Vi guider
5 populære dufte fra Lancôme 
De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Er du på jagt efter en ny duft til samlingen? Så kan jeg (næsten) garantere dig for, at du finder din nye duftfavorit blandt de 5 populære dufte fra det franske vidunder brand nedenfor.

1. Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum

Vi starter lige ud med bestseller duften over dem alle: La Vie Est Belle. Duften er blevet taget imod med kyshånd siden dens ankomst tilbage i 2012. La Vie Est Belle er inspireret af livets små glæder og idéen om naturlig og enkel skønhed.

Duften er bygget op om den dyrebare iris, sødme fra vanilje samt pærer og tonkabønne. Hjertenoterne gemmer på jasmin og appelsinblomst, mens basenoten byder på pachouli, der giver dybde til dufte. En god blanding af en sød, blomstret og frugtig duft.

2. Lancôme Idôle Eau de Parfum

Da Idôle så lyset for første gang i 2019, blev bestseller duften et kæmpe hit. Det er den naturligvis stadig i dag af samme årsag. Ikke nok med, at duften har et fantastisk mix af noter. Den er også skabt med den forudsætning at hylde stærke og frygtløse individer med store drømme.

Jeg har netop brugt min Idôle duft op, som pyntede så fint derhjemme. Duften er en blanding af rose, jasmin, chypre og musk, så hvis du søger en duft med noter af rose og et friskt touch, så er Idôle dit kald. Bonus! Den smalle flakon gør det nemt at have den med i tasken, så man altid kan have Idôle med på farten.


3. Lancôme Miracle Eau de Parfum Vapo

På trods af at denne duft er en ældre sag fra 2000, er duften stadig én af de absolut bedst sælgende parfumer blandt det franske skønheds brand.

Miracle er en moderne, orientalsk duft med en frugtig åbning af litchi, let krydret noter af magnolia, jasmin, ingefær og peber, mens basen emmer af moskus og rav. En vaskeægte duft, der er fyldt op med livsglæde og energi.

4. Lancôme Hypnôse Eau de Parfum Spray

Hvis der er en duft, der pirrer alle sanserne, må det næsten være Hypnôse. Den smukke flakon er formet med inspiration fra kvindens stilhuet. Duften kan beskrives med 3 simple ord: fængende, forførende og sensuel.

I topnoterne bliver sanserne mødt af den sprøde passionsblomst, mens hjertenoterne gemmer på vanilje og gardenia. I basenoten er det vanilje og vetiver, der spiller en central rolle.


5. Lancôme Trésor Midnight Rose Eau de Parfum Vapo

Den sidste duft, der er med på listen over populære dufte fra Lancôme, er den sofistikerede og forførende blomsterduft Trésor Midnight Rose. Duften repræsenterer forelskelsens første fase, inden kærligheden sejre. Cute!

I topnoterne bliver sanserne forført af noter fra hindbær og rose, mens hjertenoterne emmer af jasmin, pæon, ribsknopper og lyserøde peberkorn. I basenoterne er det særligt cedertræ, moskus og vanilje, der kommer til sin ret. Med andre ord: en god blanding af en blomstret og frugtig duft med et krydret touch.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Vi guider

Parfumer og nostalgi: kom tæt på Redaktionen!

Af Michelle Weis

Kender du følelsen? Du slentrer ned ad strøget, og pludselig bliver du ramt af en velkendt parfumeduft, der vækker dine sanser. Med ét bliver du sendt tilbage til folkeskolen og bænken ude foran ungdomsklubben, hvor du havde din kyssedebut med Preben. Selvom du ihærdigt forsøger at ryste kysseseancen af dig, vinder nostalgien, og du genlever de pinagtige minutter, indtil duftnoterne slipper grebet om dine sanser, og du vender tilbage til nuet.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dyk ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.