Vi guider

Skælfrit forår med Vichy

Døjer du også med skæl og kløende hovedbund? Du er langt fra alene! Lige her guider vi dig til to effektive skælshampooer fra Vichy Dercos, så du kan gå foråret skælfrit i møde.

Din hovedbund klør, det føles måske lidt ubehagelig og mest af alt, så er det ret så generende at kigge på - ikke mindst for dig selv. De der fnuglette, hvide flager i håret.. Åh, nu er de der igen. Vi taler naturligvis om skæl, og hvis du kender til dét, så er du langt fra alene. Faktisk oplever cirka halvdelen af alle mennesker  skæl på et tidspunkt i livet. Heldigvis for os eksisterer der i dag flere effektive midler i blandt andet Matas, der kan sende skællen på retur. Oh yes! Lige her zoomer vi ind på to af de helt gode af slagsen, nemlig Vichy Dercos' skælshampoo, der kommer til både dig med tørt hår; og dig med mere normalt- eller fedtet hår.


Vichy Dercos' skælshampoo er ens i konsistens og farve, ligegyldigt om du går med den til tørt hår eller den til normalt/fedtet hår.  Så smuk, hvis du spørger mig.

​​​​​​​Hvordan virker Vichy Dercos' skælshampooer?

Thanks god for Vichy Dercos og deres shampooer målrettet skæl. De har udviklet en formel, der blandt andet består af de aktive ingredienser selendisulfid, mentol, ceramid og salicylsyre. Ingredienser, der virker mod mange forskellige årsager til skæl. Hvor salicylsyre hjælper til at fjerne døde hudceller på overfladen af hovedbuden, har selendisulfid en rensende og anti-bakteriel effekt. Ikke en dårlig kombi, vel?


Tilsammen går ingredienserne ind og reducerer alle typer af skæludløst ubehag og synlig skæl i håret. Og så er de tilmed testet under dermatologisk kontrol.


Hvor nogle allerede oplever synlig forskel efter 1. hårvask, skal andre lige vente en uge eller to. Efter fire uger burde skællene dog være helt under kontrol.  Skælshampoerne fra Vichy Dercos beroliger begge to øjeblikkeligt hovedbunden, fjerner synligt skæl og opretholder en naturlig balance i hovedbunden. Og hvad jeg er endnu mere vild med er, at skælshampooerne samtidig forebygger tilbagekomsten af skæl i op til 6 uger. Ja tak!

Skælshampoo til tørt hår

Til dig, der døjer med skæl og har tørt hår/hårbund, så får du her din nye lifesaver! En skælshampoo, der nemt, enkelt og effektivt vil hjælpe dig med at komme skællene til livs, og som virker beroligende på hovedbunden. Faktisk vil de fleste med skæl slet ikke vil undvære den her igen, når de først har prøvet den!


Konsistensen er tyktflydende og shampooen har en flot orange farve. Den er nem at massere ind i håret og giver en rar følelse i hovedbunden efter få sekunder.SPAR 20%
200 ml
VichyDercos Skælshampoo til Tør Hårbund
Medlemspris
115,96 kr.144,95 kr.
(70)
Anti-spot serum, pigmentpletter, niveau, creme

​​​​​​​Hvad er skæl?

Først og fremmest skal du vide, at skæl er helt normalt! Skæl er nemlig en afskalning af døde hudceller fra hovedbunden. Årsagerne til skæl kan være mange forskellige, men oftest er det en overvækst af den naturligt forekomne gærsvamp Malassezia furfur, der er synderen. Overvæksten øger afskalningen af hudcellerne, og det kan komme til udtryk som de små, fnuglette hvide- eller gullige flager af varierende størrelse. Ofte er skæl mest synligt i hovedbunden eller på tøjet omkring skuldrene, da skælflagerne kan drysse.  


Kilde: sundhed.dk​​​​​​​


Ikke alene får du med Vichy Dercos' skælshampoo et produkt, der virker effektivt på hårproblemer som skæl og tør hovedbund, men samtidig er farven og duften på shampooen også helt fantastisk.

Skælshampoo til normal og fedtet hår

Hvis din hårbund er normal eller har tendens til at fedte, så er det den her den skælshampoo, du skal prøve. Den går ind og modvirker følelsen af ubehag og kløe forårsaget af skæl hos dig, hvor hårbunden ikke nødvendigvis føles tør. Ligesom skælshampooen fra Vichy Dercos til tør hovedbund, fjerner den her også synligt skæl. Den dufter tilmed virkelig godt. Frisk, rent, mildt parfumeret, men samtidig ganske afdæmpet og ikke af for meget. Faktisk kan du forestille dig en duft af sommer!

SPAR 20%
200 ml
VichyDercos Skælshampoo til Normal/Fedtet Hårbund
Medlemspris
115,96 kr.144,95 kr.
(12)

Sådan anvender du Vichy Dercos' skælshampoo
​​​​​​

1.  Gør dit hår og hovedbund vådt.

2. Fordel en passende mængde shampoo ud i håret og hovedbunden.

3. Lad shampooen sidde i to minutter.

4. Massér dernæst kortvarigt hovedbunden.  

5. Skyl ud – og anvend så eventuelt en balsam eller hårkur i længderne, hvis du har brug for lidt yderligere glans eller pleje.

6. Gentag proceduren med skælshampoen tre gange om ugen i de første fire uger.

7. Anvend derefter shampooen én gang ugentligt. Så forhindrer du tilbagevendende skæl.

8. Skælfri hårpragt, here you go!   

Andre must-haves fra Vichy:

SPAR 20%
390 ml
VichyAnti Dandruff Shampoo Norm Oily
Medlemspris
149,56 kr.186,95 kr.
SPAR 20%
KUN ONLINE
200 ml
VichyDercos Energigivende Balsam (Rød) til Fint Hår/Hårtab.
Medlemspris
134,36 kr.167,95 kr.
(1)
SPAR 20%
150 ml
VichyStor Vichy Vulkansk Vandspray
Medlemspris
79,96 kr.99,95 kr.
(4)
SPAR 20%
KUN ONLINE
200 ml
VichyDercos Kera-Solutions Reparerende Hårmaske
Medlemspris
131,16 kr.163,95 kr.
(1)

Relaterede artikler

Alt du skal vide om skæleksem i hovedbunden

Vi guider

Alt du skal vide om skæleksem i hovedbunden

Af Maria Bech-Jensen

Hvad er skæleksem, hvor kommer det fra og hvordan behandler man det? Vi gennemgår i denne artikel alle de mest stillede spørgsmål og tager dig med, så du bliver klogere på alt den nødvendige viden om skæleksem.

Læs Mere
Slip for skæl og hovedbundsproblemer

Matas LIVE

Slip for skæl og hovedbundsproblemer

Af Matas

I dag guider vores frisør Maj til, hvordan du kan slippe af med skæl, hvis du er uheldig at døje med dem. Der er heldigvis rigtig meget man kan gøre for at komme problemet til livs. Maj hjælper dig også med at afgøre, om der nu rent faktisk også er tale om skæl - eller blot om irriteret hovedbund.

Læs Mere
De mest stillede spørgsmål om svamp i hovedbunden

Din sundhed

De mest stillede spørgsmål om svamp i hovedbunden

Af Matas

Svamp i hovedbunden kan være rigtig ubehageligt og irriterende at døje med. Det en hudsygdom, som kræver behandling, da det ellers kan have konsekvenser som pletskaldethed og hårtab. I denne artikel svarer vi på de mest stillede spørgsmål om svamp i hovedbunden og guider dig til, hvordan du kan komme problemet til livs.

Læs Mere
Spørg eksperten: Alt om tør og irriteret hovedbund

Matas LIVE

Spørg eksperten: Alt om tør og irriteret hovedbund

Af Matas

I denne LIVE skal det handle om hovedbunden. Mange af os har oplevet en tør, irriteret og kløende hovedbund. Det er frustrerende og ubehageligt. Det sætter vi derfor fokus på her, hvor eksperten guider og deler gode tips til netop den kløende og irriteret hovedbund: Hvordan skal man pleje den? Hvad kan man gøre ved kløe i hovedbunden? Hvorfor drysser min hovedbund? Vi svarer på det hele her.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek