• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage
Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men c-vitamin er virkelig en multitasker og kan afhjælpe flere forskellige ting som eksempelvis pigmentforandringer og uens hutone. Den anden side af guldmedaljen? C-vitamin er vanvittig svær at holde stabil - det vil sige at der skal meget lidt til før det bliver dårligt og stopper med at virke. Det betyder også, at prisen for god, stabiliseret c-vitamin kan være i den høje ende. 

Hvilken slags skal jeg vælge?

Der er efterhånden mange mærker at vælge imellem, når det gælder c-vitamin og det er forskelligt, hvad produkterne fokuserer på. Her får du et overblik over nogle af de rigtig gode af slagsen, så du kan vælge det, der passer bedst til din hud og dit behov.


Husk at huden kan blive lidt mere solsensitiv af c-vitamin, så det er endnu vigtigere at bruge en dagcreme med solfaktor i.

Rodial

Rodial er kendt for at indeholde virksomme ingredienser med inspiration fra den kosmetiske industri – men helt uden nåle, selvfølgelig!


Det gode ved netop denne serie er, at du kan vælge en række af produkter med c-vitamin og altså virkelig sætte skub under projekt glød-til-huden.


C-vitamin serien fra Rodial er et godt valg, hvis du aktivt vil reducere synligheden af linjer og rynker og samtidigt give huden et kæmpe fugtboost. Skal du kun vælge et produkt, så prøv Rodials Peeling Pads, der også indeholder frugtsyre.

Rodial Vit C Brightening Pads 70 ml
Medlemspris 314,96
Ikke medlem 449,95
DU OPTJENER 32 Point
Rodial Vit C Brightening Mask 50 ml
Medlemspris 454,96
Ikke medlem 649,95
DU OPTJENER 46 Point
Rodial Vit C Brightening Cleanser 135 ml
Medlemspris 279,96
Ikke medlem 399,95
DU OPTJENER 28 Point
Rodial Vit C Energising Face Mask 1 stk.
Medlemspris 94,46
Ikke medlem 134,95
DU OPTJENER 10 Point

Philosophy

Med Philosophys Microdelivery Peel Kit får du C-vitamin i en kur til hjemmebehandling, som er super smart og effektiv. To-trins peeling systemet genopretter solskadet og hyperpigmenteret hud. Sættet indeholder Vitamin C/Peptid krystaller og mælkesyre/salicylsyre aktiverende gel.


Behandlingen kaldes også ’microdelivery peel’ og er som sagt en god kur, hvis du oplever hyperpigmentering og solskader.

Philosophy Microdelivery Peel Kit (Vitamin C) 120 Ml
487,95
Førpris 609,95
DU OPTJENER 49 Point
Probiotika er det nye sort i hudpleje

Spot Trenden

Probiotika er det nye sort i hudpleje

Probiotika har opnået stjernestatus i skønhedsverdenen og med god grund. Mælkesyrebakterierne fungerer nemlig som en stærk barriere og hjælper huden med at genoprette sig selv.

Læs også

Ole Henriksen

Mange kender allerede Truth serien fra Ole, men det er altså også et fantastisk boost af C-vitamin til huden fyldt med antioxidanter, der virker som skjold mod udefrakommende forurening.


Serien indeholder også fugtbindende ingredienser og vil være et rigtig godt valg hvis du har brug for fugt, glød og beskyttelse.

Ole Henriksen Truth Serum 30 ml
499,95
DU OPTJENER 50 Point
Ole Henriksen Power Bright 54 ml
559,95
DU OPTJENER 56 Point
Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Målrettet hudpleje

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød.

Læs også

The Organic Pharmacy

Her kan du få en højt doseret, ikke-irriterende stabiliseret C-vitamin, der er målrettet træthedstegn i huden (det vil sige en lidt grålig hudtone). Serummet øger også kollagenproduktionen i huden, som er med til at udjævne fine linjer.


Du kan bruge produktet sammen med din almindelige hudpleje. Rens og evt. toner skal på først og så skal denne på inden din natcreme.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

10 nye dufte til kvinder

Vi guider

10 nye dufte til kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Se de 10 mest populære nyheder inden for dufte.

Læs Mere
Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Spot Trenden

Havtorn – Derfor elsker vi nordens citron

Af Trine Brøndsted

Havtorn, det lille gule bær, som har været kendt i årtusinder, er blevet genopdaget både i hudpleje som kosttilskud og i det nye nordiske køkken. Læs med og bliv klogere.

Læs Mere
Sandt og falskt: Kokosolie i hårpleje og hudpleje

Vi guider

Sandt og falskt: Kokosolie i hårpleje og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Vintermånederne er lige om hjørnet og det betyder masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Hos Matas Natur finder du mange grønne og naturlige welnessprodukter, som gør din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendelse 1-2 hverdage