Nyhed

Relevant: Det nye danske brand som alle snakker om

Hvis der er et brand, du gerne vil lære at kende i år, så er det Relevant, som vi er stolte af at byde velkommen hos Matas. Den award-nominerede Body Care serie fra Relevant hæver barren for, hvad vi kender som hudpleje til kroppen med samme aktive ingredienser, vi normalt kun finder i ansigtspleje.

Relevant er stiftet af de to tidligere elitesportsudøvere, Mads og Christian. Efter en aktiv livsstil, hvor de dagligt optimerede deres kost og træning for at kunne præstere, tog de samme “nørdede” tilgang til at udvikle Relevants produkter. Efter at have gennemgået deres daværende produkter til kroppen, stod de tilbage med et stort spørgsmål: “Hvorfor ville de bruge ingredienser på kroppen, som de aldrig ville bruge i ansigtet?”. Det blev startskuddet til Relevant.

Dertil stræber Relevant efter at udvikle bæredygtige emballager, som er med til at gøre en forskel for den grønne omstilling.  

3 miljøvenlige Body Care produkter fra Relevant:

1. Deodorant med naturlige ingredienser uden aluminium

Relevants Ocean Plastic Deodorant er en effektiv deodorant med naturlige ingredienser uden aluminium. Som noget helt ekstraordinært, er emballagen lavet med genanvendte fiskenet, som støtter et økosystem, der er med til at sikre, at der ender mindre plastik i verdenshavene.


Den har taget Danmark med storm og blev nomineret til en Beauty Award i 2021 for dens unikke historie og funktion.


TIP: Vidste du, at det oftest er aluminiumssalte, som man finder i traditionelle deodoranter, der fremprovokerer de gule skjolder på dit lyse tøj? Vælg derfor en aluminiumsfri deodorant, hvis du vil reducere sandsynligheden for at få gule skjolder - som fx denne deodorant fra Relevant.

2. Award-nomineret Body Lotion 

Med den seneste Beauty Award nominering som Årets Kropsplejeprodukt ved Danish Beauty Award 2022 er Relevants Deep Moisturizing Body Lotion det seneste produkt til at blive anerkendt for dets høje kvalitet.

Så er du på udkig efter din næste creme til kroppen, får du her et produkt fra øverste hylde - med de bedste aktiver som inulin, havreolie, niacinamide, sheasmør og aloe vera, der tilsammen giver den bedste fugt og pleje til huden.

Dertil er flasken lavet af 100% genbrugsplastik fra gamle vandflasker, og afleverer du flasken til genanvendelse, når du har tømt den, sikrer du, at den kan genbruges igen. Det reducerer CO2-aftrykket betragteligt og sikrer en cirkulær økonomi.

Når man anvender genbrugsplastik, har det et lavere CO2 aftryk, end når man producerer en helt ny flaske af ny (virgin) plastik.

3. Banebrydende serum til kroppen 

Vi kender alle rutinen fra ansigtet med et serum, men netop det at give kroppen ekstra kvalitet er en ny tilgang til kropspleje.


Relevants Spot Recovering Body Serum tager filosofien fra ansigtspleje ned på kroppen med dette banebrydende produkt. Det afhjælper bl.a. flere af de hududfordringer, vi alle kan få som tørre albuer, røde prikker på arme og ben, urenheder på ryggen samt aldringstegn på hals og décolleté.


Spot Recovering Body Serum er fyldt med aktive ingredienser som hyaluronsyre, vitamin C, SeboclearTM, B5 vitamin, rødebedeekstrakt og aloe vera. Det høje indhold af disse aktiver er netop med til at sikre en reel effekt på huden.

Aktive ingredienser til den aktive livsstil

Relevants produkter er sprængfyldt med aktive ingredienser. Men hvad betyder en aktiv ingrediens? Kort sagt er det de ingredienser, som får produkterne til at virke - de er bevist gennem forskningen og har derfor en dokumenteret effekt på huden. Relevant bruger et ekstraordinært indhold af aktive ingredienser - og kun de allerbedste, som vi normalt kun finder i ansigtsprodukter. ​​​​​​​

Relaterede artikler

Alt du skal vide om naturlig deodorant

Spot Trenden

Alt du skal vide om naturlig deodorant

Af Isabel Marschall Thostrup

Det er aldrig sjovt at opdage, at ens nye deodorant ikke beskytter ordentligt mod svedlugt. Og da slet ikke, hvis man er midt i et vigtigt møde på jobbet eller til fest fredag aften. Deodoranter er bare noget, der skal virke! Men måske er du alligevel blevet nysgerrig på at springe ud i at prøve en af de naturlige deodoranter, der er kommet på markedet? Få styr på alt om naturlig deodorant her.

Læs Mere
15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Læs Mere
8 danske beauty brands du skal kende

Vi guider

8 danske beauty brands du skal kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Du behøver ikke se særlig langt for at finde effektiv hudpleje og lækker makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som også har fået resten af verden til at spærre øjnene op. Læs med her, så guider vi til 8 skønne danske brands, som vi selv her på redaktionen sværger til.

Læs Mere
Skønne, parfumefri nyheder fra Matas Natur

Nyhed

Skønne, parfumefri nyheder fra Matas Natur

Af Ida Hinchely Kyhn

Så er der nyt fra Matas Natur, og denne gang skal vi dykke ned i tre spændende nyheder, som alle er parfumefri og perfekte også til den sensitive hud. Så hvis du mangler et nyt serum, lidt farve til de vinterblege ben eller kunne bruge lidt ekstra fugt til lokkerne, så skal du læse med her. Matas Natur har netop lanceret et nyt oliefrit serum, en hårkur og selvbruner dråber, som alle er parfumefri og Svanemærket. Læs med her, så gennemgår vi de skønne, nye produkter.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.