• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

VICHY

I hjertet af Frankrigs vulkanske område løber en kilde. Her, i en dybde på 4000 meter, henter Vichy hudplejeprodukter sine vigtigste ingredienser fra termalsk kildevand.

Der udvindes 15 vigtige mineraler af den kraftfulde kilde, som hjælper med at balancere, styrke og forny din hud.

Kildens vand har rejst i mere end tusinde år gennem egnens vulkaner. Her har vandet optaget de essentielle mineraler, som aflejres i de 380 millioner år gamle vulkanklipper.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Vælg filtre
1 produkt
1 produkt
Sortér efter: Mest populære

Vichy – feriebyen i Frankrig

Vichy er en ferieby i det centrale Frankrig. Her henter Vichy sine vigtigste ingredienser fra termalsk kildevand. Termalsk kildevand har gennem tusinder af år været på en rejse gennem de 380 millioner år gamle vulkanklipper, og herigennem er det blevet rigt på mineraler og mineralske næringsstoffer, der er essentielle for din huds skønhed. Det termalske kildevands forunderlige egenskaber blev opdaget af dermatolog Dr. Haller, som grundlagde Vichy i 1931. Takket være sin medicinske baggrund skabte han nye hudplejerutiner baseret på hudanalyser og udviklede guides med skønhedsråd til kvinder. Han var den første til at lancere et serum til apotekerne. Og så var han den første, der brugte termalsk kildevand i sine kosmetikprodukter.

Termalsk kildevand

Vichys aktive ingrediens, termalsk kildevand, indeholder 15 vigtige mineraler, der hjælper med at balancere, styrke og forny din hud. Mineralerne har en helende effekt, som gendanner hudens pH-værdi, og en styrkende effekt på huden. Det tilfører fugt og ilt til cellerne og har en beroligende, energigivende og beskyttende effekt på alle hudtyper – også sensitive.

Det er Vichys vision at skabe produkter til alle hudtyper, at passe godt på huden og gøre den stærkere. På Matas.dk finder du et stort udvalg af de effektive, fugtgivende og nærende dagcremer og øjencremer, der giver resultater uanset din alder og livsstil.

Vichys produkter indeholder hverken parabener, skadelige kemikalier, hormonforstyrrende stoffer eller eksemfremkaldende ingredienser, og så er de 100% parfumefri. Dette gør hudplejeserien særdeles velegnet til dig, der har sart eller sensitiv hud – og til dig, der bekymrer dig om, hvilke stoffer du udsætter din hud for.

Hudtype og behov

Ved udviklingen af Vichys hudplejeserier er der taget udgangspunkt i, at vi alle har hver vores hudtype og behov.

Vichy Normaderm
Serien til dig med kombineret/fedtet hud. Denne serie bekæmper urenheder, herunder bumser, forstørrede porer, skinnende hud, rødme og ujævn hudtone.

Vichy Idealia
Serien til dig, som ønsker at opnå en ensartet hud med fornyet glød. Den reducerer rynker og efterlader huden med en naturlig, smuk glød.

Vichy Aqualia Thermal
Serien til dig, som har fugtmangel i huden. Serien giver både en styrkende og berolige effekt, som bl.a. skyldes indholdet af termalsk kildevand.

Vichy Liftactiv
En serie til dig, som søger avanceret antirynkepleje, der reducerer selv de dybe rynker. Serien er baseret på avancerede formler, som både har en opstrammende effekt og får huden til at føles blødere.

Vichy Neovadiol
Her har du en serie, som er udviklet til kvinder i overgangsalderen. Den nedsatte hormonelle aktivitet gør, at mange kvinder får tør hud. Det kan Neovadiol-produkterne afhjælpe. Serien kompenserer for overgangsalderens påvirkninger på huden og giver fornyet spændstighed, fylde og glød.

Vichy Nutrilogie
Serien til dig, som oplever ekstrem tør hud. Den er velegnet til hud, der skaller, er rød og føles ubehagelig. Du vil opleve, at huden øjeblikkeligt bliver blødere og føles mere behagelig og smidig.

Vichy deodoranter
Effektive og skånsomme deodoranter, der er velegnede til alle hudtyper – også sensitive. Deodoranterne holder hele dagen og modvirker både lugt og sved.