• Afsendelse 1-3 hverdage
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 260 butikker
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

EN DEL AF NATUREN

Vild Nord understøtter din naturlige skønhed, så du kan være den bedste version af dig selv hele livet. For os er skønhedsidealet dejligt mangfoldigt og Inner Beauty er vejen til velvære, god udstråling og en naturlig foundation, hvorpå du kan være, præcis den du er. Det er skønhed for os.
Vild Nord HYDRO LAB sortimentet er sammensat af udvalgte funktionelle ingredienser, som er en del af vores natur. Kollagen fra vildtlevende fisk, vildthøstet tang, håndplukkede blåbær, krøllet grøntkål. Vi udvikler og producere vores blandinger i Danmark, og du kan med fordel bruge dem på sammen tid eller på skift.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Aktuelt

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stephanie
Farmakonom
Min ekspertise er:
Hudpleje

Om Vild Nord

Vild nord er et dansk marine kollagen brand. Deres navn reflekterer, deres kærlighed for Nordens smukke natur, vores friske luft og rene hav. Betydningen af ordene afspejler også deres respekt for Norden, som vi befinder os i og de råvarer, der findes naturligt her. Ingredienser er vildtfanget, -høstet og -plukket, og hentet ”lokalt”, Dette kan sikre nogle af de bedste råvarer i verden og netop kvaliteten er vigtig for Vild Nord.

Vild Nord lancerede deres første kollagen produkter i september 2019. Siden er sortimentet kommet på hylderne i alle 260 Matas butikker. Alle varianter er baseret på mikrohydrolyseret marine kollagen peptider udvundet af vildt fanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav. Vild Nord kollagen er  type 1 og er udvundet af torskens skind, mens resten af torsken bliver til torskefileter, sådan at mindst muligt går til spilde. Kollagen peptidernes molekylevægt er 3 kDa (kilodalton).

Vild Nord varianter

Vild Nord har senere udviklet deres nemme Fastmelt mælkesyrebakterier til tarmen, men er blev populære på deres unikke collagen:

I alle 8 kollagen varianter på bøtte får du samme mængde og kvalitet af marine kollagen, som kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og fine linjer, samt øger hudens elasticitet. Der er 3 smagsneutrale og rene varianter, som kan bruges i alt fra vand til kaffe og smoothie. Derudover er der 5 blandinger, som giver dig din daglige mængde kollagen sammen med et tilskud af bær, som vi kender fra norden eller økologisk kål. Bær varianterne har en lille smule naturlig smag, imens grønkålen smager af grønkål. De kan bruges i alt fra vand til juice og skyr. Alle varianter opløses ved omrøring i væske.

​​​​​​​I 7 ud af 8 varianter er der tilført smagsneutralt acerolabær, da de er en naturlig kilde til C-vitamin. C-vitamin bidrager til dannelsen af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og knogler. I GOLD varianterne er der tilført mikroindkapslet tang, der naturligt indeholder jod. Ingen af varianterne indeholder smagsforstærkere eller sødemiddel. Alle produkterne med kollagen og tang er varmebestandige, og kan derfor bruges i kolde og varme drikke. Varienterne med C-vitamin mister dog 30-50% af deres effekt ved høj varme, så disse pulvere bør blandes i temparerede eller kolde drikke.

De forskellige Collagen pulvere

 • Collagen Clean Protein:
  Collagen Clean Protein er til dig som er aktiv og ønsker et helt rent og enkelt kollagen produkt. - Er smagsneutral - Har et højt indhold af protein, der bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, øget muskelmasse og vedligeholdelse heraf. - Er nem og lækker at blande i kaffe, te, juice og proteinshakes.


 • Collagen C+:
  Er til dig, der ønsker et rent og let optageligt kollagen produkt og som ikke får vitamin C på daglig basis. - Er smagsneutral - Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen og har betydning for normalt fungerende hud, knogler, blodkar og brusk. - Nem og lakker at blande i kaffe, te, juice og smoothies.


 • Collagen Gold:
  Er til dig, der ønsker at give din hud en unik skønhedsbehandling indefra. - Er smagsneutral - Mindsker synligheden af fine linjer og rynker- Indeholder vildthøstet, smagsneutral tang som er en kilde til jod. Jod bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal skjoldbruskkirtelfunktion.- Nem at blande i alt fra vand, til juice og smoothies.


 • Collagen beauty remedy:
  Er til dig, der søger en skønhedsbehandling indefra og samtidig søger en kollagen variant med en smule naturlig smag. - Forebygger hudens aldring og mindsker synlighed af fine linjer og rynker- indeholder vildthøstet, smagsneutral tang som er en kilde til jod. Jod bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal skjoldbruskkirtelfunktion. - Har en let smag af syrlige blåbær og en smuk bordeaux farve. - Er lækker at blande i skyr, smoothies, juice og vand.


 • Collagen red berries:
  Er til dig, der ønsker en skønhedsbehandling som fugter huden indefra.- Har en let smag af syrlige røde bær og en flot lyserød farve, især nor den blandes op med vand, skyr og yoghurt.


 • Collagen Yellow Blast:
  Er til dig, der ønsker en fugtet hud og som elsker smagen af havtorn. - Har tydelig smag af havtorn og får den mest delikate lysegule farve i vand, skyr og yoghurt.


 • Collagen Green Boost:
  Er til dig der gerne vil have et dagligt tilskud af kollagen og grønkål til en varieret og sund livsstil. - indeholder vildthøstet, smagsneutral tang som er en kilde til jod. Jod bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal skjoldbruskkirtelfunktion.- Green boost har en tydelig smag af grønkål og en flot grøn farve- Er lækker at bruge i din juice eller en proteinshake.
 • Collagen Immune Remedy:
  Er til dig der både søger naturens eget svar på et styrket immunforsvar samt skønhed indefra. Med Echinacea (purpursolhat), vitamin C fra acerola og solbær samt vegansk vitamin D fra champignoner får du en unik blend af naturens råvarer til både skønhed og immunforsvaret. Du kn med fordel skifte den ud med din daglige collagen i perioder, hvor det giver mening for din livstil. Smuk bordeax farve og skøn smag af solbær. - Er lækker at blande i skyr, smoothies, juice og vand.
 • Collagen C+ Kaspler:
  Disse kapsler er et alternativ til dig, der ønsker Vild Nords gode, norske kollagen fra vildtfanget torsk i en kapsel uden smag. Kaplserne indeholder 2 kDa kollagen fra vildtfanget nordatlantisk torsk og vitamin C, som er god for dannelsen af kollagen. Komplet aminosyreprofil med 9 essentielle aminosyrer.

Alle varianterne fra Vild Nord kan du finde på Matas.dk og i vores butikker.

Vild Nord Probiotics Mælkesyrebakterier

Vild Nord Probiotics varianterne er alle veganske, laktosefri og sammensat er levende mælkesyrebakterier med Fastmelt teknologi. Nemt at tage da de smelter direkte på tungen uden vand og smager så lækkert - let at huske sit daglige supplement derhjemme eller på farten. Pulverne indeholder naturlige smags- og sødestoffer.Vild Nord lancerede deres første kollagen produkter i september 2019. Siden er sortimentet kommet på hylderne i alle 260 Matas butikker. Alle varianter er baseret på mikrohydrolyseret marine kollagen peptider udvundet af vildt fanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav. Vild Nord kollagen er  type 1 og er udvundet af torskens skind, mens resten af torsken bliver til torskefileter, sådan at mindst muligt går til spilde. Kollagen peptidernes molekylevægt er 3 kDa (kilodalton).

Daily Flora

Til dig der ønsker et enkelt og effektivt tilskud af mælkesyrebakterier til din kost. - Indeholder 10 milliarder levende mælkesyrebakterier fra de veldokumenterede bakteriestammer: BB536 og BIFOLAC™12. Dit daglige tilskud af pro- og præbiotika.

Immune

Til dig der ønsker et tilskud af mælkesyrebakterier som også støtter dit immunforsvar. Vitamin C, der bidrager til immunforsvarets normale funktion og er med til at mindske træthed og udmattelse. Indeholder 9 milliarder levende mælkesyrebakterier fra de veldokumenterede bakteriestammer: BB536 og BIFOLAC™12. Dit daglige tilskud af pro- og præbiotika, eller til når du ønsker fokus på immunforsvaret.

Mom To Be

Til dig der ønsker et tilskud af mælkesyrebakterier kombineret med folsyre, som ønsker et enkelt og effektivt supplement i forbindelse med graviditet. Hver stick indeholder 400 mikrogram folsyre samt 12 milliarder levende mælkesyrebakterier fra de veldokumenterede bakteriestammer: BIFOLAC™12, BIFOLAC™5 samt BIFOLAC™ G. Med Mom To Be får du både dit tilskud af folsyre, samt tre udvalgte probiotiske stammer.

​​​​​​​Alle varianterne fra Vild Nord kan du finde på Matas.dk og i vores butikker.​​​​​​​​​​​​​​

Tre skønne nyheder til maven fra Vild Nord

Nyhed

Tre skønne nyheder til maven fra Vild Nord

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord har netop lanceret tre nye og velsmagende kosttilskud med probiotika, som er skabt til de forskellige ønsker og behov, du måtte have. Og så er de lette at gøre til en naturlig del af hverdagen. Læs med her, så guider vi til de tre spændende nyheder fra det danske brand.

Læs Mere
Vild Nord: Sådan holder du din hud smuk!

Vi guider

Vild Nord: Sådan holder du din hud smuk!

Af Ida Hinchely Kyhn

Vores hud er kroppens største organ, og den passer på os hele livet. Det sætter sine spor i form af rynker, fine linjer, og hvad der ellers hører til et langt og levet liv. Så lad os passe så godt på den som overhovedet muligt! Sammen med Vild Nord guider vi i denne artikel til, hvordan du kan pleje din hud med det rigtige kollagenpulver.

Læs Mere
Vild Nord er en livsstil

Bag om brandet

Vild Nord er en livsstil

Lige meget, hvilke daglige rutiner du har, og hvordan din livsstil ser ud, kan du nemt gøre Vild Nord kollagenpulver til en del af din hverdag – hvad end den er super hektisk eller i roligt tempo. Læs med, når vi giver dig inspiration og et kig ind i en aktiv livsstil med havet som omdrejningspunkt, hvor Vild Nord er et godt supplement ved siden af en varieret og afbalanceret kost.

Læs Mere