• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Redaktionen tester 8 af de bedste mascaraer i 2020

På redaktionen har vi lavet en mascara test, hvor vi tester 8 mascaraer fra forskellige mærker, så du kan finde vej gennem mascara junglen - uden at skulle prøve dem alle selv.

Mascara er den ting i makeuppungen som vi bare ikke vil og kan undvære. Det kan være svært at vælge den rigtige, når der både er de tykke og tynde, lange og korte, dyre og billige. Derfor har Amalie fra redaktionen lavet en mascara test, hvor hun afprøver 7 af de bedste mascaraer på markedet. Bliv klog på de forskellige her.

Mascara test:

1. Max Factor: 2000 Calorie


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 4


"2000 Calorie er en mascara, der har været populær i mange år. Og jeg forstår hvorfor! Da jeg testede denne mascara oplevede jeg, at mine vipper fik intens volume som man nemt kan opbygge. Selvom jeg byggede mascaraen op, var det dog en smule svært at få ekstra længde på.


Fordi den er nem at bygge op, skal man også passe på med at lægge alt for mange lag. Det kan få mascaraen til at se en smule klumpet ud, da mascaraen allerede ved de første strøg tilfører  meget produkt.


Mascaraen kan derudover fås  som vandfast. I forbindelse med denne mascara test afprøvede jeg også denne - og den er bestemt lige så god og lever op til sin vandfaste funktion!''​​​​​​​


★★★★  


Se alle mascaraer fra Max Factor her.  


(80)
Max Factor Mascara 2000 Calorie WP Rich Black WP
99,95
DU OPTJENER 10 Point

2. L'Oréal Paris: Unlimited Mascara


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 4


"Den her mascara overraskede mig meget positivt. Den er super nem at påføre, drysser ikke og så giver den vipperne et løft, så de syner lange og slanke. Derudover definerer den vipperne, så mascaraen ikke klumper. Mascaraen har en knæk-funktion der gør det nemmere at påføre den på de nederste vipper.


Dog vil jeg ønske, at den gav en anelse mere volume. Ikke fordi den slet ikke giver volume, det kræver blot, at man påføre mascaraen et par gange.''★★★★  


Se alle mascaraer fra L'Oréal Paris her.


(179)
L'Oréal Paris Unlimited Macara Black
104,95
Førpris 139,95
DU OPTJENER 11 Point

3. Clinique: High Impact Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 5


”Mascaraen fra Clinique har en blød  og fyldig børste, der gør det nemt at påføre den på vipperne. Den giver  både rigtig god fylde og længde til alle vipper, og så giver den et intenst, men naturligt look.


I denne mascara test vil jeg uden tvivl give mascaraen et stort 5-tal, fordi den udover overstående hverken klumper eller drysser  - og så holder den hele dagen.


Endnu et plus er, at den er testet af øjenlæger, og så er den god til kontaktlinsebrugere.''★★★★★  


Se alle mascarer fra Clinique her.


(285)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
DU OPTJENER 20 Point
Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

Vi guider

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

‘No makeup’-makeup er indbegrebet af scandinavian cool. Det lette, naturlige look, som man kan bruge mange timer og masser af makeup på for at opnå. Men vi er travle kvinder, så her får du en guide til at få looket på fem minutter.

Læs også

4. Nilens Jord: Waterproof Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 4


”Først og fremmest er jeg vild med, at denne mascara opfylder AllergyCertifieds skrappe kriterier, så selv dem med nikkelallergi har minimal risiko for at reagere på produktet! Fordi mascaraen er smal i enden var det nemt at komme helt ind i øjenkrogen. Derudover giver den god volume til vipperne.


Da jeg påførte mascaraen bemærkede jeg, at den tørrer rigtig hurtigt ind. Jo mere jeg byggede mascaraen op oplevede jeg derfor, at mine vipper blev mindre defineret.


Mascaraen er vandfast, hvilke den virkelig lever op til!  Da jeg vaskede mit ansigt sad alt mascaraen stadig på alle vipper. Dog vil jeg klart anbefale en vandfast øjenmakeupfjerner.''


★★★★  


Se alle mascaraer fra Nilens Jord her.


(123)
Nilens Jord Waterproof Mascara 777 Sort
199,95
DU OPTJENER 20 Point

5. Lancôme: Hypnôse Mascara


Overordnede vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 3


”Da jeg startede på denne mascara test havde jeg sat mine forventninger til denne mascara ekstremt højt, hvilke nok er årsagen til, at jeg kun giver den en 3'er. Mascaraen er god og effektiv, hvis man blot ønsker ekstra volume til vipperne og et naturligt look. Den kan have en tendens til at klumpe en smule, hvis man lægger mange lag.


Overordnet set synes jeg, at denne mascara er rigtig god og nem at bruge til hverdag og hverken klistre eller drysser.''


★★★  


Se alle mascaraer fra  Lancôme her.


(81)
Lancôme Hypnôse Mascara Hypnose Black
259,95
DU OPTJENER 26 Point

​​​​​​​

Vidste du, at...
hvis du bruger en primer til vipperne, vil du både fremhæve øjenvipperne og give dem ekstra fylde?  


Derfor elsker vi mineralmakeup

Vi guider

Derfor elsker vi mineralmakeup

Mineralmakeup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide rene og naturlige makeupprodukter. Vi fremhæver fem af vores favoritprodukter og giver tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine yndlingsprodukter.

Læs også

6. Helena Rubinstein: Lash Queen Perfect Blacks Mascara


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 5


”Denne mascara er helt sikkert en af de bedste mascaraer jeg har prøvet! Det første strøg gør vipperne lange og tynde og adskiller dem fra hinanden. Efterhånden som jeg byggede vipperne op, tilførte mascaraen mere volume og ekstra længde - uden at vipperne begynder at sidde i klatter.


Dog er det svært at få meget produkt på vipperne, hvilke for nogle kun er et plus. Hvis du derimod elsker at have masser af mascara på vipperne, kan det være svært at opfylde dét kriterie - uden at gentage processen mange gange.


Børsten buer en smule på midten, der giver vipperne en smuk bukede form.''


★★★★★  


Se alle mascaraer fra Helena Rubinstein her.


7. L'Oréal Paris: Paradise Mascara + Paradise Primer


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 4


”Denne Mascara er som L'Oréal Paris selv beskriver den: en alt-i-én mascara! Den giver både intens volume og længde og har en silkeblød formel, der gør mascaraen let at bygge op.


Til at starte med, påførte jeg L'Oréal Paris Paradise Primer , som er en mascara primer, der sikre endnu mere volume og længde - mere end hvad mascaraen i forvejen giver. Jeg lagde den på både de øvre vipper samt undervipperne. Dog vil jeg til en anden gang undlade at påføre primeren på undervipperne, da det hurtigt kan få mascaraen til at sætte sig i klumper.  Herefter påførte jeg Paradise Mascara. Fordi jeg først havde påført primeren virkede mascaraen dobbelt så effektivt og tilførte derfor meget hurtigt en ekstrem og intens volume til vipperne.


Mascaraen tilfører meget produkt fra først strøg, hvorfor man skal være forsigtig med at gentage processen for mange gange.''


★★★★  


​​​​​​​Se alle L'Oréal Paris mascaraer her.


(260)
L'Oréal Paris Paradise Mascara Black
74,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 8 Point
(54)
L'Oréal Paris Paradise Extatic Primer
74,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 8 Point

8. Tromborg Volume Mascara


Overordnet vurdering af mascara test fra 1-5 hvor 5 er bedst: 4


”Da jeg testede Tromborg Volume Mascara bemærkede jeg, at mine vipper synes længere efter første strøg. Der kom ikke meget produkt på ad gangen, hvilke gjorde det nemt at lave et naturligt look. Mascaraen satte sig heller ikke i klumper.


Efter et par strøg kom der ekstra volume til mine vipper, men der skulle nogle strøg til, før jeg var tilfreds med mit vippelook. Jeg elsker at have meget mascara på, hvorfor den for mig godt måtte påføre lidt ekstra produkt pr. strøg. Men det er uden tvivl en mascara, der fortjener en varm anbefaling, som både giver volume og længde til vipperne''.


★★★★  


​​​​​​​Se alle Tromborgs mascaraer her.


(21)
Tromborg Volume Mascara Black
259,95
DU OPTJENER 26 Point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Læs Mere
Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret