Tromborg

Tromborg er et dansk luksuriøst hudpleje- og makeup-brand. Danskproduceret hudpleje på egen fabrik med særlig vægt på naturlige bio-aktive ingredienser, økologi og grøn teknologi. En kærlighed til innovative ingredienser kombineret med videnskab og intern forskning er fundamentet for Tromborgs effektive og naturlige hudpleje-og makeupserier.

Tromborg

Tromborg er et dansk luksuriøst hudpleje- og makeup-brand. Danskproduceret hudpleje på egen fabrik med særlig vægt på naturlige bio-aktive ingredienser, økologi og grøn teknologi. En kærlighed til innovative ingredienser kombineret med videnskab og intern forskning er fundamentet for Tromborgs effektive og naturlige hudpleje-og makeupserier.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

230 produkter
230 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

TROMBORG

Let, naturlig og minimalistisk er nøgleordene i skønhedsprodukterne fra Tromborg. Med deres æteriske olier og økologiske planteekstrakter hjælper alle produkter dig til en hverdag med enkle skønhedsrutiner på en mild og skånsom måde. Ifølge stifter, Marianne Tromborg, skal det nemlig være nemt at se godt og naturlig ud. Hver dag.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Tromborg: Et dansk familiefirma

Tromborg er et dansk familiefirma, startet af Marianne Tromborg og hendes mand i 2003. Tidligere arbejdede Marianne som professionel makeup-artist og Mariannes mand er biokemiker. Han har blandt andet forsket i viden om hudpleje og derved udgør de et perfekt team til, at starte deres eget skønhedsbrand.

Marianne har skabt Tromborg ud fra sin egen personlige og professionelle tilgang til skønhed. Ideen til Tromborg startede i forbindelse med, at Mariannes familie havde tilbagevendende allergiske reaktioner på deres hud. Marianne og hendes mand ønskede, at komme allergien til livs og derfor begyndte de udviklingen af de fantastiske produkter, vi kender i dag til hjemmeforbrug. Men produkterne blev hurtigt bekendt af venner og familie - idag er Tromborg et stort anerkendt Dansk skønhedsbrand.

Økologiske og effektive ingredienser

Hos Tromborg får du en perfekt sammensætning af det økologiske, naturlige og skånsomme ingredienser, sammensat med høj effektivitet. Tromborgs ingredienser består af økologiske olier og planteekstrakter fra vildtvoksende planter. Ingredienserne er udviklet og sammensat til en perfekt kombination for sanser, velvære og effektivitet. Mange planter er kendt for deres gode effekter og disse planter bliver brugt i udviklingen af produkterne. Ingredienserne er naturligvis økologiske, så vidt det er muligt!

Ønsket er, at produkterne skal være nemme at gå til, hvis hverdagen er travl. Marianne Tromborg siger selv: "Mit navn står på produkterne – og det ansvar tager jeg meget alvorligt."

Tromborg til din sensitive hud

Alle produkterne er perfekte til den sensitive hud. Dette har nemlig været Marianne Tromborgs tanke fra start. Produkterne indeholder ingen kunstig parfume, og ingredienserne er så naturlige og økologiske de kan være. Dette gælder alt; lige fra Tromborgs Body Lotion og Deluxe Face Cream, til Lip Cure og Anti Aging Wrinkle Cream. Selv en sensitiv hud har fortjent effektive produkter, og det får du hos Tromborg.

Tromborg er kendt for deres arbejde med aromaterapi og planteekstrakter. Stol på din næse – den vil altid vælge den rigtige duft. Med Tromborg får du spa-følelsen med hjem i stuen, badet, soveværelse, eller lige hvor du har lyst! De fantastiske roomsprays er perfekte inden du går i seng eller hvis du skal meditere og trænger til at berolige kroppen og sindet. Hvis du elsker duften af spa, velvære og selvforkælelse er Tromborg mærket for dig!

Mineral Makeup

Tromborgs makeup giver den smukkeste hud og glød, der ser naturlig ud. Den er super nem at bruge og giver altid et flot resultat De naturlige og specialudviklede ingredienser i alle Tromborgs produkter gør det nemt at have lækre skønhedsrutiner, der får din hverdagsmake-up til at stråle.

Marianne Tromborgs personlige tilgang til make-up og skønhedsrutiner har altid været "less is more", og det er netop, hvad hun vil opnå med de naturlige produkter. Derfor er der heller ikke et kæmpe udvalg af farver at tage stilling til.

Det er en professionel makeup-artists syn på, hvordan man hurtigt kommer til at se skøn og naturlig ud. Makeuppen passer alle aldersgrupper. Mineral makeuppen er helt naturlig og af den reneste kvalitet, der bliver forarbejdet på den mest nænsomme vis for at opnå det bedste og skønneste resultat.

Alle produkterne – lige fra læbestift til de bagte mineraler – kan mikses og matches på kryds og tværs og er lette og silkebløde i både tekstur og farver. Stilen er et lækkert og naturligt udseende.​​​​​​​

Must haves fra Tromborg​​​​​​​

  • Tromborg Mineral Foundation er en fantastisk foundation i pudderform. Den fungerer som et fint lag af perfekt hud og efterlader huden med en naturlig glød. Mineral Foundationen er 100 % naturlig med den bedste forarbejdning af mineralerne. Den er også egnet til problemhud, da den med sit indhold af mineraler virker helende. Her får du concealer, foundation og pudder i ét produkt – en makeup, der er god ved din hud, oliefri og fuldstændig vægtløs på huden. Mineral Foundation tilstopper ikke porerne og kan nemt påføres med penslen Kabuki Brush. Der skal bruges ganske lidt, drys hellere lidt ekstra i håndvasken end på huden.

  • Baked Mineral er et luksuriøst multi-produkt, der med deres intense farver og silkebløde tekstur er skabt til at fremhæve enhver hudtone. De super fine, lysende pigmenter indrammer og markerer ansigt – eller hvor du ønsker at tilføje en smule glød og udstråling. Den lette, transparente mineral formel er ren forkælelse for huden og en leg at arbejde med. Mineralerne påføres nemt på øjenlåg, kindben, skulder, kavalergang, øjne, ja, selv læber – og er yderst holdbare. De bagte mineralers indbydende og silkebløde tekstur lægger op til, at man arbejder med dem med fingrene. Ønskes et mere sofistikeret og perfekt resultat bruges pensel. Udforsk, dup, miks og brug de lækre plejende mineraler, som du har lyst, hvor du har lyst – der er ingen regler!

  • Aroma Therapy Body Lotion er som flødeskum. En fugtgivende bodylotion med æteriske olier for sanserne. Body Lotionen tilfører udover fugt også huden elasticitet og virker cellefornyende. Huden får tilført ny energi og bliver blødgjort. De æteriske olier giver en lækker aroma og får huden til at fremstå opløftet og silkeblød. Den perfekte creme til kroppen, som trænger til fugt og som efterlader huden blød og frisk – en ren luksus for kroppen og sanserne.

  • Aroma Therapy Bath & Shower Wash er navnet på Tromborgs sæber til badet. Sæberne er bygget op omkring aromaterapi. De skønne æteriske olier fra økologiske planter er ikke kun tilsat for duftens skyld, men har også plejende egenskaber. Aroma betyder duft- og terapi betyder behandling. Ingen parfume, kun stimulerende olier. Tromborgs Shower Wash er et luksus produkt, der tilfører kroppen fugt ud over at vaske skånsomt. Kan anvendes såvel i karbad som på svamp/vaskeklud under bruseren.

Find alle Tromborgs fantastiske produkter her på Matas.dk eller i udvalgte Matas butikker

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.