• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Bag om brandet

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Sandstone Scandinavia er lidt af en gemt perle i dansk makeup, hvis vi selv skal sige det. Ikke nok med at sortimentet omfavner mere end 150 hudvenlige produkter, så er der simpelthen den fineste historie bag.

Tag med os på opdagelse, når vi dykker ned i Sandstone Scandinavias allergivenlige makeupunivers og fremhæver nogle af vores (og jeres) yndlingsprodukter fra det danske brand

Det hele startede med en far, der var bekymret for hans teenagedøtre

Sandstone Scandinavias historie begynder i Odense i 2015. Jesper K. Hansen, der er grundlægger af brandet, havde netop selv udviklet parfumeallergi og var bekymret for, om hans tre teenagedøtre skulle lide samme skæbne.


Han så, hvordan de hver dag brugte kosmetik og satte sig derfor for at udvikle en komplet makeupserie, der netop tog hensyn til den stigende tendens til at udvikle allergi over for personlige plejeprodukter. Og det blev et vigtigt mål for brandet: At sikre hudvenlig makeup i høj kvalitet og til fair priser, så der er færre, der er i risiko for at udvikle allergi.


Makeupprodukterne er derfor nøje udviklet i samarbejde med makeupartister, og ingredienserne er godkendt af blandt andet farmaceauter, biomedicinere og tioksikologer, så du kan være helt tryg ved at benytte dig af produkterne fra det danske brand. Men du behøver ikke være bekymret for, om det så går ud over kvaliteten, for det er langt fra sandheden; Du finder nemlig et væld af lækre konsistenser og flotte farvepigmentering, der både er nemme at arbejde med og giver det smukkeste pay off.


Læs med herunder, hvor vi tager fat på nogle af de favoritter, vi kan se trender hos jer og rundt omkring i det danske beauty-community.

Allergivenlig mascara 

Sandstone Mascara Intense er en af de favoritter, vi kan se, I søger meget efter. Og det forstår vi virkelig godt! Mascaraen er nemlig parfumefri, allergivenlig og vegansk, og så har den gummiapplikator, der gør det nemt at adskille vipperne og opbygge volumen.


What’s not to like?
I Sandstones sortiment finder du desuden den vandfaste, allergivenlige mascara, Mascara Raincoat, samt Mascara Nature Plus, der er perfekt til dig med sensitive øjne.

(42)
Sandstone Mascara Intense Sort
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(7)
Sandstone Mascara Volume Nature Plus Sort
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(3)
Sandstone Mascara Raincoat Vandfast Sort
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(1)
Sandstone Mascara Intense Brun
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Get them instabrows 

Her på redaktionen går vi virkelig meget op i bryn. Nogle af os vil faktisk mene, at bryn er det vigtigste for os at have styr på, inden vi smutter ud ad døren.


Sandstone har selvfølgelig også et produkt til netop dét formål. Øjenbrynsgel’en holder brynene sikkert på plads og indeholder samtidig små fibre, der giver fylde og flot struktur. Igen er der tale om et parfumefrit produkt, og gel’en fås både i blondie, brunette og transparent.


Var der nogle, der hashtaggede brows on fleek?

YouTube-favoritten

Den her primer har vi hørt riiigtigt meget godt om rundt omkring på YouTube.


Camera Ready Primeren er verdens første allergicertificerede ansigtsprimer, som glatter din hud og efterlader den med en mat overflade, så din makeup holder endnu bedre. Lights, camera, action!

(3)
Sandstone Camera Ready Primer Transparent
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Primer: Alt Du Behøver At Vide

Vi guider

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Måske du har hørt om dem; de lover at give din hud et mere perfekt udseende, få din makeup til at holde længere, gøre din øjenskygge mere intens og endda agere som et ekstra lag hudpleje. I dag skal det handle om primere – for hvad er op og ned? Og virker de virkelig?

Læs også

Glossy læber  

Vi er så vilde med det glossy læbelook, og Lipglace er intet mindre end et fantastisk produkt til at give netop dét.


Den er let i konsistens uden at være klistret, og så er det virkelig en bonus, at den både er vegansk og allergicertificeret.

(0)
Sandstone Lipglace Pinky Promise
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(0)
Sandstone Lipglace Summer Fling
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(0)
Sandstone Lipglace Skinny Dip
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Fremhæv dine ansigtstræk  

Kim K fik os alle til at kaste os hovedkulds ud i contour-trenden, men selvom Keeping up with the Kardashians snart er et overstået kapitel i TV-historien, så fortsætter vi altså med at contoure løs (om end en mere diskret en af slagsen, bevares).


Herunder kan du få en guide til, hvordan du kan bruge Sandstone paletten til at lægge en fin contour.

(0)
Sandstone Contour pallette Fair
299,95
DU OPTJENER 30 Point

Stort udvalg af hudvenlig makeup 

Her i artiklen har vi selvfølgelig blot udvalgt nogle af de produkter, vi enten selv vender tilbage til, hører godt om i vores omgangskreds eller ser, at I er vilde med. Men Sandstone Scandinavia er meget mere end det, og du finder blandt andet også pensler, blush, foundation, concealer og meget andet i brandets brede sortiment.  ​​​​​​​

Relaterede produkter

(3)
Sandstone Mascara Raincoat Vandfast Sort
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(3)
Sandstone Pressed Mineral Foundation C3
269,95
DU OPTJENER 27 Point
(1)
Sandstone Powder brush vegan
219,95
DU OPTJENER 22 Point
(1)
Sandstone Blush 337 Apple glow
159,95
DU OPTJENER 16 Point
(0)
Sandstone Hi Def Foundation N25
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(0)
Sandstone Hide & Blend Concealer 1C
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Relaterede artikler

Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Vi guider

Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Af Cecilia Demant

Selvom parfume på mange måder er et sandt pust af skønhed i hverdagen, kan det også give os problemer. Rigtig mange døjer nemlig med parfumeallergi. Hvad gør du, hvis du er allergisk over for parfume men stadig gerne vil bruge dejlige skønhedsprodukter? Og hvad kan du gøre for at minimere din risiko for at udvikle parfumeallergi i første omgang? Læs med her for alle svarene.

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Vi tester vores kunders danske skønhedsfavoritter!

Matas LIVE

Vi tester vores kunders danske skønhedsfavoritter!

Af Matas

I har stemt om hvilke danske skønhedsprodukter der er Jeres yndlings - og i dag tester kosmetikeren Zita dem LIVE på skærmen og giver sin mening!

Læs Mere
5 store makeup-trends for efteråret 2020

Spot Trenden

5 store makeup-trends for efteråret 2020

Af Nicoline Kongedam

Hvis du er farveforskrækket, kan de fleste af efterårets trends måske virke en smule grænseoverskridende. Der er nemlig knald på farverne, og det er helt okay at lade fantasien få frit løb.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret