• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Ultimativ videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Perfekt formede og farvede øjenbryn er en af de få ting, der på en naturlig måde, kan løfte hele dit ansigt, åbne dine øjne og give din udstråling et positivt skub. Se med i vores videoguide, hvor vi detaljeret viser dig, hvordan du på den mest naturlige måde kan tegne dine bryn op.

Smukke bryn skaber en flot ramme om øjnene og giver ansigtet et flot og markant look. Og så er det ovenikøbet den letteste og billigste vej til et hurtigt og effektfuldt ansigtsløft. Men hvordan man selv skaber de smukke og markante bryn, er ikke lige let for alle. Vi guider dig på vej til, hvordan du plukker og tegner dine bryn op og hvordan du finder lige præcis den farvenuance, der vil passe bedst til dine bryn her.

Videoguide: Sådan tegner du dine bryn op

Se med i vores videoguide her, hvor Amalie fra redaktionen viser, hvordan du på en let og naturlig måde kan tegne dine bryn op. 


De 4 steps til at tegne dine bryn op

1

Lav skabelonen til dine bryn

Brug en øjenbrynspen til at tegne en streg under dit bryn og over dit bryn, så du med øjenbrynspennen laver en skabelon til dine bryn.


Her er det vigtigt, at du følger dine bryns naturlige facon.


(17)
Depend Øjenbrynspen Slim & Thin Medium Brown
129,95
DU OPTJENER 13 Point
2

Brug en brynskygge og pensel

Når du har lavet skabelonen til dine bryn, skal du bruge en brynskygge eller en almindelig øjenskygge, der er en tone mørkere end dine naturlige øjenbryn.


Brug her en lille skråpensel til at farve selve brynet. Læg mest kræft i farven ved punkt 2 og 3 og børst farven lidt ud ved punkt 1 for at få det mest naturlige resultat.


(13)
MIILD Mineral Multi Eyekit 02 Dark Stone
269,95
Førpris 279,95
DU OPTJENER 27 Point
(5)
M.COSMETICS Basic Eyeshadow & Eyebrow Brush No. 24
44,95
DU OPTJENER 5 Point
3

Brug en øjenbrynsbørste

Børst hele dit bryn med en øjenbrynsbørste, når du er færdig med at tilføre farven fra brynskyggen.


Sørg for, at man ikke kan se stregen du lavede i step 1 til din skabelon. Når du børster dine bryn undgår du også et for hårdt look.


Har din øjenbrynspen ikke en øjenbrynsbørste i den ene ende, kan du købe en ved siden af.

(0)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Pro Brush Dual Brow Brush
89,95
DU OPTJENER 9 Point
4

Afslut med en bryngel

Når du er færdig med at tegne dine bryn op, er det en god idé at afslutte med en bryngel.


En bryngel sørger for, at dine bryn sidder perfekt resten af dagen. Hertil kan du style dem i lige præcis det look som du ønsker dine bryn skal have og du undgår, at dine hår stritter i forkerte retninger.


En bryngel kan både fås med eller uden farve.


(9)
MAC Brow Set Clear
149,95
DU OPTJENER 15 Point

Tip! Brug en highlighter under dine øjenbryn til at give dem et mere markant look.

Sådan vælger du din farvenuance

​Hvis du er i tvivl om, hvilken farvenuance du skal anvende til dine bryn, er det altid en god idé at gå efter en kold undertone. En kold undertone passer til de fleste - især hvis du er lyshåret. Dog skal du altid huske at tage udgangspunkt i samme tone som din hårfarve.   


Er det første gang du vover dig ud i at tegne dine bryn op, er det en god idé at gå efter en halv tone lysere end dine egne bryn. Men ønsker du et mere markant look, er det en god idé at gå efter en øjenbrynspen og/eller en brynskygge, der er en enkelt tone eller to mørkere end dine egne.

Sådan plukker du dine bryn

​Inden du går i gang med at plukke dine øjenbryn, bør du afmærke nogle fiks-punkter, så du sikrer, at dine bryn får præcis den form, du ønsker. Du kan evt. bruge en eyeliner til at sætte en prik som skabelon.


Punkt 1

Tag en pensel/blyant, hold den lodret, så den flugter med næsefløjen. Det er der, brynet skal starte. Det skaber symmetri i dit ansigt. Pluk de hår, der stikker ud fra dette punkt, det vil sige mellem øjnene.

Jo tættere dine øjenbryn er, jo smallere næse får du. Pas dog på med at lave dine bryn for tætte, da du kan komme til at se permanent vred ud.


Punkt 2

Kig lige ind i spejlet, tag dernæst din pensel og hold den parallelt fra næsefløjen og ud til kanten af den farvede del af dit øje.

Der, hvor penslen møder øjenbrynet, er det punkt, der bør være højest. Dette punkt er med til at give et optisk løft af ansigtet.


Punkt 3

Det sidste punkt finder du ved at holde din pensel fra næsefløjen og ud til det yderste punkt af øjet. Det er dér, dit øjenbryn bør slutte.


Køb en god pincet

Du kan få rigtig mange forskellige slags pincetter: lige pincetter, skrå pincetter eller bukkede pincetter. Hvilken pincet du skal vælge er en smagssag.


Det er vigtigt at plukke dine hår i groretningen. Den skrå pincet gør det nemmere, da du skal holde den skrå for at kunne se, hvad du laver. Dermed får du også alle de fine hår med.


Synes du, at dine øjenbrynshår er for lange, kan du bruge en lille saks til at klippe dem kortere. Brug løbende en øjenbrynsbørste så du på bedste vis får ens øjebryn.


Husk at være i det rigtige lys, når du giver dig i kast med at plukke.


(29)
Matas Striber Pincet Skrå
56,95
DU OPTJENER 6 Point
(21)
Tweezerman Pincet Skrå Pink
143,95
Førpris 179,95
DU OPTJENER 15 Point
(9)
Matas Striber Pincet Lige
56,95
DU OPTJENER 6 Point

Vær ikke for ivrig med pincetten

​Er du for ivrig med pincetten, kan det desværre tage meget lang tid, før dine øjenbryn vokser ud igen. Håret vokser i vækstfaser, og nogle hårsække kan gå i hvilefase i flere måneder. Enkelte hår vokser aldrig ud igen.​​​​​​​

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Læs også

Ekstra fylde og pleje med en øjenbrynsserum

Har du tidligere været for ivrig, når du har plukket dine øjenbryn, og har dine hår svært ved at komme tilbage? Så er der heldigvis hjælp at hente!


I dag er der mange gode produkter på markedet, som går ind og stimulerer brynenes vækst.


En af produkterne, der hitter hos rigtig mange er M2 Beautés Eyebrow Renewing Serum, der allerede i løbet af 4-6 uger viser en effektiv forandring i både form og fylde. ​​​​​​​

(25)
M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum 5 ml
599,95
DU OPTJENER 60 Point
(2)
Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash and Brow Serum 4 ml
739,95
DU OPTJENER 74 Point
(2)
Swiss Clinic Brow Enhancer Serum 6 ml
589,95
DU OPTJENER 59 Point
(21)
Shiseido Full Lash Serum Lash Serum 1 Stk
409,95
DU OPTJENER 41 Point


Den bedste løsning for os uden øjenbryn:

''Jeg har i flere år haft ingen øjenbryn overhovedet, så prøvet jeg dette produkt for meget lang tid siden, og jeg blev helt vildt med det, jeg har igen fået nogen bryn mangler stadig nogen men så jeg måttet købe en igen. Det virker men det tag tid før man kan se om det virker''.

Kundeanmeldelse af M2 Eyebrow Renewing Serum
- Sissel, 34 år
★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★

Relaterede produkter

(8)
Tromborg Brow Fix Brown
189,95
DU OPTJENER 19 Point
(1)
e.l.f. Eyebrow Kit Dark
45,95
DU OPTJENER 5 Point
(0)
MAC Eye Brows Styler Lingering
149,95
DU OPTJENER 15 Point
(21)
Nilens Jord Brow Pen 204 Medium Brown
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Relaterede artikler

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Læs Mere
Makeup guide – nemme makeup looks med Smashbox

Vi guider

Makeup guide – nemme makeup looks med Smashbox

Det behøver ikke være svært at lægge makeup som de professionelle. I denne guide, får du de bedste tips til nemme og hurtige makeup looks.

Læs Mere
Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Af Amalie Schiller

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret