Vi guider
Signe Wenneberg: Ja, jeg bruger kollagenpulver!
Kollagenpulver fra Vild Nord er perfekt til dig, der ønsker et effektivt kollagenpulver til din hverdag, som er skabt med omtanke for miljøet. Signe Wenneberg er journalist og klimaaktivist, og hun har kastet sin kærlighed på Collagen Immune Remedy fra Vild Nord. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor hun vælger Vild Nord – og få hendes opskrift på en lækker kollagen-smoothie.

Vild Nord er et dansk firma med stor kærlighed til Norden. Der er tænkt hele veje rundt, når produktet bliver fremstillet, og det er noget af det, at Signe Wenneberg føler, hun kan relatere til. Signe lever af at formidle klima, miljø og bæredygtighed på sin blog og i sine foredrag – så for hende er de små bæredygtige valg i hverdagen alfa omega.

”Kollagen i Vild Nords pulver kommer fra vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i Nordatlanten. Og det er restprodukter der bruges - ligesom hvis det var vores oldemødre, der lavede fiskesuppe fyldt med kollagen på fiskehoveder og fiskeben. Det kan jeg godt lide tanken om”, fortæller Signe.

Kollagenet stammer fra torskens skind, og resten af torsken bliver til filetter, så det er så lidt som muligt, der går til spilde i produktionen.

Signes kollagen-favorit

For Signe Wenneberg er det vigtigt, at det daglige indtag af kollagen er nemt at bruge i hverdagen, men også at det indeholder naturlige ingredienser. Hendes yndlings kollagenpulver er Collagen Immune Remedy fra Vild Nord, som er en unik blanding baseret på vildtfangede nordatlantiske torsk, og som indeholder 20 forskellige aminosyrer. Derudover indeholder det naturlige ingredienser som solbær, acerolabær og pulver af blomsten Purpursolhat. D-vitamin fra økologiske champignoner er med til at understøtte immunforsvaret.

Pulveret er let at komme i sin smoothie, juice eller havregrød om morgenen. Mulighederne er mange, det er bare med at finde ud af, hvad du bedst kan li’! To måleskeer (10 gram) af kollagenpulveret indtages i 200-300 ml valgfri væske 1 gange dagligt – så kommer du det i morgen-smoothien, er du altså good to go for resten af din dag.

Signe bruger kollagenpulveret i sin smoothie om morgenen, hvilket gør det nemt og velsmagende for hende at få kollagen hver dag. Og det er altså en god kombination af gode ingredienser, vitaminer og mineraler at starte sin dag på. Collagen Immune Remedy indeholder et højt indhold af C- og D vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder, hud og knogler, samt D-Vitamin som bidrager til immunsystemets normale funktion.Signes opskrift på morgen-smoothie med kollagen

En rigtig smart måde at huske at få taget sit daglige kosttilskud kollagen er ved at blande det i fx sin smoothie. Det gør Signe Wenneberg om morgenen, hvilket giver en god start på dagen. Det svinger fra dag til dag, hvad hun lige har liggende, som kunne passe i smoothien – men et bud på en morgensmoothie kan se sådan her ud:  

1. En rest havregrød, hvis jeg har. Sådan bliver min smoothie også et godt sted at minimere madspild – og det mætter godt.
2. En eller to modne bananer, der søder. Jeg får altid brugt alle bananer på den måde.
3. Frosne, vilde øko-blåbær fra Danmark.
4. Øko mandelmælk.
5. Øko mandler fra Europa.
6. Øko skyr med blåbær eller neutral.
7. To scoop Collagen Immune Remedy.

Det hele blendes sammen og hældes op – har du lavet lidt for meget er Signes råd, at du kan tage det med på farten. Det plejer hun nemlig selv at gøre.

Kan du mærke forskel, nu når du tager kollagenpulver i din hverdag?

”Jeg føler, at der er en forskel. Jeg har ikke gjort forsøget med IKKE at tage det i en periode, så jeg kan ikke sammenligne det. Men jeg synes, at det er pænt at være velplejet og naturlig i alle aldre – jeg har intet imod at ligne min alder. Men jeg vil gerne se frisk ud. Jeg synes, at det er vigtigt, at jeg gør lidt ekstra for mig selv, nu hvor jeg er i 50erne. Derfor passer det mig godt, at jeg nu tager kollagenpulver med tilsatte mineraler og vitaminer - så er det samlet!”

For Signe er det altså vigtigt at passe godt på sig selv og have nogle gode vaner i sin hverdag, så hun får de vitaminer og mineraler, hun har brug for. Sundhed og velvære står nemlig højt på hendes prioteringsliste.

Hvad gør du for at holde dig sund og glad?

”Jeg er en bedre version af mig selv, når jeg er udhvilet og har sørget for at få noget sundt indenbords og har tilbragt tid udendørs. Jeg sørger for at passe på mig selv og få sund mad og frisk luft hver dag. Mit bedste tip er: Få frisk luft, masser af havearbejde og masser af grøn mad hver dag”, fortæller Signe.

Kollagen til en hver smag

Vild Nord har et bredt udvalg at kollagenpulver – så vi er sikre på, at der vil være et, som kan passe til dig! Alle produkterne herunder indeholder hydroliseret marinekollagen, men byder ellers på lidt forskellige ingredienser:

Vild Nord Collagen Beauty Remedy indeholder pulveriserede bær og mikroindkapslet tang, og har et højt indhold af C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder og knogler

Vild Nord Collagen Gold indeholder acerola bær og har også et højt indhold af C-Vitamin. Den er rigtig god til dig, der ønsker et kollagenpulver, som er neutralt i smagen - det gør nemlig også, at det kan blandes op med det meste. Blandingen indeholder det vildthøstet tang, som indeholder jod. Jod bidrager blandt andet til at vedligeholde normal hud.
​​​​​​​

Vild Nord Collagen Green Boost indeholder 2000 mg pulveriseret, tørret og økologisk grønkål samt pulveriseret acerola og mikroindkapslet tang. Perfekt til dig, der ønsker at kickstarte dagen med masser af grønt!Tre hurtige til Signe Wenneberg


1. Hvorfor er du vild med lige netop Vild Nord?

Vild Nord er et lille dansk firma med nogle værdier, jeg kan relatere til. Kollagen i Vild Nords pulver kommer fra vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i Nordatlanten. Og det er restprodukter der bruges, ligesom hvis det var vores oldemødre, der lavede fiskesuppe fyldt med kollagen på fiskehoveder og fiskeben. Af andre naturlige ingredienser er der vildthøstet tang, lokale blåbær, grøntkål, champignoner og blomsten purpursolhat.

2. Kan du se og mærke forskel på dig selv, din krop og din hud?

Det ved jeg helt ærligt ikke – men jeg føler, at der er en forskel. Jeg har ikke gjort forsøget med IKKE at tage det i en periode […] Men jeg synes, at det er pænt at være velplejet og naturlig i enhver alder – jeg har intet imod at ligne min alder. Men jeg vil gerne se frisk ud. Jeg synes, at det er vigtigt, at jeg gør lidt ekstra for mig selv, nu hvor jeg er i 50’erne. Derfor passer det mig godt, at jeg nu tager kollagenpulver med tilsatte mineraler og vitaminer - så er det samlet!

3. Kan du beskrive, hvad skønhed er for dig?
Jeg er en bedre version af mig selv, når jeg er udhvilet og har sørget for at få noget sundt indenbords og har tilbragt tid udendørs. Jeg sørger for at passe på mig selv og få sund mad og frisk luft hver dag. Jeg bruger nærmest ingen tid på skønhedsrutiner – så jeg er virkelig ikke den rette til at give skønhedstips – men omvendt, så er det måske et tip, at få frisk luft, masser af havearbejde og masser af grøn mad.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Vi guider

Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord er nogle af de førende på markedet, når det gælder kollagenpulver. De har en lang række produkter skræddersyet til et hvert behov og enhver smag. I denne artikel guider vi til tre af de mest populære kollagenpulver fra Vild Nord, så du kan blive klogere på, hvilket du skal vælge.

Læs Mere
Kollagen: Vi besvarer de mest stillede spørgsmål

Matas LIVE

Kollagen: Vi besvarer de mest stillede spørgsmål

Af Matas

Kollagen er kendt som et redskab til at mindske rynker og fine linjer, og hvis du måske er begyndt at kigge mod den optimale anti-age rutine, er du måske også stødt på kollagen i din research. Men hvad er kollagen egentlig, hvorfor skal man bruge det i sin beautyrutine, og virker det overhovedet? Se med i denne LIVE, hvor vi besvarer alle de gængse spørgsmål om kollagen og guider dig gennem de forskellige varianter.

Læs Mere
Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som en rigtig god hjælper, når huden skal holde sig spændstig, glat og fast. I denne artikel dykker vi ned i en håndfuld populære kollagenpulver, samt svarer på de mest stillede spørgsmål om kollagen.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.