.
(10)
30 ml
NaturligolieØkologisk Skægolie
134,95 kr.
235 ml
NaturligolieØkologisk Kropsolie
344,95 kr.
(1)
100 ml
NaturligolieØkologisk Hårolie
259,95 kr.
(2)
30 ml
NaturligolieØkologisk Ansigtsolie Glød
264,95 kr.
(5)
30 ml
NaturligolieØkologisk Fugtserum
264,95 kr.
(3)

Relaterede artikler

Sådan kan du få fyldige vipper, bryn og lokker

Vi guider

Sådan kan du få fyldige vipper, bryn og lokker

Af Natalie Khayat

Ville du ønske, at håret fremstod lidt mere voluminøst, brynene mere markante og øjenvipperne dådyrlange, så hvert blink syntes bedårende? Gode vaner og plejende produkter kan booste den naturlige vækstcyklus og styrke hårene, så de får de bedste forudsætninger for at gro fyldigere og flottere. I denne artikel giver vi de bedste råd og guider til produkter, du skal kende.

Læs Mere
Hårtab: Her er, hvad du kan gøre

Vi guider

Hårtab: Her er, hvad du kan gøre

Af Natalie Khayat

Hvis du døjer med hårtab, kan du helt sikkert nikke genkendende til frygten for hårbørsten og suget i maven, når du ser dine dyrebare hårstrå ligge på tøjet, stolen og i vasken i stedet for at sidde på dit hoved. I denne artikel stiller vi skarpt på hårtab, de mest almindelige grunde til det – og ikke mindst hvad du selv kan gøre, hvis du oplever, at det tynder ud i dit hår.

Læs Mere
Frisøren guider: Hårtab hos mænd

Vi guider

Frisøren guider: Hårtab hos mænd

Af Mike Paudy, Frisør

Hårtab blandt mænd er helt normalt, og langt de fleste mænd har eller kommer til at stifte bekendtskab med det. På trods af dette er der en hel del ubesvarede spørgsmål indenfor området. For hvad er årsagen til det, hvad kan du selv gøre ved det, og hvad skal du egentlig være særligt opmærksom på? Vi dykker ned i emnet om hårtab blandt mænd og svarer på de mest stillede spørgsmål med vores ekspert og frisør, Mike.

Læs Mere
Sådan kommer du hårtab til livs

Matas LIVE

Sådan kommer du hårtab til livs

Af Matas

Lider du af irriterende hårtab? I denne LIVE stiller vi skarpt på hårtab hos både mænd og kvinder. Vores ekspert guider med gode produkter og kommer også med tips til, hvad du kan gøre, hvis dit hår ikke bliver på hovedet.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek