Nyhed
Træt af dine rynker? Den klarer NIVEA Cellular
Huden mister med alderen sin elasticitet og danner dybe rynker. Men ingen panik! Med NIVEAs Cellular Elasticity Reshape serie genskabes hudens elasticitet og din huds storhedstid på bare få uger.

Vi reagerer alle forskelligt på at blive ældre, men for nogen er aldringstegn, som fine linjer eller de første dybere rynker, en mindre åbenbaring. Denne gruppe af mennesker panikker og tyer som oftest til dyre ansigtsbehandlinger, indkøb af cremer, der ikke passer til deres hudtype, eller endda kirurgiske løsninger. NIVEA siger, at det ikke behøver at være så svært at holde huden ensartet og sund og har derfor udviklet en formular og tre produkter, som reducerer rynker og misfarvninger. Læs mere om, hvordan disse cremer kan hjælpe dig.

Dagcreme

Når kvinder når alderen 60+ mister mange troen på, at der kan gøres noget ved de dybere rynker i ansigtet, som efterhånden bliver tydeligere og tydeligere. Men fortvivl ikke, for NIVEA Cellular Filler + Elasticity Reshape dagcreme er specielt udviklet til netop disse kvinder.


Formlen reducerer nemlig rynker og genopbygger hudens elasticitet med +62%, så den fremstår sund, mere ensartet og gennemfugtet. Dagcremen indeholder solfaktor 30 som beskytter huden mod ældning, celleskader og alderspletter forsaget af UV-stråling. Der er altså massere man kan gøre for at holde sin hud flot, sund og ensartet, uanset hvilket tal der står på dåbsattesten.

Natcreme

Med alderen mister huden sin naturlige fugt og elasticitet og især om natten, hvor hudens cellefornyelse er størst, er det vigtigt at styrke hudens naturlige barrierefunktion igennem intens næring.


NIVEA Cellular Filler + Elasticity Reshape natcreme reducerer rynker og genopbygger hudens elasticitet i løbet af natten, så huden føles synligt fastere. Den påføres inden sengetid og som resultat vil den silkebløde formular smelte ind i huden, give dybdegående næring og fremskynde hudens fornyelsesproces.

Anti-spot serum

Det sidste produkt i Cellelur Reshape serien er NIVEA Cellular Filler + elasticity anti-spot behandling. Med moden hud kan der forekomme synlige alderspletter i ansigtet, eller leverpletter, som et resultat af en aldrende hudstruktur. Mange er kede af disse pletter, eftersom de er tydelige og skaber en uensartet hud.


Formlen i anti-spot behandlingen reducerer alderspletter, huden får en jævnere og mere ensartet hudtone og rynker reduceres synligt. Hvis man ønsker den optimal effekt af produktet, kan man med fordel påfør morgen og aften inden fugtighedscreme.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Ida Hinchely Kyhn

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
Holistisk hudpleje: Plej din hud indefra og udenpå

Vi guider

Holistisk hudpleje: Plej din hud indefra og udenpå

En sund hud er ikke kun et spørgsmål og cremer og sera. Vi kigger på, hvordan du kan styrke og pleje din hud indefra og udenpå, så din hud bliver så stærk og sund som muligt.

Læs Mere
Mere glød til huden? Prøv krystal face rollers

Vi guider

Mere glød til huden? Prøv krystal face rollers

Af Isabel Marschall Thostrup

Vil du også gerne kunne give dig selv en lækker ansigtsmassage? Med face rollers i krystal kan du let og sikkert øge blodcirkulationen i ansigtet og sikre dig en lækker og sund glød.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.