Nyhed
Skab en simpel anti-age rutine med NIVEA Q10
Q10 er kendt for at være en af de mest effektive ingredienser i anti-age hudpleje. Det både opstrammer og forynger huden og beskytter samtidig mod skader fra fx forurening. Så ønsker du en hudplejerutine med fokus på anti-age, så er Q10 en ingrediens, du ikke kan komme uden om. I denne artikel guider vi til tre effektive produkter fra NIVEAs Q10 ansigtspleje, som hurtigt vil give resultater.

Vi guider til en nem og simpel hudplejerutine med Q10, og så løfter vi sløret for en helt særlig nyhed fra NIVEA, nemlig deres Q10 Power Anti-Wrinkle Expert Filler Serum.

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Expert Filler Serum

NIVEA er netop landet på hyldene med dette nye, effektive serum, som i den grad kan tage din hudplejerutine til nye højder. Serummet har dokumenteret effekt på selv de dybe og genstridige rynker og virker opstrammende allerede fra første påføring.

Med 5% aktivt kompleks og sit indhold af ren Q10, trænger serummet 10 lag ned i huden og stimulerer kollagenproduktionen, strammer op og udglatter huden. På to uger vil du kunne se tydelig forskel ved at rynker og fine linjer i panden, ved øjnene og omkring læberne er tydeligt reduceret. Efter 4 uger er 50% af rynkerne reduceret. Påfør serummet efter din rens og creme både morgen og aften.


Det er altså det ultimative power-tool mod fine linjer og rynker, som samtidig beskytter og mindsker fremtidige skader på huden.

NIVEA Anti-Wrinkle
109,95 kr.

Hvad er Q10?

Q10 er en antioxidant, som blandt andet er med til at beskytte cellerne i vores hud mod oxidativt stress og frie radikaler fra fx soleksponering og forurening i luften. Det findes naturligt i kroppen, men mindskes med alderen, hvilket kan være med til at gøre huden mindre spændstig over tid. Derfor er det en effektiv ingrediens i hudpleje.​​​​​​​

Q10 i hudpleje

Cremer og sera med Q10 har flere gode fordele. Det beskytter både mod tidlig aldring af huden, men det stimulerer også kollagenproduktionen i huden, som gør den mere fast. Derudover hjælper det hudcellerne med bedre at skille sig af med affaldsstoffer, så en trist og grå hud får mere glød og udstråling. Sidst, men ikke mindst, forbedrer det hudens evne til at hele sig selv og regenerere.

Alt, der er værd at vide om Q10

Vi guider

Alt, der er værd at vide om Q10

Q10 spiller en central rolle for, at din krop og hud fungerer normalt. I denne artikel dykker vi ned i, hvad Q10 egentlig gør, og hvordan det bidrager til en smuk og stærk hud.

Læs også

NIVEA Q10 Power Firming Day Cream

For det bedste resultat anbefaler vi, at du supplerer dit serum med en ansigtscreme med Q10. NIVEA Q10 Power Firming Day Cream er i forvejen en superpopulær dagcreme – og nu får du den med SPF 30, så din hud er endnu bedre beskyttet. Solens stråler er som bekendt den største synder, når det kommer til aldringstegn i huden, så det er en rigtig god idé at bruge solfaktor, hvis du ønsker at mindske risikoen for fine linjer og rynker (og generelt passe på dig selv og din hud). Brug også gerne ansigtscreme med solfaktor på de dage, det er overskyet – UV-strålerne trænger nemlig stadig gennem skyerne.

Cremen indeholder både Q10 og kreatin og giver masser af dejlig fugt til din hud, så den stråler af glød hele dagen. Den er dermatologisk testet og passer til alle hudtyper.

Brug din dagcreme efter rens, og massér den blidt ind i huden på ansigt og hals.

NIVEA Q10 Power Replenishing Night Cream

Om natten er huden mest modtagelig for at optage fugt, og derfor er det optimalt at bruge en natcreme, som har fokus på at fugte og blødgøre huden. NIVEA Q10 Power Replenishing Night Cream er en lækker natcreme med en rig konsistens, der fugter huden i dybden, samtidig med at den effektivt arbejder på at mindske fine linjer og rynker. Ligesom dagcremen, indeholder den også Q10 og kreatin, som stimulerer hudens kollagenproduktion og gør den synligt mere spændstig. Den trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.

Allerede efter første påføring vil du opleve at vågne med en hud, hvor fine linjer synes reduceret. Efter fire ugers brug vil dybe rynker være mindsket markant.

Andre favoritter fra NIVEA:

4 artikler vi anbefaler, du også læser:

Træt af dine rynker? Den klarer NIVEA Cellular

Nyhed

Træt af dine rynker? Den klarer NIVEA Cellular

Huden mister med alderen sin elasticitet og danner dybe rynker. Men ingen panik! Med NIVEAs Cellular Elasticity Reshape serie genskabes hudens elasticitet og din huds storhedstid på bare få uger.

Læs Mere
Alt, der er værd at vide om Q10

Vi guider

Alt, der er værd at vide om Q10

Af Cathrine Park

Q10 spiller en central rolle for, at din krop og hud fungerer normalt. I denne artikel dykker vi ned i, hvad Q10 egentlig gør, og hvordan det bidrager til en smuk og stærk hud.

Læs Mere
Bliv klogere på anti-age

Vi guider

Bliv klogere på anti-age

Af Matas

Produkter formuleret til den modne hud kaldes ofte anti-age produkter, og dækker over en betegnelse af hudpleje, der er målrettet fine linjer, rynker og pigmentforandringer. For at forstå hvilket behov den modne hud har er det afgørende at vide mere om hvordan huden ældes og hvilke faktorer, der kan være medvirkende til at fremskynde denne proces.

Læs Mere
Hvilken rensetype er du? Find dit match fra Nivea

Vi guider

Hvilken rensetype er du? Find dit match fra Nivea

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er vigtigt at få renset huden, så den holder sig sund og smuk. Men hvilken slags rens, bør du vælge? Find dig selv i guiden her, så du får købt den helt perfekte rens fra Nivea.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.