Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn

Naturlige vs. optegnede bryn? Jeg må nok indrømme, at jeg bedst kan lide min bryn, når de har fået en omgang med min yndlings brynpen og gel. Formede og farvede øjenbryn er nemlig en af de få ting, der på en naturlig måde kan løfte hele ansigtet og give en god udstråling. I artiklen her har jeg lavet en lille videoguide, hvor jeg detaljeret viser, hvordan du kan skabe flotte og fyldige bryn med nogle helt særlige produkter. Let's get started!

Hvem vil ikke gerne have smukke og velplejet bryn? #mig. Igennem årene har jeg bemærket, at vi alle er vidt forskellige, når det handler om smukke bryn. Så hvad er smukke bryn egentlig? Det tror jeg, at vi bedst selv ved. Til nogle passer de tynde og slanke øjenbryn bedst, mens andre klæder de fyldige og pjuskede bryn. I min bryn-guide her får du min version af, hvordan man kan skabe flotte, fyldige og pjusket bryn. Det er nemlig det look, jeg synes, der klæder mig og mit ansigt bedst. Jeg håber, at du kan bruge min guide, for her kommer den:  

Videoguide: Sådan tegner jeg mine bryn op

For et lille års tid siden hev jeg kameraret frem, og fandt mine favorit brynprodukter i  makeuptasken. Det blev til en lille video, hvor jeg viser, hvordan jeg på en let måde tegner mine bryn op:  


De 4 steps: Sådan tegner jeg mine bryn op

1

Lav skabelonen til dine bryn

First things first - øjenbrynspen! Først bruger jeg en øjenbrynspen til at tegne en streg under og over mine bryn. På den måde laver jeg en form for skabelon til mine bryn, så jeg ved, hvor jeg skal farvelægge dem.


En god huskeregel er at følge brynets naturlige facon. Af erfaringen synes jeg i hvert fald, at det skaber det bedste resultat.


Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Medium Brown
FÅ EN GAVEKØB FOR 220,-
Medium Brown
Anastasia Beverly HillsBrow Wiz
+ 11 farver
234,95 kr.
(64)
Depend Øjenbrynspen Slim & Thin Medium Brown
Medium Brown
DependØjenbrynspen Slim & Thin
+ 7 farver
129,95 kr.
(178)
2

Brug en brynskygge og pensel

Når du har lavet skabelonen til dine bryn, skal du bruge en brynskygge eller en almindelig øjenskygge, der er en tone mørkere end dine naturlige øjenbryn.


Til det skal du bruge en lille skråpensel til at farve selve brynet. Jeg plejer at lægge mest tryk på farven fra enden af øjenbrynet og op til det punkt, hvor øjenbrynet knækker.


MIILD Natural Mineral Eyeshadow & Eyebrow Kit 02 Dark Stone
02 Dark Stone
MIILDNatural Mineral Eyeshadow & Eyebrow Kit
+ 1 farve
289,95 kr.
(71)
M.COSMETICS Basic Eyeshadow & Eyebrow Brush No. 24
M.COSMETICSBasic Eyeshadow & Eyebrow Brush No. 24
54,95 kr.
(35)
3

Brug en øjenbrynsbørste

Børst hele dit bryn med en øjenbrynsbørste, når du er færdig med at tilføre farven fra brynskyggen.


Sørg for, at man ikke kan se stregen fra step 1, hvor du tegnede skabelonen af dine bryn. Når du børster dine bryn undgår du et hårdt look, og kan tone looket ned, hvis du gik lidt for hårdt til den med farven. Det kan jo ske!


Har din øjenbrynspen ikke en øjenbrynsbørste i den ene ende, kan du købe en ved siden af. Yes!

Anastasia Beverly Hills Brow Brush Nr. 7B
FÅ EN GAVEKØB FOR 220,-
Nr. 7B
Anastasia Beverly HillsBrow Brush
214,95 kr.
(10)
4

Afslut med en bryngel

Når jeg er færdig med at tegne mine bryn op, afslutter jeg altid med en bryngel. Pt. er min favorit vidunderet fra Anastasia Beverly Hills. Den er for vild!

En bryngel sørger for, at dine bryn sidder spot-on hele dagen, og så kan du skabe de her super trendy #soapbrows, som har været en af mine favorit trends længe.

Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear
FÅ EN GAVEKØB FOR 220,-
Clear
Anastasia Beverly HillsBrow Gel
259,95 kr.
(40)

Tip! Brug en highlighter under dine øjenbryn til at give dem et mere markant look.

Sådan vælger du din farvenuance

​Hvis du er i tvivl om, hvilken farvenuance du skal anvende til dine bryn, er det altid en god idé at gå efter en kold undertone. En kold undertone passer til de fleste - især hvis du er lyshåret. Dog kan man aldrig gå galt i byen med en farve, der har samme tone som ens hårfarve.   


Er det første gang du vover dig ud i at tegne dine bryn op, er det en god idé at gå efter en halv tone lysere end dine egne bryn. Men ønsker du et mere markant look, er det en god idé at gå efter en øjenbrynspen og/eller en brynskygge, der er en enkelt tone eller to mørkere end dine egne.

Sådan plukker du dine bryn

​Inden du går i gang med at plukke dine øjenbryn, bør du afmærke nogle fiks-punkter, så du sikrer, at dine bryn får præcis den form, du ønsker. Du kan evt. bruge en eyeliner til at sætte en prik som skabelon.


Punkt 1

Tag en pensel/blyant og hold den lodret, så den flugter med næsefløjen. Det er dér, brynet skal starte og det, der skaber symmetri i dit ansigt. Pluk de hår, der stikker ud fra dette punkt - det vil sige mellem øjnene.


Punkt 2

Kig ind i spejlet, tag din pensel og hold den parallelt fra næsefløjen og ud til kanten af den farvede del af dit øje ved din pupil. Der, hvor penslen møder øjenbrynet, er det punkt, der bør være højest.

Punkt 3

Det sidste punkt finder du ved at holde din pensel fra næsefløjen og ud til det yderste punkt af øjet. Det er dér, dit øjenbryn bør slutte.


Køb en god pincet

Du kan få rigtig mange forskellige slags pincetter: lige pincetter, skrå pincetter eller bukkede pincetter. Hvilken pincet du skal vælge er en smagssag. Personligt kan jeg bedst lide den skrå pincet, fordi jeg synes, at jeg bedst kan komme helt ind til de små hår med den.


Det er vigtigt at plukke dine hår i groretningen. Den skrå pincet gør det nemmere, da du skal holde den skrå for at kunne se, hvad du laver. Dermed får du også alle de fine hår med.


Synes du, at dine øjenbrynshår er for lange, kan du bruge en lille saks til at klippe dem kortere. Brug løbende en øjenbrynsbørste så du på bedste vis får ens øjenbryn.


Regel nr. 1: Vær altid i det rigtige lys, når du giver dig i kast med at plukke!


Tweezerman Pincet Skrå Pink
SPAR 38,-
Pink
TweezermanPincet Skrå
151,95 kr.189,95 kr.
(104)
5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Ønsker du stærke, sunde og smukke bryn og vipper? Så har vi i denne artikel samlet vores fem bedste tips til, hvordan du kan nå i mål med det bryn- og vippelook, du ønsker.

Læs også

Ekstra fylde og pleje med en øjenbrynsserum

Har du tidligere været for ivrig, når du har plukket dine øjenbryn, og har dine hår svært ved at komme tilbage? Så er der heldigvis hjælp at hente!


I dag er der mange gode produkter på markedet, som går ind og stimulerer brynenes vækst. Selv har jeg prøvet Irina The Diva Lash & Brow Boost It Growth Serum på vipperne, som virkerede rigtig effektivt. Så jeg tror faktisk, at jeg også vil give den et skud på mine bryn! Ellers er den populære M2 også en sikker vinder.

Shiseido Full Lash Serum 1 stk.
FÅ EN GAVEKØB FOR 500,-
1 stk.
ShiseidoFull Lash Serum
494,95 kr.
(37)


Så god:

''Mine bryn og vipper er meget mere fyldige''.

Kundeanmeldelse af Irina The Diva Lash & Brow Boost It Growth Serum
- Kamilla , 29 år
★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★

Relaterede produkter

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Blonde
FÅ EN GAVEKØB FOR 220,-
Blonde
Anastasia Beverly HillsBrow Wiz
+ 11 farver
234,95 kr.
(64)
Depend Øjenbrynspen Triangular Dark Brown
Dark Brown
DependØjenbrynspen Triangular
+ 7 farver
129,95 kr.
(201)
Nilens Jord Brow Pen 204 Medium Brown
3 FOR 2
204 Medium Brown
Nilens JordBrow Pen
+ 1 farve
114,95 kr.
(99)

Relaterede artikler

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Ønsker du stærke, sunde og smukke bryn og vipper? Så har vi i denne artikel samlet vores fem bedste tips til, hvordan du kan nå i mål med det bryn- og vippelook, du ønsker.

Læs Mere
Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Vi guider

Amalies makeup favoritter: fra simpelt til glitter

Af Amalie Schiller

Jeg tror, at de fleste af os har nogle særlige favoritter, når det kommer til makeup. Måske har du brugt den samme mascara i flere år, fordi du ikke har kunnet slippe jerngrebet om den, siden du første gang prøvede den i din lokale Matas? Personligt har jeg selv nogle favoritter, der efter måneder og år stadig dominerer i min makeuptaske. Når jeg går på jagt i beauty-junglen, går jeg for det meste på udkig efter simple produkter, der får mit makeuplook til at se naturligt og simpelt ud. Og dog..

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.