Vi guider
Redaktionen tester: de bedste Max Factor mascaraer
Jeg husker tydeligt, da jeg i mine tidlige teenageår blev mødt af den sorte 2000 Calorie mascara i min mors makeupskuffe. Siden den dag har flere Max Factor produkter - heriblandt diverse mascaraer - haft en særlig plads i min makeuppung. I artiklen her har jeg testet 5 af de absolut bedst sælgende mascaraer fra Max Factor, så hvis dine vipper ikke allerede er bekendt med de populære, sorte darlings, så synes jeg, at du skal give dem et skud. De er nemlig alle fantastiske på hver deres måde.

Spoiler alert: 2000 Calorie har år efter år været flere kvinders såvel som mænds go-to mascara, når det kommer til fyldige og voluminøse vipper. Udover den berømte 2000 Calorie har jeg også fundet 4 andre vidundere frem, som har vundet forbrugernes hjerte - heriblandt mit. Hvis du vil se, hvordan de bedst sælgende mascaraer ser ud i aktion, så læs med nedenfor. Jeg har nemlig testet alle 5 på egne vipper, som alle er mascaraer, der ikke drysser. Win!

1. Max Factor Mascara 2000 Calorie  

Lad os starte med bestselleren af dem alle - nemlig 2000 Calorie. Det er faktisk længe siden, jeg har klædt mine vipper på med denne sorte sag. Da jeg begyndte at påføre den langs mine vipper, fik jeg et flashback til dengang, jeg ved et uheld kom til at låne min mors 2000 Calorie mascara weekend efter weekend #ups.

​​​​​​​

Jeg forstår udmærket, hvorfor 2000 Calorie vinder 1. pladsen. Den giver nemlig vipperne den vildeste volumen, og så gør den vipperne mere fyldige og lækre. Så hvis du sukker efter voluminøse vipper, så er 2000 Calorie dit kald.

2. Max Factor Mascara False Lash

Hvis du ønsker, at din mascara giver dig det samme look som kunstige vipper, så har jeg fundet det perfekte match til dig og dine vipper. False Lash er udviklet med en formular, der giver mere voluminøse og tætte vipper, ligesom når man har kunstige vipper på.

Jeg synes, at det er utroligt let at bygge False Lash mascaraen op - uden at den begynder at klumpe. Et lille tip er at lade mascaraen tørre, efter du har lagt det første lag. Herefter kan du roligt lægge endnu et lag for at gøre vipperne endnu mere fyldige og voluminøse. Se selv nedenfor, hvor jeg har gjort brug af tippet:


3. Max Factor Clump Defy Mascara

Clump Defy kan i den grad også sit kram. Først og fremmest arbejder mascaraen effektivt på at gøre vipperne endnu mere voluminøse og smukke - lige præcis som jeg bedst kan lide mine vipper.


For det andet sørger Clump Defy for at separere vipperne, så du får et mere intents vippelook. Sidst er Clump Defy en mascara, der holder bukket på vipperne, takket være den buede mascarabørste. Med Clump defy bliver dine vipper altså beriget med en mascara, der giver voluminøse vipper samtidig med, at dine vippehår separeres. What's not to like?

4. Max Factor Mascara Divine Lashes

Divine Lashes er en cremede mascara, der giver længde til vipperne. Så snart den rammer vippehårene, efterladen den et godt lag mascara. Med det sagt sørge den for, at mascara formlen fordeler sig på vipperne, så vipperne bliver mere smidige og fyldige - uden at klumpe.

Alt i alt en mascara, der giver lange vipper, og så er den beriget med det plejende ingrediens panthenol. Divine Lashes er også velegnet til kontaktlinsebrugere og testet af øjenlæger. Den klæder i hvert fald mine vipper, hvis jeg selv skal sige det:

5. Max Factor Mascara Masterpiece Max

Sidst har vi Masterpiece Max, der efter min mening er rigtig god, hvis man ønsker slanke, fine vipper. Den er også udviklet til at give vipperne ultimativ volumen, hvilke den også gør, hvis du giver dine vipper nogle omgange med mascarabørsten.


Mascarabørsten sørger for at adskille vipperne, så vipperne fremstår smukke og lang. Ligesom Divine Lashes er Masterpiece Max også særlig god til kontaktlinsebrugere, herudover sensitive øjne. Win-win! Pssst. Masterpiece Max kan også fås som en vandfast mascara, som skulle være en utrolig holdbar mascara.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Makeup-produkter til et simpelt look

Vi guider

Makeup-produkter til et simpelt look

Af Anja Mille Blum

Lige så meget som jeg elsker at skeje ud med farver og glimmer, når det kommer til min makeup, lige så meget elsker jeg også, når makeup er nemt, simpelt og ikke mindst ser naturligt ud. Hvis du også er vild med sidstnævnte, så kommer jeg her med en række makeupprodukter, som er alt, du behøver, for at skabe et let makeuplook.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 10 spørgsmål alle stiller

Af Trine Brøndsted

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs Mere
Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Vi guider

Læg en makeup, der matcher dit stjernetegn

Af Cathrine Park

Har du nogensinde overvejet, at din fødselsdato kunne have en betydning for, hvordan du foretrækker din makeup? Ja, tro det eller ej, men makeup, der matcher dit stjernetegn, er faktisk blevet ting, og her viser vi det oplagte signaturlook til netop dit tegn. Så lad dig inspirere – eller kig med for sjov.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.