Vi guider

Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Uanset om du ønsker separation, længde, volumen eller intens farve, kan du finde dit perfekte match blandt Cliniques store udvalg af mascara. De er alle testet af øjenlæger, formuleret uden parfume og udviklet med omtanke for dig, der har sensitive øjne og bruger kontaktlinser. Vores materialist, Kitwa, har testet dem alle på egne vipper og viser effekten i indslaget her.

Mascara er en jungle for sig selv, så det kan måske virke som en uendelig rejse at finde netop dén mascara, der er skræddersyet til ens egne vipper. Derfor har vores materialist, Kitwa, grebet bolden og testet Cliniques unikke udvalg af mascara, der imødekommer forskellige behov. Så mon ikke, du kan finde dit perfekte mascara match blandt Cliniques udvalg? Det tror vi! Her kommer den - Clinique mascara guide:  

Clinique High Impact Mascara

Den første mascara, det skal handle om, er den populære High Impact Mascara. Kort fortalt er det en mascara, der giver en vaskeægte wow-effekt med masser af volumen og længde. Den er både oliefri og som de resterende Clinique mascaraer: allergitestet og testet af øjenlæger.


''High Impact Mascara er en god og fyldig mascara med en blød og syntetisk børste, der holder vipperne adskilte samt giver en masse volumen.'' - Kitwa

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueHigh Impact Mascara
Fra 114,95 kr.
(717)

Clinique Lash Power Mascara

Er du på jagt efter en mascara, der får vipperne til at synes længere og let kan skylles af med varmt vand? Så er Lash Power Mascara dit perfekte match! Mascaraen er også god til dig, der bruger falske øjenvipper. Den innovative termalteknologi bidrager derudover til, at mascaraen sidder perfekt på vipperne i 24 timer.


''Lash Power er en mascara med en lille fin syntetisk børste, der giver flotte og lange vipper i 24 timer. Den kan vaskes af med 37 graders varmt vand og er især god til de nederste vipper samt dig med korte vipper.'' - Kitwa

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueLash Power Mascara
229,95 kr.
(717)

Clinique High Impact Elevating Mascara

Med hjælp fra en let og holdbar mousse-formel skaber High Impact Elevating Mascara øjenvipper, der bevarer den flotte buede form hele dagen. Kitwa er også selv ret begejstret for formlen:


''Dette er mascaraen, der kan det hele. Med sin syntetiske hår børste, der er bred i ydersiden og smal i indersiden, giver den både længde og fylde til dine vipper!'' - Kitwa

Kitwa tester: High Impact Elevating Mascara

High Impact Waterproof Mascara

Er du den sporty type eller blot ønsker en mascara, der kan modstå varme, fugt og en aktiv dag? Så vil du og din vipper elsker High Impact Waterproof, der udover at være vandfast, giver vipperne max volumen og længde.  


''Ligesom den almindelige High Impact giver den vandfaste High Impact en masse fylde til vipperne! Den har samme syntetiske og bløde børste som dens søster. Derudover holder den vipperne adskilte og giver masser af volumen.'' - Kitwa

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueHigh Impact Waterproof Mascara
229,95 kr.
(363)

Chubby Lash Fattening Mascara

Den sidste mascara, det skal handle om, er Chubby Lash Fattening, der med sin store børste kan gøre store forandringer for dine vipper. Den er nemlig så effektiv, at den transformerer små, fine vipper til ekstrem fyldige. Vi er vilde med mascaraen - og ligeså er Kitwa:  


''Lash Fattening Mascara har en stor gummibørste, som giver masser af volumen! De mange fine og korte børstehår gør, at mascaraen tilfører masser af produkt på vipperne og holder dem adskilte, så de ikke klumper sammen. Perfekt til en person som ønsker masser af fylde til vipperne.'' - Kitwa

SPAR 20%ABONNÉR
Jumbo Jet
CliniqueChubby Lash Fattening Mascara
229,95 kr.
(71)

Når din mascara skal fjernes

Når dagen er ved at tage sin ende og klokken er slået 5 minutter i sengetid, er det alfa og omega at have en god øjenmakeupfjerner. Om du har vandfast eller ikke-vandfast mascara på dine vipper, er 'Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips' det perfekte produkt.


Makeupfjerneren er velegnet til kontaktlinsebrugere og fjerner hurtigt og effektivt øjen- og læbemakeup. Kitwa bruger også selv Take The Day of til at fjerne hendes mascara, som i lige får et lille klip af her:  

SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueTake The Day Off™ Makeup Remover
Fra 99,95 kr.
(279)

Har du lyttet til vores nye podcast Nøgne Sandheder? Ellers lyt med her!  ​​​​​

Relaterede produkter

Extreme Black
CliniqueHigh Impact Extreme Volume Mascara
254,95 kr.
(71)
SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueHigh Impact Waterproof Mascara
229,95 kr.
(363)
SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueLash Power Mascara
229,95 kr.
(717)
SPAR 20%ABONNÉR
CliniqueLash Power Mascara
229,95 kr.
(717)
CliniqueCream Shaper For Eyes
159,95 kr.
(63)

Relaterede artikler

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. I dag er Clinique fortsat en sand pioner inden for både hudpleje og makeup. Fællesnævner for diverse skønhedsprodukter er, at de alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere
12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
Find den perfekte foundation med Clinique

Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Læs Mere
Redaktionen tester: Clinique Moisture Surge

Vi guider

Redaktionen tester: Clinique Moisture Surge

Af Ida Hinchely Kyhn

Clinique Moisture Surge er efterhånden lidt af en klassiker – og alligevel havde jeg aldrig prøvet den før. Derfor satte jeg mig for at teste den for at se, hvorfor den er så populær, og om den kunne hjælpe min tørre hud. Læs med her, hvor vi tester den populære ansigtscreme.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek