Nyhed

Hørt om snesvamp? Se det nye stjerneingrediens her

Er du træt af at opleve tør og stram hud i de kolde vintermåneder? Så er det tid til at introducere dig for en ny ven i din hudplejerutine - snesvamp. Denne fine, hvide svamp er fyldt med fugtbevarende og antioxidant-egenskaber, der kan hjælpe dig med at bekæmpe tør hud. Den er kendt i Asien i århundreder, men er nu også tilgængelig i Matas Naturs serie, som kombinerer økologisk indhold og naturlige ingredienser med dokumenteret effekt.

Vintervejret kan være hårdt ved din hud, men det behøver ikke at være sådan. Med snesvamp i din hudplejerutine kan du bekæmpe tør hud på en naturlig og bæredygtig måde. Matas Natur har udviklet en komplet hudplejerutine med økologisk indhold og naturlige ingredienser, hvor snesvamp er en vigtig ingrediens. Den er parfumefri og bærer både Svanemærket og Astma Allergi Nordics blå krans, så du kan føle dig godt tilpas, både for din hud og for miljøet.

Nyhed: Forkæl dine hænder med ren pleje

Matas Naturs Håndcreme uden parfume er skabt til at give din tørre hud den ultimative næring og beskyttelse! Med ekstrakt af fugtgivende snesvamp, beriger denne cremede formel dine hænder med intens fugt og kraftfuld antioxidantbeskyttelse.


På ingredienslisten kan du også finde økologisk jojobaolie og kalpariane, som er udvundet af alger, der arbejder sammen om at forbedre hudens kollagenproduktion, beskytte mod solens skadelige UVB-stråler og give en opstrammende effekt. Den økologiske glycerin sørger for at berolige og fugte din hud, mens eventuel irritation og rødme mindskes.


Den er god at have hele året rundt, men for mig (Pernille fra redaktionen), er jeg især glad for den her i de kolde vintermåneder.
Brug den gerne flere gange om dagen, især efter håndvask, for at holde huden på dine hænder bløde og smidige.


Håndcremen er Svanemærket, Astma Allergy Nordic certificeret og vegansk, så du kan nyde ren, naturlig pleje med god samvittighed.

SPAR 25%KØB 2
80 ml
Matas NaturSnesvamp & Jojobaolie Håndcreme
79,95 kr.
(21)

Nyhed: Ultrafugtgivende bodylotion

Det er ikke kun hænderne, der fortjener kærlighed. Nu, hvor vi er i gang, skal vi ikke også lige sørge for, at kroppen også får velfortjent opmærksomhed? Din krop arbejder døgnet rundt for at beskytte dig og holde dig sund og rask, så det mindste, vi kan gøre, er at give lidt igen med god kvalitetsfugt, som huden har brug for!


Nu kan du netop give den masser af god fugt med denne nyhed fra Matas Natur. Snesvamp & Jojobaolie Bodylotion er fyldt med naturlige ingredienser, der er særligt udviklet til at pleje og hydrere selv den tørreste hud. Snesvampsekstrakt giver intens fugt og antioxidantbeskyttelse, mens økologisk jojobaolie blidt plejer din hud. Hyaluronsyre og creatine går dybt ind og har en anti-age effekt.
Du kan også finde økologisk glycerin, der beroliger og beskytter din hud mod irritation og udtørring.


Du kan selvfølgelig bruge den når som helst, hvor som helst, men jeg vil især anbefale dig at bruge den efter dit bad. Dup det værste vand væk med dit håndklæde, og massér herefter cremen jævnt over hele din krop, mens kroppen stadig er fugtig for en optimal hydrering og pleje.


Ligesom håndcremen er lotionen naturligvis også Svanemærket, Astma Allergi Nordic deklareret, og RSPO-certificeret.


Psst… For den ultimative forkælelse, så benyt dig først af Matas Natur bodyscrub og nyd en babyblød hud!


SPAR 25%KØB 2
400 ml
Matas NaturSnesvamp & Jojobaolie Bodylotion
99,95 kr.
(13)

Pernille tester

Når kulden og frosten banker på døren, er det altid mine hænder, der først får det at mærke. Derfor sørger jeg altid for at have en god håndcreme liggende nærmest overalt, jeg færdes - i bilen, på kontoret, i soveværelset, håndtasken, køkkenet og på badeværelset! Jeg er ret selektiv, når det handler om mine håndcremer, for jeg kan ikke lide cremer, der fedter for meget eller indeholder for meget parfume.

Cremen skal helst være hurtigt absorberet af min hud, men heller ikke være så let, at den ikke fugter og nærer min tørre hud. Ja, det er ikke nemt at leve op til alle mine krav, og derfor er jeg også særligt begejstret, når jeg endelig finder en håndcreme, der imødekommer mine ønsker.

Og det gør denne håndcreme med snesvamp altså! Hurra og tak til folkene bag cremen. Den er nemlig lige tilpas fugtgivende, fedter ikke, har ingen parfume og bliver hurtigt absorberet. Alt, hvad jeg ønsker.

Det samme kan jeg sige om bodylotionen. Jeg hader følelsen af en klistret hud på kroppen - især, hvis jeg har travlt og hurtigt skal have tøj på kroppen, så kan jeg slet ikke klare følelsen af fedtet hud. Så vil jeg faktisk hellere skippe cremen, men det ved vi jo allesammen ikke er godt, for huden har jo brug for samme kærlighed som huden i ansigtet, når det kommer til nærende og plejende cremer. Jeg synes virkelig, at teamet bag serien har nailet konsistensen - noget, som jeg ved, ellers kan være en udfording for mange brands.

Så jeg vil slutte af med at give mine varmeste anbefalinger - især til dig, der ligesom mig, lider af særlig tør hud her i vinterperioden og leder efter en helt naturlig, fugtgivende hudplejeserie, der har økologisk indhold og desuden er fri for parfume.

Det krydser i hvert fald alle mine bokse af, og jeg kan nu nyde min bløde, smidige og velfugtede hud!

Et intensivt fugt-boost

Hvis dit ansigt trænger til et fugtboost, er det en god idé at starte din hudplejerutine i ansigtet med et ultrafugtende serum, der baner vej for din dag- eller natcreme.

I serummet finder du et særligt højt indhold af snesvamp-ekstrakt, der intensivt fugter huden og virker antioxidativt, så din hud er beskyttet mod skader. Hyaluronsyre arbejder i dybden for at fugte din hud og modvirke rynker, mens økologisk jojobaolie virker plejende og fugtbevarende.


Brug serummet morgen og aften på afrenset hud efterfulgt af dag- eller natcreme for at få den fulde effekt.


Ligesom alle andre produkter i serien, er serummet uden parfume, det er  Svanemærket, Asthma Allergy Nordic certificeret, vegansk (uden animalske ingredienser) og produceret i Danmark med en pH-værdi på ca. 5,0.

SPAR 25%KØB 2
30 ml
Matas NaturSnesvamp & Jojobaolie Serum
117,95 kr.
(38)

Dagcremen din hud har tørstet efter

Er du træt af at kæmpe tør hud, der er tilbøjelig til rødme og irritation? Så må denne dagcreme være løsningen til dig! Matas Natur dagcreme med snesvamp er specielt udviklet til tør hud og indeholder effektive fugtgivere i form af ekstrakt af snesvamp og økologisk jojobaolie. Til at berolige den irriterende rødme og sarte hud er der tilsat pentavitin, der er kendt for dets antirødme egenskaber, mens økologisk glycerin beskytter og beroliger din hud.


Dagcremen er desuden beriget med økologisk agurkevand, der tilfører ekstra fugt og beroliger huden.


Brug den hver morgen på afrenset hud og efter serummet for det bedste resultat – så vil din hud takke dig!

SPAR 25%KØB 2
50 ml
Matas NaturSnesvamp & Jojobaolie Dagcreme
144,95 kr.
(41)

Hvad er snesvamp?

Snesvamp, også kendt som Tremella fuciformis, er en svamp, der findes i naturen. Den er kendt for sin høje fugtighedsbevarende og antioxidant-egenskaber, og er blevet anvendt i århundreder i asiatisk hudpleje for at bekæmpe tør hud og forbedre hudens elasticitet. Snesvamp indeholder også en række næringsstoffer, herunder kulhydrater, proteiner, aminosyrer og mineraler, der kan hjælpe med at forbedre hudens tekstur.
På billedet ses den fine, hvide snesvamp bag produkterne.Vågn op med hydreret hud

Det er blevet aften, og det er tid til at få din skønhedssøvn. Men hvis du virkelig vil sætte streg under "skønhed" i "søvn", så bør du bruge en natcreme, som din hud kan arbejde med over natten.

Her er Matas Naturs natcreme med snesvamp et rigtig godt bud!


I natcremen finder du en kombination af de gode fugtbevarende egenskaber fra snesvamp, som du kender fra de andre produkter i serien, men derudover er cremen også spækket med lækker kollagen-stimulerende og rynkereducerende creatine for at give dig en gennemfugtet og spændstig hud, når du vågner op.

Sheasmørekstrakten nærer og blødgør huden, mens økologisk jojobaolie virker plejende og fugtbevarende.
Natcremen er desuden beriget med økologisk agurkevand og glycerin, der beskytter og beroliger huden.


Brug cremen hver aften på afrenset hud efter serummet for at få den fulde effekt.


Så er der vist ikke andet for end at sige godnat og sov rigtig godt og nyd din nye, babybløde og gennemfugtede hud!


SPAR 25%KØB 2
50 ml
Matas NaturSnesvamp & Jojobaolie Natcreme
144,95 kr.
(29)
Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Vi guider

Vi tester: 14 dage med Matas Natur

Jeg har lavet et lille sjovt eksperiment. Jeg har i to uger udelukkende brugt Matas Natur ansigtspleje og hårpleje for at se den fulde effekt af produkterne. Matas eget naturlige brand er baseret på økologiske og naturlige ingredienser, har flere certificeringer og er uden parfume, så jeg havde selvsagt høje forventninger til produkterne. Læs med og hør min helt ærlige bedømmelse af produkterne.

Læs også

3 gode råd til forebyggelse af tør hud:


1.    Brug milde og fugtgivende hudplejeprodukter såsom lotion eller creme, der er specialdesignet til at hydrere tør hud.
2.    Tag korte, lunkne bade og spar på sæben.
3.    Drik 1-1,5 liter vand dagligt og spis fødevarer, der er rige på omega-3 fedtsyrer.
4.    Undgå at være for længe ude i tørt, koldt og blæsende vintervejr, og sørg for at tage en fed creme på huden inden.
5.    Når du skruer op for varmen i stuen giver det et varmt og tørt indeklima, der giver lav luftfugtighed og udtørrer huden. Investér eventuelt i en humidifier (luftfugter) eller skru ned for varmen, når du kan.

Her er 4 produkter fra Matas Natur, som du også vil elske:

SPAR 25%KØB 2
400 ml
Matas NaturAloe Vera & E-vitamin Shampoo
+ 2 størrelser
89,95 kr.
(409)
SPAR 25%KØB 2
400 ml
Matas NaturGojibær & Aloe Vera Bodyshampoo
79,95 kr.
(104)
SPAR 25%KØB 2
200 ml
Matas NaturSollotion SPF 30
129,95 kr.
(150)

4 artikler om hudpleje vi anbefaler, du også læser:

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Af Matas

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt, du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Vi guider

Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Af Cathrine Park

I hudplejens verden er der mange 'hårdtarbejdende’ ingredienser, som desværre ofte bliver overset, selv om de faktisk er afgørende for, at dit hudplejeprodukt dur til noget. Sådan en ingrediens er den intense fugtgiver glycerin, og derfor fortjener den din opmærksomhed.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek