• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Bag om brandet

Find den helt rigtige ansigtspleje til din hudtype

Matas Striberne har et bredt udvalg af skånsomme ansigtscremer uden parfume til enhver hudtyper, alder og behov. Dyk ned i tre af de brede serier - Mild, Anti Wrinkle og Firming - i denne artikel, og bliv klogere på, hvilke produkter, der passer til lige netop dig.

Oplev det store sortiment af skånsom ansigtspleje, der gør det nemmere at vælge en hverdag uden parfume og unødig kemi. Serierne er spækket med aktive ingredienser og bærer alle Svanemærket.

Striberne er for alle

Gode og effektive egenvarer har været en del af Matas’ DNA, siden materialisterne skabte den første babysalve i 1949. Denne arv har vi bygget videre på, og Matas’ ikoniske Striber har siden da været en naturlig del af danskernes hverdag gennem generationer. Lige fra starten har ønsket været at gøre gode og effektive plejeprodukter tilgængelige for alle på tværs af køn, generationer og indkomst.

Den DNA har vi selvfølgelig ført videre i vores ansigtspleje, der kom til for et par år siden i forbindelse med den store relancering af Striberne. Her er der udviklet tre brede serier henvendt til forskellige hudtyper, aldre og behov.Matas Mild til sensitiv hud

Den største af ansigtsplejeserierne hedder Mild og henvender sig til alle, der ønsker ekstra skånsom pleje. Produkterne er derfor bl.a. uden parfume og lever op til både Den Blå Krans og Svanens krav, uden at der er gået på kompromis med virkningen. I sortimentet findes både produkter til normal hud, sensitiv hud og normal/kombineret hud.


Cremerne indeholder masser af sunde og aktive ingredienser med dokumenteret effekt.Serien består af otte forskellige cremer, fra øjencreme og serum til ansigtsolie og effektive dag- og natcremer. Cremerne er alle rige på allantoin, der virker beroligende på huden, samt jojobaolie, der holder på fugten og virker plejende. Nogle af produkterne indeholder også SPF 15, der beskytter effektivt mod UVA- og UVB-stråler fra solen og dermed forebygger rynker.


Derudover findes et komplet rensesortiment bestående af renseservietter, -mousse, -mælk, vaskegele, skintonic og en micellar water - alle med aktive, sunde og skånsomme ingredienser.

Mild-serien er både Astma-Allergi- og SvanemærketMatas Anti Wrinkle 35+

Til aldersgruppen 35+ har vi udviklet Anti Wrinkle-serien, der består af ni effektive anti-age-produkter, der fugter, reducerer rynker og virker cellefornyende. I serien findes ansigtsolie, serum, dag- og natcremer og øjencremer.

Cremerne indeholder aktive ingredienser, blandt andet algeekstrakt og kreatin, der giver fugt, reducerer rynker og strammer op. De fleste af produkterne indeholder også jojobaolie og sheanød, der blødgør og stimulerer dannelsen af kollagen. Alle cremerne er uden parfume og fås til normal hud, tør hud og meget tør hud. Hele serien er desuden svanemærket.
Matas Firming 50+

Da huden med tiden har tendens til at blive mere slap, rynket, tør og sart, har Matas udviklet serien Firming, der er målrettet hudpleje til den modne hud på 50+. Serien består af seks produkter – øjencreme, serum, dag- og natcreme til meget tør hud samt en dag- og natcreme til tør hud. Anti-age-effekten kommer fra peptidkomplekset matrixyl, der stimulerer dannelsen af kollagen og strammer huden op.​​​​​​​

Et 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks reducerer ligeledes rynker, så de fremtræder mindre synlige, og øger hudens spændstighed og elasticitet. Nogle af produkterne indeholder også niacinamide (B3-vitamin), der reducerer aldersbetingede pigmentforandringer samt SPF 15, der beskytter mod solens UVA- og UVB-stråler. Alle cremer i Firming-serien bærer Svanemærket.
Relaterede artikler

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Vi guider

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Af Trine Brøndsted

Tør næse, røde plamager i ansigtet og manglende glød er noget, de fleste kan nikke genkendende til i den kolde vintertid. Fortvivl ej, vi har fundet de produkter, du ikke kan undvære i de kolde måneder – i tre prisklasser.

Læs Mere
Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Vi guider

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Matas Striber Mild kropsplejeserie omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Vi guider

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere