• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

7 danske beauty brands du skal kende

Der er ingen grund til at sende lange længselsfulde blikke ud i verden, når det kommer til hudpleje og makeup. Her i Danmark har vi nemlig masser af fantastiske danske hudpleje- og makeup mærker, som resten af verden sukker efter. I indslaget her bliver du introduceret til 7 af de bedste danske beauty brands, som vi selv sværger til .

Vi har fundet syv danske hudpleje- og makeup mærker, der hver især kan noget, og hvis signaturprodukter er værd at have i din samling. Lær dem bedre at kende, når vi fortæller om historien bag diverse beauty darlings og viser, hvilke produkter, vi selv elsker fra de forskellige beauty vidundere:

... og de 7 danske beauty brands du bør kende, er:

1

Miild

Tanja og Tine er ildsjælene bag Miild. De to makeupartister har udviklet det første makeupmærke, som er Svanemærket, allergicertificeret og har Ecocert Cosmos mærket.


Miild serien består af basis makeupprodukter som highlighter, blush, pudder, øjenskygge samt makeupbørster.


Farverne i makeuppen er holdt i naturlige toner. Du får lækker makeup med god pigmentering og holdbarhed, som selv den mest sarte og overfølsomme hud kan tåle.  


Alle produkter er fri for silikone, og emballagen er i miljøvenlig pap. Miild er lækker, bæredygtig makeup til dig, der elsker beauty, men gerne vil have rene produkter.


Se vores store udvalg af Miild


(55)
MIILD Natural Mineral Bronzer 01 Apricity
369,95
Optjen 37 point
(46)
MIILD Natural Mineral Concealer Duo 01 Light Ample
249,95
Optjen 25 point
(14)
MIILD Skin Coverage Brush 02
219,95
Optjen 22 point
(16)
MIILD Natural Mineral Blush 04 Cherise Splendid
259,95
Optjen 26 point
(10)
MIILD Multi Cheeks Brush 03
219,95
Optjen 22 point
Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Læs også
2

Mellisa

Mellisa er dansk, økologisk hudpleje fra før, at det blev moderne at tænke i økologi og danske ingredienser.


Det danske mærke, der er udviklet og produceret i Hørsholm, er hudpleje til dig der elsker, at det er enkelt og effektivt.  
Mellisa blev grundlagt i 1986 af Margit, som savnede gode effektive hudplejeprodukter uden kemi. I dag er det datteren Louise, som leder virksomheden, og hun har den samme passion for rene hudplejeprodukter som sin mor.


Hos Mellisa får du hudplejeprodukter, som arbejder med de samme aktive stoffer som de dyre mærker, men til en mere brugervenlig pris.


Se vores store udvalg af Mellisa


(52)
Mellisa Multivitamin Cream 50 ml
209,95
Optjen 21 point
(35)
Mellisa D-Vitamin Cream SPF 15 50 ml
229,95
Optjen 23 point
(51)
Mellisa AHA Cream 50 ml
229,95
Optjen 23 point
3

AVIVIR

AVIVIR blev stiftet tilbage i 1989 under navnet Aloe Vera Group med en passion for at udvikle produkter, der gør brug af aloe vera plantens reparerende, blødgørende og fugtgivende egenskaber. I 2008 valgte Aloe Vera Group at døbe produktserien ’AVIVIR’ for at adskille produkterne fra andre på markedet, der også har aloe vera som hovedingrediens. I dag er AVIVIR fortsat kendt for deres kosttilskud og hudplejeprodukter samt shampoo og tandpasta, der alle har et højt indhold af aloe vera.


Et udvalg af produkterne fra AVIVIR er også særligt kendt for at have en genopbyggende effekt. Eksempelvis Aloe Vera Natural Spray, der både virker genopbyggende på blandt andet solskodet hud og insektbid. AVIVIR har svanemærket, indeholder ikke parfume og er for hele familien.


Se vores store udvalg af AVIVIR.


(46)
AVIVIR Aloe Vera Natural Spray 75 ml
61,95
Optjen 7 point
(168)
AVIVIR Aloe Vera Gel 150 ml
114,95
Optjen 12 point
(31)
AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion SPF 30 150 ml
144,95
Optjen 15 point
(11)
AVIVIR Aloe Vera Tandpasta uden Fluor 75 ml
59,95
Optjen 6 point
4

Tromborg

Makeupartist Marianne Tromborg er kvinden bag det danske mærke, som mikser økologi, hudvenlighed og videnskab.


Mærket er indbegrebet af eksklusiv hudpleje med æteriske olier fyldt med fantastisk terapeutisk effekt. Tromborgs makeup er i verdensklasse med lette transparente farver og tekstur.


Tromborg har eksisteret siden 2003 og er et brand, som skønhedsentusiaster både i Danmark og i udlandet elsker og bliver ved med at vende tilbage til. Nedenfor har Amalie fra redaktionen testet 2 produkter fra Tromborg - et til læberne og et til bryn.


Se vores store udvalg af Tromborg
​​​​


(19)
Tromborg Pure Control Cream 30 ml
419,95
Optjen 42 point
(18)
Tromborg Baked Minerals Bronze
439,95
Optjen 44 point
(39)
Tromborg Cleansing Foam 150 ml
289,95
Optjen 29 point
Tromborg Lip Cute Lipgloss Mauve
239,95
Optjen 24 point
(77)
Tromborg Mineral Foundation Favorite
379,95
Optjen 38 point
(5)
Tromborg New Matter Eau de Toilette 50 ml
379,95
Optjen 38 point
(80)
Tromborg Lip Cure 15 ml
159,95
Optjen 16 point
Tromborg Lipgloss Attitude
179,95
Optjen 18 point
5

Nilens Jord

Nilens Jord er det sikre valg for dig, der ønsker dansk hudpleje og makeup, som tager hensyn til allergi og sensitiv hud.


Du kender nok især Nilens Jords smukke lerkrukke med solskinspudder. Den blev lanceret på det danske marked i 80’erne og blev med det samme en kæmpe succes. Nilens Jords grundlægger Lars Jacobsson var meget imponeret over de game egypteres evne til at udvikle make-up og krukker til opbevaring, og da han mødte den keramiske kunstner Emili på en tur sydpå, blev den lille kultkrukke fyldt med solskin født. Det blev starten på det danske succesmærke, Nilens Jord.


Alle Nilens Jord produkter er uden parfume og æteriske olier og hele hudplejeserien er AllergyCertified. Amalie fra redaktionen er vild med Nilens Jord og derfor har hun nedenfor delt to af hendes favoritter:


Se vores store udvalg af Nilens Jord


(344)
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
154,95
Optjen 16 point
(26)
Nilens Jord Anti Age Serum 30 ml
349,95
Optjen 35 point
(16)
Nilens Jord Body Scrub 200 ml
199,95
Optjen 20 point
(32)
Nilens Jord Luminizing Primer 253
199,95
Optjen 20 point
6

Beauté Pacifique

Den nordjyske virksomhed har over de sidste 20 år har vokset sig stor og stærk.


Brandet startede ud med at lave hudscanningsapparater for hudlæger og endte via den vej med at udvikle derma-kosmetik. Derma-kosmetik er hudpleje, som lever op til kravene og reglerne for kosmetik og hudplejeprodukter, men som samtidig ligger helt op ad lægemiddelprodukter.


Beauté Pacifique mestrer om nogen brugen af A-vitamin, der er specielt gavnlig mod alderstegn, solskader og akne.


Se vores store udvalg af Beauté Pacifique


7

Rudolph Care

Andrea Elisabeth Rudolph grundlagde sit hudplejeimperium, efter hun i 2006 blev testet for kemikalier i kroppen, og hun som den næstyngste af alle testpersonerne havde flest kemikalier i kroppen.


Rudolph by Andrea Rudolph er eksklusive økologiske hudplejeprodukter, og de overholder strenge krav til indhold, hvilket giver dem Svanemærket og den økologiske certificering, Ecocert.


Stjerneingrediensen er den brasilianske frugt acai, som er rig på vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer og har et ultrahøjt indhold af antioxidanter.


Se vores store udvalg af Rudolph Care


Relaterede produkter

(12)
MIILD Natural Mineral Powder 06 Dark Stormy
359,95
Optjen 36 point
(13)
Ecooking Lip Balm Mint
69,95
Optjen 7 point
Tromborg Lipgloss Coral
179,95
Optjen 18 point
(21)
Beauté Pacifique La Forte 60 tabl.
399,95
Optjen 40 point

Relaterede artikler

14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

14 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Af Amalie Schiller

Er du på jagt efter hudplejeprodukter, der sætter fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser? Well, så er du kommet det rette sted hen! I dagens indslag har jeg gjort det ekstra nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger hudplejeprodukter. Fællesnævner for de 14 forskellige brands, jeg introducerer dig til, er, at de enten er certificerede, med økologiske og naturlige ingredienser, veganske eller bæredygtige. Nogle er måske en blanding af det hele? Lad os se på det!

Læs Mere
Ecooking: Dansk hudpleje & økologiske ingredienser

Bag om brandet

Ecooking: Dansk hudpleje & økologiske ingredienser

Af Matas

Ecooking – brandet med det sjove navn. Kan det spises? Ja, det kan det faktisk, men på huden er det endnu bedre. Produkterne indeholder økologiske og naturlige ingredienser, men vigtigst er, at de virker.

Læs Mere
Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere