• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Sådan mestrer du din blush som en prof

Der er intet som en god blush, der kan få din hud til at stråle. Men hvordan skal du lægge den, så den passer til din ansigtsform og hvilken nuance skal du vælge? Vi guider dig på vej.

Blush er et af de få makeupprodukter, som kan få alles hud til at stråle ved et enkelt strøg. Ligesom med alt andet makeup, er det essentielt, at din blush er påført korrekt i forhold til din ansigtsform, og at farven passer til din hudtone.

Find din ansigtsform

Ved at påføre blush de rigtige steder, skaber du mere balance i ansigtet, og du er i stand til at understrege og fremhæve dine bedste ansigtstræk. Find din ansigtsform nedenfor, og få de bedste tips til, hvordan du påfører din blush mest optimalt.

Firkantet

Påfør kun blush på æblet af kinden i cirkulære bevægelser, da det skaber fokus på de runde dele af dit ansigt. Dine ansigtstræk bliver mere bløde og feminine ved at påføre det på denne måde. Hvis du påfører blush hele vejen langs kindbenene, vil det få dit ansigt til at se mere firkantet ud, end det egentlig er.

​​​​​​​

Rundt 

Påfør din blush langs kindbenene, og blend det let op på selve kindbenet. Undgå æblet af kinden, da det vil fremhæve det runde ved dit ansigt. Dit ansigt vil se smallere og mere slankt ud.

​​​​​​​

Langt 

Påfør din blush fra æblet af kinden op til øret. Det får dit ansigt til at se bredere ud, idet det bryder den meget smalle form.

​​​​​​​

How to guide: Contouring

Vi guider

How to guide: Contouring

Kim Kardashian fik for alvor sat streg under trenden contouring. Med contouring kan du forme og definere dit ansigt og eksempelvis fremhæve dine kindben, dine læber eller næseryggen. Du bruger skygger til at definere og highlight til at fremhæve.

Læs også

Hjerteformet 

Påfør din blush som du ville påføre din contour-farve – langs kindbenet. Det skaber balance imellem kæbelinje, kindben og pande.

​​​​​​​

Ovalt 

Påfør din blush på toppen af dine kindben, start fra æblet af kinden og blend den let op mod øret. Det vil virkelig understrege dine kindben.

​​​​​​​

Blush videoguide

Du kan også tjekke vores tutorial ud, hvis du vil se, hvordan du skal påføre din blush, så den komplementerer din ansigtsform. 


Blush skal passe til din hudtone

Det er især valget af farve, der er svært for mange, da blush ofte er noget, der er forbundet med farven pink, hvilket ikke er klædeligt til alle hudtoner. Overordnet skal du gå efter en farve, der har samme farve, som din hud får, når du kniber i dine kinder, eller farven på dine læber. Her er sæsonens smukkeste blushfarver til din hudtone:


Psst! Har du meget synlige store porer, så gå efter en blush på pudderform. En cremeblush vil nemlig have tendens til at lægge sig i porerne og gøre dem mere synlige.

Lys hudtone 

Gå efter en blush i pink/lyserøde farver eller en sart peach. Du skal holde dig væk fra meget mørke og røde blushfarver, da de vil virke alt for hårde på din fine lyse hud.

(0)
Clarins Joli Blush 01 Cheeky Baby
Medlemspris 239,96
Ikke medlem 299,95
DU OPTJENER 24 Point
(0)
Shiseido Innerglow Cheek Powder 05 Solar Haze
319,95
DU OPTJENER 32 Point


Tip! Har du en ujævn hudtone med “bump” på vejen, så undgå blush med shimmer, da det blot vil fremhæve dine urenheder eller store porer.

Medium hudtone

Gå efter en varmere peach eller en af sæsonens friske bærfarver. Alle kolde toner vil få din hud til at se mat og kedelig ud.


Tip! Foretrækker du cremeblush, kan du også bruge den som multiprodukt og give læberne lidt farve.

Mørk hudtone

Gå enten efter stærke farver, såsom pink, orange og rød, eller smukke brunlige/bronzefarver. Alt sammen vil fremhæve din smukke varme hudtone.​​​​​​​

Relaterede produkter

(14)
MIILD Mineral Blush 01 Peach Pellucid
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(0)
Giorgio Armani Neo Nude A-Blush 50
299,95
DU OPTJENER 30 Point
Youngblood Pressed Mineral Blush Blossom
244,95
DU OPTJENER 25 Point
(1)
Tromborg Blush Coral
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(15)
M.COSMETICS Professional Blush Brush No. 101
79,95
Førpris 99,95
DU OPTJENER 8 Point

Relaterede artikler

Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Spot Trenden

Cream makeup – lækkert fugtmættet look der holder

Cream makeup er ikke blot en nem og genial makeupform i sommervarmen. Cream blush, øjenskygge og foundation giver nemlig fugt og glow til din hud hele året rundt, og så holder det rigtig godt på huden. Vi guider dig til, hvordan du bruger de skønne fugt- og pigmentmættede teksturer.

Læs Mere
50 shades of rose

Grib stilen

50 shades of rose

Af Liv Rasmussen

Lad dig inspirere af forårets blomstrene haver, og kast dig ud i en rosa tone-i-tone makeup.

Læs Mere
5 makeup-trends, der hitter i sommeren 2020

Spot Trenden

5 makeup-trends, der hitter i sommeren 2020

Af Amalie Schiller

Sommeren er over os, og selvom sommerplanerne for nogle er ændret, er der stadig god grund til at eksperimentere med de forskellige makeup-tendenser, der hitter denne sommer. Er du allerede fan af den pinke blush, fyldige bryn og pastelfarver? Så er der god grund til at følge med her, hvor vi gør dig klogere på nogle af sommerens makeup-trends.

Læs Mere
3 makeupteknikker, alle ladies bør lære

Vi guider

3 makeupteknikker, alle ladies bør lære

Af Nicci Welsh

Ligegyldigt om du er 20, 40 eller 70 år, er der tre makeupteknikker i skønhedens tegn, du bør mestre, nemlig hvordan du definerer øjnene, får din hud til at se fugtmættet ud, og hvordan du laver en flot og fyldig læbe.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021