• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

VERSACE

Når du køber en duft fra Versace, køber du samtidig godt, italiensk håndværk fra en af modebranchens absolut trendsættere. Versace er kendt for at være et innovativt og modigt brand, som ofte fornyer sig og afprøver nye ting.

Ligesom Versaces tøjkollektioner aldrig er kedelige, er heller ikke duft-kollektionerne kedelige. Derfor får du aldrig en kedelig eller neutral duft. De er karakteristiske, kontrastfyldte og vanedannende.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

48 produkter
48 produkter
Sortér efter: Mest populære
(27)
Versace Eros Deodorant Spray 100 ml
299,95
Optjen 30 point
(13)
Versace Eros Eau de Toilette 30 ml
409,95
Optjen 41 point
(6)
Versace Eros Deodorant Stick 75 ml
224,95
Optjen 23 point
(14)
Versace Man Eau Fraiche Deodorant Spray 100 ml
294,95
Optjen 30 point
(7)
Versace Dylan Blue Deodorant Spray 100 ml
299,95
Optjen 30 point
(27)
Versace Bright Crystal Deodorant Spray 50 Ml
294,95
Optjen 30 point
Versace Pour Homme Deodorant Spray 100 ml
299,95
Optjen 30 point
(11)
Versace Crystal Noir Eau De Toilette 30 Ml
399,95
Optjen 40 point
(6)
Versace Man Eau Fraiche Deodorant Stick 75 ml
209,95
Optjen 21 point
Versace Pour Homme Deodorant Stick 75 ml
224,95
Optjen 23 point
(5)
Versace Eros Flame Homme Deo Spray 100 ml
399,95
Optjen 40 point
(22)
Versace Versense Eau De Toilette 30 Ml
409,95
Optjen 41 point
(7)
Versace Versense Deodorant Spray 50 Ml
299,95
Optjen 30 point
Versace Dylan Blue Deodorant Stick 75 ml
224,95
Optjen 23 point
Versace Eros Flame Homme Deo Stick 75 ml
244,95
Optjen 25 point
Versace Pour Homme Eau de Toilette 30 ml
389,95
Optjen 39 point
Versace Eros Pour Femme Deodorant Spray 50 Ml
319,95
Optjen 32 point

Vanedannende Versace

Versaces logo er den græske mytologis Medusa, som er bedst kendt for sine slanger i håret. Sagnet om Medusa fortæller, at hun havde evnen til at få folk til at forelske sig hende, og når de gjorde, var der ingen vej tilbage. Gianni Versace håbede, at hans produkter ville have den samme indflydelse på mennesket som Medusa – og det har de. Langt de fleste Versace-kunder er trofaste og sværger til det stilsikre italienske design.

Bag Versace står en stærk fashion-familie, der ønsker at skubbe grænserne for moden. Gianni Versace ses af mange som kongen af italiensk mode. Han lancerede sin første kollektion til kvinder i Milano i 1978, og Versace-imperiet tæller idag 81 butikker på verdensplan. Donatella Versace, Gianni Versaces søster, har været kunstnerisk leder af Versace siden 1997.


Parfumer til kvinder

 • Versace Crystal
  I Crystal kollektionen finder du blandt andet den populære klassiker Bright Crystal, som er en frisk, sensuel og forførende duft med granatæble, yuzu, magnolia, pæoner og lotusblomst. Du finder også Bright Crystal Absolu, der er en mere intens version af bestselleren Bright Crystal. Det er en fristende og forførende blomsterduft med bl.a. yuzu, granatæble, hindbær, lotus blomst, pæoner og magnolia blomst. Den sidste variant i kollektionen er Crystal Noir, der har en orientalsk og blomsteragtig duft med bl.a. ingefær, gardenia, kokos, sandeltræ og musk. Dyrebar, lækker og vedvarende duft.

 • Versace Eros Pour Femme
  Duften er opkaldt efter den græske kærlighedsgud, Eros. Duften er feminin, frisk og forførende med bl.a. bergamotte, granatæble, citronblomst, jasmin, pæoner og musk. I Eros Pour Femme kollektionen finder du både en Eau de Toilette, Eau de Parfum og deodorant spray.
 • Versace Versense
  Versense kollektionen består af en frisk, naturlig og berusende Eau de Toilette, med bl.a. bergamotte, mandarin, pære, lilje, kardemomme og jasmin. Du finder også duften i en lidt mildere deodorant spray.
 • Versace Yellow Diamond
  Denne friske og sprudlende blomsterduft med bl.a. citron, bergamotte, neroli, nymphea, fresia, appelsinblomst og mimosa er en feminin og forførende duft, som kommer både i en Eau de Toilette og en mere intens Eau de Parfum.
 • Versace Pour Femme Dylan Blue
  Denne duft er en ​​​hyldest til femininiteten. Det er en stærk, sensuel og raffineret duft. En duft med noter fra b.la. Granny Smith æbler, forglemmigej, jasmin, musk og patchouli.


Parfumer til mænd

 • Versace Eros
  Versace Eros er en serie hvor du finder både en Eau de Toilette, deodorant spray og deodorant stick. Duften er intens, sensuel og forførende med bl.a. mint, citron, æble, tonkabønne, geranium, vanilje og cedertræ. I kollektionen finder du også Versace Eros Flame, der er en meget karakteristisk duft med b.la. italiensk citrus, sort peber og rosmarin, tonkabønner og vanilje.
 • Versace Man Eau Fraiche
  Denne bestseller kollektion har en maskulin og samtidig let, frisk og sprudlende duft, med bl.a. stjernefrugt, citron, rosentræ, cedertræsblade, estragon, salvie og ahorntræ.
 • Versace Pour Homme
  Versace Pour Homme er en klassisker, med en intens, frisk og forførende duft med bl.a. bergamotte, citron, neroli, geranium, blå hyacint, salvie, cedertræ og tonkabønne.
 • Versace Dylan Blue
  Dylan Blue er en kontrastfyldt, intens og sensuel duft med forførende noter af bergamotte, figenblade, sort peber, papyrustræ, patchouli, musk og tonkabønne.


Gå på jagt i Versaces forførende univers af dufte her på Matas.dk. Det bliver ikke kedeligt!