• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Der findes nemlig et ocean af gode mascaraer på markedet, hvor nogle er gode til de festlige begivenheder, mens andre passer perfekt til det klassiske hverdagslook. På redaktionen har jeg, Amalie, sat mig for at teste10 mascaraer fra forskellige brands, så du kan finde vej gennem mascara junglen – uden at skulle prøve dem alle selv. Lad os komme i gang! 

Mascara test:

1. L'Oréal Paris: Unlimited Mascara


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 4


Den her mascara overraskede mig meget positivt! Den er super nem at påføre, dem drysser ikke, og så giver den vipperne et løft, så de synes lange og slanke. Derudover definerer den vipperne, så mascaraen ikke klumper, hvilket er et stort plus. Mascaraen har en smart knæk-funktion, der gør det nemmere at påføre den på de nederste vipper samt at nå de mindste vippehår for et fuldendt vifte-look.


Dog ville jeg ønske, at mascaraen gav en anelse mere volumen. Ikke fordi den slet ikke giver fylde - det kræver blot, at man påfører mascaraen et par gange, og så kan man opbygge et mere voluminøst look.★★★★  


Se alle mascaraer fra L'Oréal Paris her.


(208)
L'Oréal Paris Unlimited Macara Black
139,95
Optjen 14 point

2. L'Oréal Paris: Paradise Mascara + Paradise Primer


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 4


Denne Mascara er - som L'Oréal Paris selv beskriver den - en alt-i-én mascara! Den giver både intens volumen og længde, og så har den en silkeblød formel, der gør mascaraen let at bygge op.


Til at starte med påførte jeg L'Oréal Paris Paradise Primer , som er en mascara primer, der sikrer endnu mere volumen og længde - mere end mascaraen i forvejen giver. Jeg lagde den på både de øvre vipper samt undervipperne. Dog vil jeg til en anden gang undlade at påføre primeren på undervipperne, da det hurtigt kan få mascaraen til at sætte sig i klumper.  Herefter påførte jeg Paradise Mascara. Fordi jeg først havde påført primeren, virkede mascaraen dobbelt så effektivt og tilførte derfor meget hurtigt en ekstrem og intens volumen til vipperne.


Mascaraen tilfører meget produkt fra først strøg, hvorfor man skal være forsigtig med at gentage processen for mange gange.


★★★★  


​​​​​​​Se alle L'Oréal Paris mascaraer her.


(300)
L'Oréal Paris Paradise Mascara Black
99,95
Optjen 10 point
(67)
L'Oréal Paris Paradise Extatic Primer
99,95
Optjen 10 point

3. L'Oréal Paris: Air Volume Mega Mascara


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 3


Mit første indtryk af L'Oréal Air Volume Mega Mascara var: ''Hold da op en børste!''. Hvis jeg skal beskrive børsten med 3 ord, må det nok være stor, blød og enorm fyldig. Jeg var derfor ikke i tvivl om, at denne mascara nok skulle give mine vipper volume. Og jeg må indrømme, at jeg blev overrasket, første gang børsten strøg langs mine vipper.


Kender i det, når man bruger en helt ny mascara, og man lige skal stryge den langs vipperne 2-3 gange, før den rigtig bliver ''aktiveret''? Well, ikke med denne mascara! Den tilfører forholdvis meget produkt for hvert strøg.

Personligt synes jeg, at mascaraen var lidt for ''vild'' til mig, hvis man kan sige det sådan. Måske fordi jeg mere er til de mindre fyldige mascara børster. Derudover synes jeg også, at den tilførte lidt for meget produkt på én gang. Så hvis man mangler en mascara til weekendens festlige lejligheder, hvor vipperne gerne må være lidt ''extra'', så go with this one!


Overordnet synes jeg, at det er en god mascara, og at den lever op til den ''megavolume'', den lover. Jeg tror bare ikke, at vi er det perfekte match. På billedet tror jeg, at jeg kun har strøget mascara børsten 3 gang langs mine vipper. Det siger vist lidt om, hvor meget produkt den tilfører af gangen.


★★★  


​​​​​​​Se alle L'Oréal Paris mascaraer her.


(93)
L'Oréal Paris Air Volume Mega Mascara Black
119,95
Optjen 12 point

4. KVD Vegan Beauty: Go Big Or Go Home Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 5!

’’Go Big Or Go Home’’? Ha’! Jeg elsker det navn. Jeg var så heldig, at jeg til min fødselsdag blev forkælet af mine skønne kollegaer med KVD Vegan Beauty's vidunder mascara. Første gang mit blik mødte den sorte, bombastiske mascara, var jeg sikker på, at vi nok skulle blive et godt makkerpar. Og det kan man vist roligt sige, at vi er blevet!

Mascaraen har en tyk, blød og specialdesignet fluff børste, som efter hvert strøg giver vipperne mere intensitet, længde og volumen. Jeg elsker, at der kun kommer lidt produkt på vipperne ad gangen, så man selv kan bygge den op. Mascaraen er nemlig ret sort (kan en farve være mørkere end sort?), så det er ikke meget mascara, man behøver at stryge på, før man kan se en markant forskel.


Der er heller ingen grund til at være nervøs for, om den smuldrer og klumper, for det gør den bestemt ikke! Den giver vipperne det smukkeste look – i hvert fald mine vipper, hvis jeg selv skal sige det.. Der er ingen tvivl om, at Go Big Or Go Home skal klikkes i min indkøbskurv, så snart den er brugt op.

En kæmpe 5’er herfra!

​​​​​​​

★★★★★


Se alle makeup produkter fra KVD Vegan Beauty.


5. Irina The Diva: Very Vixen Volume Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 5!


Rygterne siger, at den her mascara skulle give et dramatisk look – og det kom som sådan ikke bag på mig, nu når det er Danmarks – i hvert fald en af dem - beauty dronning Irina, der har udviklet Very Vixen Volume Mascara med hendes eget makeupmærke, Irina The Diva, bag.


Efter jeg har testet mascaraen i et par dage, kan jeg nu afsløre, at rygterne taler sandt! For nøj, et nyt look min vipper pludselig fik. Dramatisk og intenst med rigtig god volume. Børsten formår virkelig at separerer vipperne ved hvert enkelt strøg – og hvem drømmer ikke om en mascara, der kan det? Den er super nem at bygge op – uden at mascaraen til sidst ender med at lægge sig i nogle tarvelige klumper til sidst.  

Virkelig worth the try! En klar 5’er med pil op af herfra.
​​​​​​​

★★★★★


Se alle makeup produkt fra Irina The Diva.


(32)
Irina The Diva Mascara Vandfast Very Vixen Volume
169,95
Optjen 17 point

6. Max Factor: 2000 Calorie


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 4


2000 Calorie er en mascara, der har været populær i mange år. Og jeg forstår hvorfor! Da jeg testede denne mascara oplevede jeg, at mine vipper fik intens volume som man nemt kan opbygge. Selvom jeg byggede mascaraen op, var det dog en smule svært at få ekstra længde på.


Fordi den er nem at bygge op, skal man også passe på med at lægge alt for mange lag. Det kan få mascaraen til at se en smule klumpet ud, da mascaraen allerede ved de første strøg tilfører  meget produkt.


Mascaraen kan derudover fås  som vandfast. I forbindelse med denne mascara test afprøvede jeg også denne - og den er bestemt lige så god og lever op til sin vandfaste funktion!.


★★★★  


Se alle mascaraer fra Max Factor her.  


7. Clinique: High Impact Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 5


Mascaraen fra Clinique har en blød  og fyldig børste, der gør det nemt at påføre den på vipperne. Den giver  både rigtig god fylde og længde til alle vipper, og så giver den et intenst, men naturligt look.


I denne mascara test vil jeg uden tvivl give mascaraen et stort 5-tal, fordi den udover overstående hverken klumper eller drysser  - og så holder den hele dagen.


Endnu et plus er, at den er testet af øjenlæger, og så er den god til kontaktlinsebrugere.★★★★★  


Se alle mascarer fra Clinique her.


(360)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
Optjen 20 point

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs også

8. Nilens Jord: Waterproof Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 4


Først og fremmest er jeg vild med, at denne mascara opfylder AllergyCertifieds skrappe kriterier, så selv dem med nikkelallergi har minimal risiko for at reagere på produktet! Fordi mascaraen er smal i enden var det nemt at komme helt ind i øjenkrogen. Derudover giver den god volume til vipperne.


Da jeg påførte mascaraen bemærkede jeg, at den tørrer rigtig hurtigt ind. Jo mere jeg byggede mascaraen op oplevede jeg derfor, at mine vipper blev mindre defineret.


Mascaraen er vandfast, hvilke den virkelig lever op til!  Da jeg vaskede mit ansigt sad alt mascaraen stadig på alle vipper. Dog vil jeg klart anbefale en vandfast øjenmakeupfjerner.


★★★★  


Se alle mascaraer fra Nilens Jord her.


(148)
Nilens Jord Waterproof Mascara 777 Sort
199,95
Optjen 20 point

9. Lancôme: Hypnôse Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 3


Da jeg startede på denne mascara test havde jeg sat mine forventninger til denne mascara ekstremt højt, hvilke nok er årsagen til, at jeg kun giver den en 3'er. Mascaraen er god og effektiv, hvis man blot ønsker ekstra volume til vipperne og et naturligt look. Den kan have en tendens til at klumpe en smule, hvis man lægger mange lag.


Overordnet set synes jeg, at denne mascara er rigtig god og nem at bruge til hverdag og hverken klistre eller drysser.


★★★  


Se alle mascaraer fra  Lancôme her.


(106)
Lancôme Hypnôse mascara Hypnose Black
259,95
Optjen 26 point

​​​​​​​

Vidste du, at...
hvis du bruger en primer til vipperne, vil du både fremhæve øjenvipperne og give dem ekstra fylde?  


Vi guider

Redaktionens musthaves fra Tromborg

Her på redaktionen har vi lavet et pinky promise på, at vi altid vil dele alle vores yndlingsprodukter med hinanden – for hvorfor egentlig gå og holde dem hemmelige? Gennem vores timelange snakke om selvsamme har vi fundet ud af, at et af de brands, der virkelig får vores beauty-hjerte til at banke lidt hurtigere, er Tromborg, der med sine virksomme produkter med naturlige og økologiske ingredienser er ren velvære på selv den allermest grå mandag.

Læs også

10. Helena Rubinstein: Lash Queen Perfect Blacks Mascara


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 5


Denne mascara er helt sikkert en af de bedste mascaraer jeg har prøvet! Det første strøg gør vipperne lange og tynde og adskiller dem fra hinanden. Efterhånden som jeg byggede vipperne op, tilførte mascaraen mere volume og ekstra længde - uden at vipperne begynder at sidde i klatter.


Dog er det svært at få meget produkt på vipperne, hvilke for nogle kun er et plus. Hvis du derimod elsker at have masser af mascara på vipperne, kan det være svært at opfylde dét kriterie - uden at gentage processen mange gange.


Børsten buer en smule på midten, der giver vipperne en smuk bukede form.


★★★★★  


Se alle mascaraer fra Helena Rubinstein her.


11. Tromborg Volume Mascara


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5, hvor 5 er bedst: 4


Da jeg testede Tromborg Volume Mascara bemærkede jeg, at mine vipper synes længere efter første strøg. Der kom ikke meget produkt på ad gangen, hvilke gjorde det nemt at lave et naturligt look. Mascaraen satte sig heller ikke i klumper.


Efter et par strøg kom der ekstra volume til mine vipper, men der skulle nogle strøg til, før jeg var tilfreds med mit vippelook. Jeg elsker at have meget mascara på, hvorfor den for mig godt måtte påføre lidt ekstra produkt pr. strøg. Men det er uden tvivl en mascara, der fortjener en varm anbefaling, som både giver volume og længde til vipperne.


★★★★  


​​​​​​​Se alle Tromborgs mascaraer her.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Læs Mere

Vi guider

Makeup-produkter til et simpelt look

Af Anja Mille Blum

Lige så meget som jeg elsker at skeje ud med farver og glimmer, når det kommer til min makeup, lige så meget elsker jeg også, når makeup er nemt, simpelt og ikke mindst ser naturligt ud. Hvis du også er vild med sidstnævnte, så kommer jeg her med en række makeupprodukter, som er alt, du behøver, for at skabe et let makeuplook.

Læs Mere

Vi guider

5 beautytrends i 2021, du bør kende

Af Cathrine Park

Endelig tager vi hul på et nyt år, og forhåbentlig bliver 2021 meget skønnere på alle fronter. Når det kommer til beautytrends, er det i hvert fald en dejlig og spændende tid, vi går i møde, for vi har kigget i krystalkuglen, og giver dig her fem dominerende trends, som du helt sikkert gerne vil kende.

Læs Mere

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage