Vi guider
Vi tester: Matas Natur med Hampefrøolie
Har du nogensinde undret dig over, hvad hampefrøolie gør for din hud? Det har jeg, og derfor takkede jeg pænt ja, da min kollega spurgte mig, om jeg ville teste Matas Natur serien med hampefrø- og mandelolie. Læs med her, og bliv klogere på, hvad jeg synes om serien med den hypede ingrediens.

Min hudtype er lidt speciel. Den bliver tør om vinteren, men også ret uren, hvis jeg ikke passer på. Minimum én gang om året får jeg et udbrud, hvor små bumselignende knopper pibler frem i min pande, på mine tindinger og min hage. Hvert år er det en stor plage og en kæmpe frustration, for det medfører usikkerhed, når huden i ansigtet tager form som et bjerget terræn. Det er ikke ægte bumser. Det er heller ikke ikke-bumser. Hvilket bare gør det endnu mere frustrerende; for hvordan i alverden skal man behandle dem? Jeg har ikke et universelt svar, men Matas Naturs serie med hampefrøolie og mandelolie har i hvert fald hjulpet min hud til at blive glattere og mere fugtmættet. Læs mere om min oplevelse her.    

Matas Natur Hampefrøolie


Da jeg takkede ja til at teste Matas Natur serien med mandel- og hampefrøolie, var de uønskede indtrængere så småt ved at finde sig godt til rette i min T-zone. Derfor faldt test-invitationen på et meget passende og tørt tidspunkt, og til jer, der sidder og tripper af spænding på kanten af stolen, kan jeg fortælle, at serien har gjort underværker. Jeg slipper nok aldrig helt for, at der af og til kommer små kopper i panden og tindingerne, men en god rutine har gjort, at min hud fremstår sund og ren – hver dag, og jeg er ret sikker på, at det er Matas Natur, jeg skal takke herfor. Vil du høre om min rutine, så læs videre her, hvor jeg guider til de 3 produkter i serien.

Hampefrøolie og Mandelolie Anti-age Dagcreme

Da jeg rundede de 25, fik jeg i et sviptag støvsuget markedet for de bedste anti-age produkter, for jeg har nemlig hørt, at man skal starte tidligt. Og de sidste 2 år har jeg holdt fast i en rutine, der består af hudplejeprodukter med anti-age egenskaber - både morgen og aften.

Derfor glæder det mig meget, at Matas Natur dagcremen med mandel- og hampefrøolie er beriget med ingredienser, der beroliger min aldringsskræk og tilfører masser af næring til min tørre samt urene hud på én og samme tid.


Jeg bruger dagcremen ovenpå serummet fra samme serie hver morgen, og den fungerer perfekt under makeuppen, hvilket er et kæmpe plus. Man kan mærke, at cremen tilfører masser af fugt, da min hud fremstår og føles frisk hele dagen, når jeg har brugt den.  

Serum med hampefrøolie og mandelolie

Inden jeg påfører dagcremen, smækker jeg lige det lækre serum på fra samme serie. Serummet har lige præcis den konsistens, jeg drømmer om, da det ikke er for flydende, men faktisk føles lidt som en lotion, der nemt fordeles over ansigtets konturer, og som nemt masseres ind i huden. Et serum er kendt for dets høje koncentration af aktive ingredienser, og derfor bruger jeg det trofast hver eneste dag – både morgen og aften – under min dag- og natcreme fra Matas Natur Hampefrøolie- og mandelolie serien.  


Jeg oplever, at min hud føles mere smooth og fugtmættet, når jeg fuldender rutinen med serummet fra Matas Natur Hampefrøolie serien, så det er en vane, jeg holder fast i.

SPAR 32,-
Matas Natur Hampefrø- & Mandelolie Serum 30 ml
97,95 kr.129,95 kr.Spar 32,-
Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Vi guider

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Jeg har lavet et lille sjovt eksperiment. Jeg har i to uger udelukkende brugt Matas Natur ansigtspleje og hårpleje for at se den fulde effekt af produkterne. Matas eget naturlige brand er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, har flere certificeringer og er uden parfume, så jeg havde selvsagt høje forventninger til produkterne. Læs med og hør min helt ærlige bedømmelse af produkterne.

Læs også

Woke up like this – Hampefrøolie natcreme

Indrømmet: for et par år siden var jeg ikke den store hudplejeentusiast, men beauty-nørden blev først for alvor vækket til live, da jeg startede hos Matas og blev bevidst om, hvor vigtigt det er, at man har sin rutine i orden. Der kunne før i tiden gå flere dage imellem, min hud kom i kontakt med en creme – og det ville aldrig i livet ske om aftenen, for hvem orker at smøre creme i fjæset, når man ikke engang kan tage sig sammen til at børste tænder? Men jeg ved bedre nu.


Efter jeg er begyndt at bruge en natcreme hver aften, kan jeg mærke, at min hud er blevet meget blødere og mere smooth. Selve Matas Natur hampefrøolie- og mandelolie natcremen har gjort, at min hud føles opstrammet, glat og fugtmættet, når jeg vågner op, og derfor vil jeg aldrig springe over aftenrutinen igen.

3 produkter med én fællesnævner

… Virkningsfulde ingredienser! Fælles for produkterne i Matas Natur Hampefrøolie- og Mandelolie serien er, at de er berigede med aktive ingredienser, der gør underværker for tør hud. Jeg er særligt vild med sammensætningen, fordi den både tager hånd om min tørre samt urene hud, men også tilgodeser mit behov for at forebygge aldringstegn.


Den massive fugtpleje har gjort, at min hud er blevet renere og glattere, og jeg har fundet ud af, at der ikke skal diverse skrubbemidler til, for at de små genstridige knopper går væk: fugtpleje og en god rutine uden for mange forskellige produkter er løsningen for mig. Før i tiden ville jeg udsætte min hud for ALT, hvis bare det kunne mindske de trælse knopper og den tørre hud en lille smule. Men jeg har altså fundet ud af, at tålmodighed er KEY, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at denne serie fra Matas Natur forbliver en del af mit hudplejearsenal fremover.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Nyhed: komplet anti-age serie fra Matas Natur

Nyhed

Nyhed: komplet anti-age serie fra Matas Natur

Vi klappede af glæde i vores hænder på redaktionen, da vi så de gode nyheder. Matas Natur, som er en stor favorit hos mange af os, tilbyder nu en komplet serie af anti-age – selvfølgelig vegansk og uden parfume, ligesom Svanemærket og Den Blå Krans selvfølgelig er at finde på fronten. Læs meget mere om nyhederne her og få meget mere viden om, hvad der egentlig sker i huden med alderen.

Læs Mere
Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Vi guider

Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Du kender måske Matas’ eget luksusmærke Plaisir, men vidste du, at mærket også har en serie målrettet ung hud? Plaisir Young Skin er til dig på 15-25 år, der består af produkter uden parfume med skånsomme og plejende ingredienser. Det lyder jo meget godt det hele, men virker produkterne som de skal? Det har jeg sat mig for at teste. Her får du min ærlige oplevelse med en daglig plejerutine fra Plaisir Young skin-serien.

Læs Mere
Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Vi guider

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Jeg har lavet et lille sjovt eksperiment. Jeg har i to uger udelukkende brugt Matas Natur ansigtspleje og hårpleje for at se den fulde effekt af produkterne. Matas eget naturlige brand er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, har flere certificeringer og er uden parfume, så jeg havde selvsagt høje forventninger til produkterne. Læs med og hør min helt ærlige bedømmelse af produkterne.

Læs Mere
Matas Natur: Hudpleje med hamp

Nyhed

Matas Natur: Hudpleje med hamp

Hamp og hudpleje? Ja, den er god nok. Matas Natur er skaberen bag en effektiv serie af hudpleje baseret på økologiske hampefrøolie dyrket i Danmark. Hele serien er Vegan Certificeret og Svanemærket og fyldt med aktive og naturlige ingredienser. Læs med, når vi gør dig klogere på serien, og hvorfor hampefrøolie er så effektiv en ingrediens i hudpleje.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.