• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Bag om brandet

Sandstone: Dansk, allergivenlig makeup

Tag med os på opdagelse, når vi dykker ned i Sandstone Scandinavias allergivenlige makeupunivers og fremhæver nogle af de favoritter, vi kan se trender hos jer og rundt omkring i det danske beauty-community – og så fortæller vi også mere om en ret spændende nyhed fra brandet.

Sandstone Scandinavia er lidt af en gemt perle i dansk makeup, hvis vi selv skal sige det. Ikke nok med at sortimentet omfavner mere end 150 hudvenlige, veganske og parfumefri produkter, så er der simpelthen den fineste historie bag. Læs med, når vi giver en guidet tour bag om brandet.

Voluminøs nyhed 

Byd velkommen til Sandstones nyeste skud på mascara-stammen: Grand Danois Mascara!


Sandstone fortæller selv, at det er deres mest volumiøse mascara til dato, der både indeholder castorolie og vitamin A, C og E, som alle plejer og styrker vipperne, samtidig med at de fremmer hårvæksten.


Spoiler alert: Jeg har selv prøvet den og er ikke blevet det mindste skuffet!  


Mascaraens gummibørste er simpelthen så nem at arbejde med og er overraskende god til at fange alle vipperne helt nede ved roden, så man rigtig kan få opbygget en god volumen og ikke mindst længde.  


Grand Danois er vegansk og allergicertificeret.

Flere allergivenlige mascara  

Overstående nyhed er dog ikke den eneste mascara, du finder i Sandstones Sortiment.


Mascara Intense er blandt andet en af de favoritter, vi kan se, I søger meget efter. Og det forstår vi virkelig godt! Mascaraen er nemlig parfumefri, allergivenlig og vegansk, og så har den gummiapplikator, der gør det nemt at adskille vipperne og opbygge volumen. 


What’s not to like?
I Sandstones sortiment finder du desuden den vandfaste, allergivenlige mascara, Mascara Raincoat, samt Mascara Nature Plus, der er perfekt til dig med sensitive øjne.

Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs også

Get them instabrows 

Her på redaktionen går vi virkelig meget op i bryn. Nogle af os vil faktisk mene, at bryn er det vigtigste for os at have styr på, inden vi smutter ud ad døren.


Sandstone har selvfølgelig også produkter til netop dét formål:  


Start med at definere dine øjnebryn og fylde dem ud med Browliner, som er en 2-i-1 brynblyant med castorolie, der styrker brynene og bidrager til hårvækst. Red dem igennem med den medfølgende spoolie for et mere naturligt look.


Sæt herefter brynene med øjenbrynsgel’en, Stay On Brow Gel, der holder brynene sikkert på plads hele dagen. Samtidig indeholder den små fibre, der giver fylde og flot struktur og fås både i blondie, brunette og transparent.  


Var der nogen, der hashtaggede brows on fleek?

Smuk, solkysset glød

Vi elsker lidt varme i kinderne og det solkyssede look – og her er Sandstones Infinite Summer Bronze et virkelig godt bud på et produkt, der giver netop dét. Faktisk er den i år nomineret til en Danish Beauty Award i kategorien Årets Forbrugerpris.  


Den populære Bronzer fås både i mat og glowy finish og kan bruges til at give en fin, naturlig glød til ansigtet. Påfør den med Sandstones egen Powder Brush lige under kindbenene for at fremhæve dit ansigts naturlige træk.

Sådan mestrer du din blush som en prof

Vi guider

Sådan mestrer du din blush som en prof

Der er intet som en god blush, der kan få din hud til at stråle. Men hvordan skal du lægge den, så den passer til din ansigtsform og hvilken nuance skal du vælge? Vi guider dig på vej.

Læs også

Et frisk pust til dit look

Der er bare noget over det der look med røde kinder, som havde man været uden for i den friske luft i flere timer. Oh yes, du har måske allerede gættet, at blush er et musthave for mange af os her på redaktionen.  


Den hudvenlige, bløde og nærmest cremede konsistens er en fornøjelse at arbejde med, samtidig med den har en så flot pigmentering, der er nem at blende ud med Sandstones Blush Brush.  


Brug den på kindbenene for at skabe det her friske look – eller du kan bruge den som øjenskygge! Hvis du bruger samme farve på både kindben og øjenlåg får du en virkelig fin sammenhæng i dit look, som er en af forårets helt store makeuptrends.  

YouTube-favoritten

Den her primer har vi hørt riiigtigt meget godt om rundt omkring på YouTube.


Camera Ready Primeren er verdens første allergicertificerede ansigtsprimer, som glatter din hud og efterlader den med en mat overflade, så din makeup holder endnu bedre. Lights, camera, action!

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Vi guider

Primer: Alt Du Behøver At Vide

Måske du har hørt om dem; de lover at give din hud et mere perfekt udseende, få din makeup til at holde længere, gøre din øjenskygge mere intens og endda agere som et ekstra lag hudpleje. I dag skal det handle om primere – for hvad er op og ned? Og virker de virkelig?

Læs også

Glossy læber  

Vi er så vilde med det glossy læbelook, og Lipglace er intet mindre end et fantastisk produkt til at give netop dét.


Den er let i konsistens uden at være klistret, og så er det virkelig en bonus, at den både er vegansk og allergicertificeret.

Fremhæv dine ansigtstræk  

Kim K fik os alle til at kaste os hovedkulds ud i contour-trenden, men selvom Keeping up with the Kardashians snart er et overstået kapitel i TV-historien, så fortsætter vi altså med at contoure løs (om end en mere diskret en af slagsen, bevares).


Herunder kan du få en guide til, hvordan du kan bruge Sandstone paletten til at lægge en fin contour.


En fars bekymringer

Sandstone Scandinavias historie begynder i Odense i 2015. Jesper K. Hansen, der er grundlægger af brandet, havde netop selv udviklet parfumeallergi og var bekymret for, om hans tre teenagedøtre skulle lide samme skæbne.


Han så, hvordan de hver dag brugte kosmetik og satte sig derfor for at udvikle en komplet makeupserie, der netop tog hensyn til den stigende tendens til at udvikle allergi over for personlige plejeprodukter. Og det blev et vigtigt mål for brandet: At sikre hudvenlig makeup i høj kvalitet og til fair priser, så der er færre, der er i risiko for at udvikle allergi.


Makeupprodukterne er derfor nøje udviklet i samarbejde med makeupartister, og ingredienserne er godkendt af blandt andet farmaceauter, biomedicinere og toksikologer, så du kan være helt tryg ved at benytte dig af produkterne fra det danske brand. Men du behøver ikke være bekymret for, om det så går ud over kvaliteten, for det er langt fra sandheden; Du finder nemlig et væld af lækre konsistenser og flotte farvepigmentering, der både er nemme at arbejde med og giver det smukkeste pay off.

Stort udvalg af hudvenlig makeup 

Her i artiklen har vi selvfølgelig blot udvalgt nogle af de produkter, vi enten selv vender tilbage til, hører godt om i vores omgangskreds eller ser, at I er vilde med. Men Sandstone Scandinavia er meget mere end det, og du finder blandt andet også pensler, blush, foundation, concealer og meget andet i brandets brede sortiment.  ​​​​​​​

Relaterede artikler

Den store beauty bibel: skab looket

Vi guider

Den store beauty bibel: skab looket

Af Michelle Weis

“Show it, don’t tell it” er blevet et mantra på Stories redaktionen, og i denne store beauty bibel graver vi dybt i makeuppungen, når vi viser vores favoritter, og hvordan vi laver forskellige looks med de ukronede gudinder, der holder til i vores (efterhånden store) beauty samlinger.

Læs Mere
Forårets makeuptrends – 5 tendenser, du skal kende

Spot Trenden

Forårets makeuptrends – 5 tendenser, du skal kende

Af Cathrine Park

Har du brug for ny inspiration til din makeup, og er du nysgerrig efter at vide, hvilke makeuptrends, der særligt hitter det her forår? Så kig med her, for vi har spottet fem tendenser på Instagram, som kan forny dit look på en fin og diskret facon. Det bedste af det hele er nemlig, at makeuppen er brugbar og supernem at kopiere.

Læs Mere
Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Vi guider

Parfumefri: Minimer Risikoen For Allergi

Af Cecilia Demant

Selvom parfume på mange måder er et sandt pust af skønhed i hverdagen, kan det også give os problemer. Rigtig mange døjer nemlig med parfumeallergi. Hvad gør du, hvis du er allergisk over for parfume men stadig gerne vil bruge dejlige skønhedsprodukter? Og hvad kan du gøre for at minimere din risiko for at udvikle parfumeallergi i første omgang? Læs med her for alle svarene.

Læs Mere
Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Vi guider

Guide til foundation: Her er alt, du skal vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base. I denne artikel guider vi til alt, der er værd at vide om foundation, samt vores bedste tips og tricks!

Læs Mere