Vi guider
2 skønne beauty-nyheder til dit efterår
De korte dage og kolde måneder er lige om hjørnet, men det betyder ikke, at du behøver snyde dig selv for lidt selvforkælelse i hverdagen. Tvært imod! Her kan du blive klogere på to skønne nyheder i Matas, som kan berige din beauty-rutine i efteråret.

Om du er på jagt efter en ny duft eller en opgradering til makeuppungen, så har vi helt sikker det, du søger her hos Matas. I denne artikel stiller vi skarpt på en skøn duft og en ny, lækker foundation, som du kan lade dig inspirere af til din beauty-rutine.

Unik foundation fra MAC, der plejer og giver glød

MAC er om nogen mestre i at skabe foundations til et hvert behov, som bare fungerer. De er netop landet på hylderne med deres nyeste lancering; MAC Radiance Serum Powered Foundation.

Det er en unik, serumdrevet foundation, der giver en jævn base med den smukkeste glød, samtidig med at den både plejer og forfiner huden. Den indeholder hele 33 hudplejeingredienser, blandt andet fugtgivende hyaluronsyre, som forkæler huden hele dagen.

MAC Radiance Serum Powered Foundation giver en dewy finish og har en medium dækkeevne, som giver dig en jævn og lækker hudtone. Den holder i op til 12 timer og findes i hele 56 nuancer, så du kan være sikker på at finde en farve, der passer præcis til dig.


Læs meget mere om MACs unikke foundations her, og bliv klogere på, hvordan du påfører din foundation bedst.

Lancôme lancerer ny, sanselig duft

Lancôme Idôle Now er en ren og sensuel duft med den skønneste komposition af blomsternoter. Så er du på udkig efter en duft til dit efterår, som virkelig vækker sanserne, er denne nyhed fra Lancôme et rigtig godt bud.

Den er beriget med noter af rose, orkidé og vanilje, som til sammen giver en strålende blomstereksplosion, der er lige til at blive afhængig af. En skøn måde at bringe lidt sommervarme ind i de kolde måneder.

Den smukke flakon er inspireret af solopgange, og refererer til duftens titel: Idôle Now. For livet er nu, og det skal leves i dag.

Andre spændende nyheder på matas.dk:

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Den store guide til at lægge en flot foundation

Vi guider

Den store guide til at lægge en flot foundation

Af Natalie Khayat

Foundationen er for dit makeuplook, hvad lærredet er for et kunstmaleri: Basen for værket. Men hvordan får man sin foundation til at lægge flot på huden? Det giver vi dig svaret på i denne artikel, hvor vi guider dig til teknikker og tips til at undgå klumper og kanter – og til at finde det rigtige finish.

Læs Mere
Jeres favoritter fra MAC

Vi guider

Jeres favoritter fra MAC

Af Anja Mille Blum

Let’s be real: Vi har alle sammen tænkt på, hvorfor det er vigtigt for os at vide, hvilke produkter der er de bedst sælgende. Som ægte #aquarius er jeg den sidste til at indrømme, at jeg følger strømmen, men alligevel har jeg gang på gang taget mig selv i at købe de samme produkter som alle andre. Hvorfor? Fordi det simpelthen ikke er for sjov, at netop de her produkter er bestsellers.

Læs Mere
5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

Af Amalie Schiller

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.