Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men c-vitamin er virkelig en multitasker og kan afhjælpe flere forskellige ting som eksempelvis pigmentforandringer og uens hutone. Den anden side af guldmedaljen? C-vitamin er vanvittig svær at holde stabil - det vil sige at der skal meget lidt til før det bliver dårligt og stopper med at virke. Det betyder også, at prisen for god, stabiliseret c-vitamin kan være i den høje ende. 

Hvilken slags skal jeg vælge?

Der er efterhånden mange mærker at vælge imellem, når det gælder c-vitamin og det er forskelligt, hvad produkterne fokuserer på. Her får du et overblik over nogle af de rigtig gode af slagsen, så du kan vælge det, der passer bedst til din hud og dit behov.


Husk at huden kan blive lidt mere solsensitiv af c-vitamin, så det er endnu vigtigere at bruge en dagcreme med solfaktor i.

Rodial

Rodial er kendt for at indeholde virksomme ingredienser med inspiration fra den kosmetiske industri – men helt uden nåle, selvfølgelig!


Det gode ved netop denne serie er, at du kan vælge en række af produkter med c-vitamin og altså virkelig sætte skub under projekt glød-til-huden.


C-vitamin serien fra Rodial er et godt valg, hvis du aktivt vil reducere synligheden af linjer og rynker og samtidigt give huden et kæmpe fugtboost. Skal du kun vælge et produkt, så prøv Rodials Peeling Pads, der også indeholder frugtsyre.

SPAR 20%
70 ml
RodialVit C Brightening Pads
Medlemspris
367,96 kr.459,95 kr.
(4)
SPAR 20%
135 ml
RodialVit C Brightening Cleanser
Medlemspris
311,96 kr.389,95 kr.
(3)
SPAR 20%
1 stk.
RodialVit C Energising Face Mask
Medlemspris
111,96 kr.139,95 kr.

Ecooking

Ecookings vision er at skabe produkter, der har en synlig virkning og dernæst indeholder så meget naturlighed og økologi som muligt.


Den nye serum fra det danske mærke er en parfumefri C-vitamin serum. Den kan prikke lidt i huden og få huden til at blusse op i et kort øjeblik. Derfor er C-vitamin Serum ikke anbefalet til meget sensitiv hud. Til gengæld får du en fugtbombe fyldt med vitamin C, som giver fin glød til ansigtet.

SPAR 20%ABONNÉR
20 ml
EcookingC-Vitamin Serum
409,95 kr.
(65)

Philosophy

Med Philosophys Microdelivery Peel Kit får du C-vitamin i en kur til hjemmebehandling, som er super smart og effektiv. To-trins peeling systemet genopretter solskadet og hyperpigmenteret hud. Sættet indeholder Vitamin C/Peptid krystaller og mælkesyre/salicylsyre aktiverende gel.


Behandlingen kaldes også ’microdelivery peel’ og er som sagt en god kur, hvis du oplever hyperpigmentering og solskader.

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Spot Trenden

Alt du skal vide om probiotika i hudpleje

Vidste du, at du kan få hudpleje med probiotika? Mælkesyrebakterier er supereffektive til at styrke hudbarrieren og at aktivere hudens evne til at genoprette sig selv. Det kan virkelig gøre underværker for din hud, hvis du fx døjer med tør, skadet eller sensitiv hud. I denne artikel guider vores kosmetiker Zita Gaston dig til, hvordan du kommer i gang med hudpleje med probiotika.

Læs også

Ole Henriksen

Mange kender allerede Truth serien fra Ole, men det er altså også et fantastisk boost af C-vitamin til huden fyldt med antioxidanter, der virker som skjold mod udefrakommende forurening.


Serien indeholder også fugtbindende ingredienser og vil være et rigtig godt valg hvis du har brug for fugt, glød og beskyttelse.

SPAR 20%
30 ml
Ole HenriksenTruth Serum
Medlemspris
427,96 kr.534,95 kr.
(126)
Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs også

The Organic Pharmacy

Her kan du få en højt doseret, ikke-irriterende stabiliseret C-vitamin, der er målrettet træthedstegn i huden (det vil sige en lidt grålig hudtone). Serummet øger også kollagenproduktionen i huden, som er med til at udjævne fine linjer.


Du kan bruge produktet sammen med din almindelige hudpleje. Rens og evt. toner skal på først og så skal denne på inden din natcreme.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Af Amalie Schiller

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs Mere
Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Spot Trenden

Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Af Maria Bech-Jensen

Havtorn, det lille gule bær, som har været kendt i årtusinder, er blevet genopdaget både i hudpleje som kosttilskud og i det nye nordiske køkken. Læs med og bliv klogere.

Læs Mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek