• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Uanset om du ønsker separation, længde, volumen eller intens farve, kan du finde dit perfekte match blandt Cliniques store udvalg af mascara. De er alle testet af øjenlæger, formuleret uden parfume og udviklet med omtanke for dig, der har sensitive øjne og bruger kontaktlinser. Vores materialist, Kitwa, har testet dem alle på egne vipper og viser effekten i indslaget her.

Mascara er en jungle for sig selv, så det kan måske virke som en uendelig rejse at finde netop dén mascara, der er skræddersyet til ens egne vipper. Derfor har vores materialist, Kitwa, grebet bolden og testet Cliniques unikke udvalg af mascara, der imødekommer forskellige behov. Så mon ikke, du kan finde dit perfekte mascara match blandt Cliniques udvalg? Det tror vi! Her kommer den - Clinique mascara guide:  

Clinique High Impact Mascara

Den første mascara, det skal handle om, er den populære High Impact Mascara. Kort fortalt er det en mascara, der giver en vaskeægte wow-effekt med masser af volumen og længde. Den er både oliefri og som de resterende Clinique mascaraer: allergitestet og testet af øjenlæger.


''High Impact Mascara er en god og fyldig mascara med en blød og syntetisk børste, der holder vipperne adskilte samt giver en masse volumen.'' - Kitwa

Clinique Lash Power Mascara

Er du på jagt efter en mascara, der får vipperne til at synes længere og let kan skylles af med varmt vand? Så er Lash Power Mascara dit perfekte match! Mascaraen er også god til dig, der bruger falske øjenvipper. Den innovative termalteknologi bidrager derudover til, at mascaraen sidder perfekt på vipperne i 24 timer.


''Lash Power er en mascara med en lille fin syntetisk børste, der giver flotte og lange vipper i 24 timer. Den kan vaskes af med 37 graders varmt vand og er især god til de nederste vipper samt dig med korte vipper.'' - Kitwa

Clinique High Impact Elevating Mascara

Med hjælp fra en let og holdbar mousse-formel skaber High Impact Elevating Mascara øjenvipper, der bevarer den flotte buede form hele dagen. Kitwa er også selv ret begejstret for formlen:


''Dette er mascaraen, der kan det hele. Med sin syntetiske hår børste, der er bred i ydersiden og smal i indersiden, giver den både længde og fylde til dine vipper!'' - Kitwa

High Impact Waterproof Mascara

Er du den sporty type eller blot ønsker en mascara, der kan modstå varme, fugt og en aktiv dag? Så vil du og din vipper elsker High Impact Waterproof, der udover at være vandfast, giver vipperne max volumen og længde.  


''Ligesom den almindelige High Impact giver den vandfaste High Impact en masse fylde til vipperne! Den har samme syntetiske og bløde børste som dens søster. Derudover holder den vipperne adskilte og giver masser af volumen.'' - Kitwa

Chubby Lash Fattening Mascara

Den sidste mascara, det skal handle om, er Chubby Lash Fattening, der med sin store børste kan gøre store forandringer for dine vipper. Den er nemlig så effektiv, at den transformerer små, fine vipper til ekstrem fyldige. Vi er vilde med mascaraen - og ligeså er Kitwa:  


''Lash Fattening Mascara har en stor gummibørste, som giver masser af volumen! De mange fine og korte børstehår gør, at mascaraen tilfører masser af produkt på vipperne og holder dem adskilte, så de ikke klumper sammen. Perfekt til en person som ønsker masser af fylde til vipperne.'' - Kitwa

Når din mascara skal fjernes

Når dagen er ved at tage sin ende og klokken er slået 5 minutter i sengetid, er det alfa og omega at have en god øjenmakeupfjerner. Om du har vandfast eller ikke-vandfast mascara på dine vipper, er 'Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips' det perfekte produkt.


Makeupfjerneren er velegnet til kontaktlinsebrugere og fjerner hurtigt og effektivt øjen- og læbemakeup. Kitwa bruger også selv Take The Day of til at fjerne hendes mascara, som i lige får et lille klip af her:  

Relaterede artikler

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
Find den perfekte foundation med Clinique

Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Læs Mere
Vi guider til Clinique Moisture Surge

Vi guider

Vi guider til Clinique Moisture Surge

Af Anja Mille Blum

I dag skal det handle om Cliniques bedst sælgende ansigtscreme Moisture Surge. Den har nemlig fået en ret så lækker opgradering, så den er endnu mere fugtgivende end tidligere. Svært at tro på? Så læs med, når vi dykker ned i den populære serie.

Læs Mere