• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • 30 dages fuld returret
 • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)

EN DEL AF NATUREN

Vild Nord understøtter din naturlige skønhed, så du kan være den bedste version af dig selv hele livet. For os er skønhedsidealet dejligt mangfoldigt og Inner Beauty er vejen til velvære, god udstråling og en naturlig foundation, hvorpå du kan være, præcis den du er. Det er skønhed for os.
Vild Nord HYDRO LAB sortimentet er sammensat af udvalgte funktionelle ingredienser, som er en del af vores natur. Kollagen fra vildtlevende fisk, vildthøstet tang, håndplukkede blåbær, krøllet grøntkål. Vi udvikler og producere vores blandinger i Danmark, og du kan med fordel bruge dem på sammen tid eller på skift.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

På abonnement

Pris

Aktuelt

14 produkter
14 produkter
Sortér efter: Mest populære

Om Vild Nord

Vild nord er et nyt dansk marine kollagen brand. Deres navn reflekterer, deres kærlighed for Nordens smukke natur, vores friske luft og rene hav. Betydningen af ordene afspejler også deres respekt for Norden, som vi befinder os i og de råvarer, der findes naturligt her. Ingredienser er vildtfanget, -høstet og -plukket, og hentet ”lokalt”, Dette kan sikre nogle af de bedste råvarer i verden og netop kvaliteten er vigtig for Vild Nord.

Vild Nord lancerede deres 7 første kollagen produkter i september 2019. Siden er sortimentet kommet på hylderne i alle 260 Matas butikker. Alle varianter er baseret på mikrohydrolyseret marine kollagen peptider udvundet af vildt fanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i det nordlige Atlanterhav. Vild Nord kollagen er type 1 og er udvundet af torskens skind, mens resten af torsken bliver til torske fileter, sådan at mindst muligt går til spilde.

Vild Nord varianter

I alle 7 varianter får du samme mængde og kvalitet af marine kollagen, som kan bidrage til at mindske synligheden af rynker og fine linjer, samt øger hudens elasticitet. Der er 3 smagsneutrale og rene varianter, som kan bruges i alt fra vand til kaffe og smoothies. Derudover er der 4 blandinger, som giver dig din daglige mængde kollagen sammen med et tilskud af bær, som vi kender fra norden eller økologisk kål. Bær varianterne har en lille smule naturlig smag, imens grønkålen smager af grønkål. De kan bruges i alt fra vand til juice og skyr.  Alle varianter opløses ved omrøring i væske.

I 6 ud af 7 varianter er der tilført smagsneutralt acerolabær, da de er kilde til C-vitamin. C-vitamin bidrager til dannelsen af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og knogler. I GOLD varianterne er der tilført mikroindkapslet tand, der indeholder jod, som ligeledes bidrager til vedligeholdelsen af normal hud.Ingen af varianterne indeholder smagsforstærkere eller sødemiddel. Alle produkterne med kollagen og tang er varmebestandige, og kan derfor bruges i kolde og varme drikke. Produkterne med C-vitamin mister dog 30-50% af deres effekt ved høj varme.

De forskellige produkter

 • Collagen Clean Protein:
  Collagen Clean Protein er til dig som er aktiv og ønsker et helt rent og enkelt kollagen produkt. - Er smagsneutral - Har et højt indhold af protein, der bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, øget muskelmasse og vedligeholdelse heraf. - Er nem og lækker at blande i kaffe, te, juice og proteinshakes.


 • Collagen C+:
  Er til dig, der ønsker et rent og let optageligt kollagen produkt og som ikke får vitamin C på daglig basis. - Er smagsneutral - Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen og har betydning for normalt fungerende hud, knogler, blodkar og brusk. - Nem og lakker at blande i kaffe, te, juice og smoothies.


 • Collagen Gold:
  Er til dig, der ønsker at give din hud en unik skønhedsbehandling indefra. - Er smagsneutral - Mindsker synligheden af fine linjer og rynker- Indeholder vildthøstet, smagsneutral tang som er en kilde til jod. Jod bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal skjoldbruskkirtelfunktion.- Nem at blande i alt fra vand, til juice og smoothies.


 • Collagen beauty remedy:
  Er til dig, der søger en skønhedsbehandling indefra og samtidig søger en kollagen variant med en smule naturlig smag. - Forebygger hudens aldring og mindsker synlighed af fine linjer og rynker- indeholder vildthøstet, smagsneutral tang som er en kilde til jod. Jod bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal skjoldbruskkirtelfunktion. - Har en let smag af syrlige blåbær og en smuk bordeaux farve. - Er lækker at blande i skyr, smoothies, juice og vand.


 • Collagen red berries:
  Er til dig, der ønsker en skønhedsbehandling som fugter huden indefra.- Har en let smag af syrlige røde bær og en flot lyserød farve, især nor den blandes op med vand, skyr og yoghurt.


 • Collagen Yellow Blast:
  Er til dig, der ønsker en fugtet hud og som elsker smagen af havtorn. - Har tydelig smag af havtorn og får den mest delikate lysegule farve i vand, skyr og yoghurt.


 • Collagen Green Boost:
  Er til dig der gerne vil have et dagligt tilskud af kollagen og grønkål til en varieret og sund livsstil. - indeholder vildthøstet, smagsneutral tang som er en kilde til jod. Jod bidrager til vedligeholdelse af normal hud og normal skjoldbruskkirtelfunktion.- Green boost har en tydelig smag af grønkål og en flot grøn farve- Er lækker at bruge i din juice eller en proteinshake.

Alle varianterne fra Vild Nord kan du finde på Matas.dk og i vores butikker.

Mathilde I.
Mathilde I.
Materialist
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.