Vi guider
Draping: Vi guider til 2022’s blush-trend!
Måske du har hørt om den nye blush-trend ’draping’? Lige nu er den overalt, og det er med god grund. Teknikken løfter nemlig ansigtet og giver en illusion af højere og skarpere kindben. What’s not to like? Ved hjælp af Sandstones effektive produkter guider vi dig her til, hvordan du får looket – og så løfter vi sløret for en blændende nyhed, der vil fuldende dit look!

Teknikken ’draping’ har været kendt siden 70’erne, men har for alvor fået sit comeback her i 2022. Den går i al sin enkelthed ud på, at du placerer din blush i en C-form på det yderste af panden og tindingerne og ned til dine kinder. Det giver en mere ensartet farve til ansigtet, som gør looket mere naturligt og friskt, samtidig med at det markerer dine kindben. Vi på redaktionen har i hvert fald taget det til os med kyshånd!

Men det handler ikke kun om blushen – din base skal selvfølgelig også have lidt kærlighed, for at looket bliver komplet. Med Sandstones veganske og parfumefri produkter kan du få det helt rette look – og de har netop udvidet familien med et nyt produkt, som allerede har gode chancer for at blive lidt af et musthave i vores makeupsamling. Men mere om det senere – først skal vi lære at lægge blush the 2022 way!

Sandstone Big Crush Blush

Lad os starte med the star of the show – blushen! Sandstones Big Crush Blush er nemlig perfekt til at skabe dette look, da den har en lækker, blød og nærmest cremet konsistens, som smelter ind i huden og giver en naturlig finish. Den kommer i fire skønne farver, som passer til alle hudtoner – alle perfekte til at fremhæve hudens naturlige glød, hvilket er hele pointen med dette look.

Til at påføre blushen anbefaler vi, at du bruger en makeup-pensel specifikt til formålet. Sandstones Blush Brush er en vegansk pensel, som har en mere skrå form, som gør det supernemt at påføre din blush. Kom lidt blush på din børste, og start med at påføre en lille smule på det yderste af panden og ved tindingerne. Arbejd dig i en C-form ned mod æblekinden – og voilà! Det giver et mere friskt og opløftet look, som også virker mere naturligt, da farven ikke kun er koncentreret på kinderne.  Sandstone Glowing Skin Lotion

For at din blush virkelig kan shine, så skal der en lækker, glødende base til. Her har Sandstone netop lanceret en nyhed, som vi har ret svært ved at få armene ned over! Deres Glowing Skin Lotion et virkelig unikt produkt, da det er lidt af en multitasker. Det er en primer, lotion og highlighter i én, som giver en lækker, naturlig glød til din hud. Derudover er den perfekt til den mere sensitive hud, da den er Allergy Certified og parfumefri.

Til det her look kan du enten bruge produktet alene som en primer, eller du kan  blande et par pump i din dagcreme. Den er ganske let i teksturen og blender derfor nemt på din hud og efterlader den med fornyet glød. Du kan også vælge at duppe lidt på kindbenene, på næsetippen og lidt over amorbuen som det sidste step, hvis du ønsker et mere glødende og dewy look. Mulighederne er mange med dette produkt, så den er lidt af et musthave til makeuppungen, hvis du spørger os!

SPAR 25%KØB FOR 150,-
Sandstone Glowing Skin Lotion 30 ml
149,96 kr.199,95 kr.Spar 50,-Sandstone Pressed Mineral Foundation

Du kan vælge at komme lidt concealer på og efterlade basen her – det vil give et naturligt og glødende look. Men ønsker du lidt ekstra dækkeevne, så kan du også vælge at bruge lidt foundation. Sandstones Pressed Mineral Foundation er en superlækker og blød foundation, som giver en let til medium dækkeevne. Den giver en meget naturlig og mere mat finish, så du er sikret en ensartet og lækker base at arbejde på.

Blend den ind i huden i cirkulære bevægelser. På den måde smelter den nærmest ind i din hud og giver et meget naturligt your-skin-but-better look. Den kommer i en række forskellige farver, så der er til alle hudtoner. Gå efter farverne med C, hvis du har en varm undertone. Farverne med N er til en mere neutral undertone. Er du i tvivl om, hvilken hudtone du har, så kan du altid rådføre dig hos vores dygtige materialister i rådgivningen her.Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi guider: Fra simpelt til sassy med Sandstone

Vi guider

Vi guider: Fra simpelt til sassy med Sandstone

Af Ida Hinchely Kyhn

Selvom julefrokosterne desværre ikke bliver, som vi havde håbet i år, så betyder det ikke, at vi skal gå på kompromis med den flotte julemakeup! Vi gennemgår her, hvordan du med produkter fra danske Sandstone Scandinavia, kan skabe et lækkert, naturligt look og med ganske få virkemidler kan ændre det til et flot fest-inspireret look til de hyggeligt julestunder.

Læs Mere
Sådan mestrer du din blush som en prof

Vi guider

Sådan mestrer du din blush som en prof

Af Nicci Welsh

Der er intet som en god blush, der kan få din hud til at stråle. Men hvordan skal du lægge den, så den passer til din ansigtsform, og hvilken nuance skal du vælge? Vi guider dig på vej.

Læs Mere
Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Bag om brandet

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Af Anja Mille Blum

Tag med os på opdagelse, når vi dykker ned i Sandstone Scandinavias allergivenlige makeupunivers og fremhæver nogle af de favoritter, vi kan se trender hos jer og rundt omkring i det danske beauty-community – og så fortæller vi også mere om en ret spændende nyhed fra brandet.

Læs Mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.