Vi guider

Vild Nord: Sådan holder du din hud smuk!

Vores hud er kroppens største organ, og den passer på os hele livet. Det sætter sine spor i form af rynker, fine linjer, og hvad der ellers hører til et langt og levet liv. Så lad os passe så godt på den som overhovedet muligt! Sammen med Vild Nord guider vi i denne artikel til, hvordan du kan pleje din hud med det rigtige kollagenpulver.

Vores hud forandrer sig hele livet og er vores trofaste vidne til alt det, vi går igennem. Samtidig passer den på os. Vidste du fx, at huden er en del af vores immunforsvar og sørger for at holde infektioner væk? Vi har meget at takke vores hud for – og hvad bedre måde at gøre det på end at passe godt på den.
​​​​​

Vild Nord har en stor kærlighed til Norden, hvilket også afspejler sig i deres produkter. De henter deres kollagen fra bæredygtigt fiskeri af vildfanget, Nordatlantisk torsk. Kollagenet er udvundet af torskens skind, og resten af torsken bliver til fileter, så mindst muligt går til spilde. Så når du vælger Vild Nord til, vælger du også et produkt med nordiske råvarer. I denne artikel dykker vi ned i tre af deres absolutte favoritter.

Collagen Gold

Er du på udkig efter et tilskud, som gør præcis det, det skal, så er det Vild Nord Collagen Gold, du skal have fingrene i. Det er et let kollagenpulver at tage, selv i en travl hverdag.

Collagen Gold er tilført acerolabær, som har et højt indhold af C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Derudover bidrager det til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.
Blandingen indeholder også vildthøstet tang, som indeholder jod, der blandt andet bidrager til at vedligeholde normal hud.


Det er det perfekte kosttilskud til dig, der ønsker et kollagenpulver, der er mere neutralt i smagen – det gør nemlig, at det kan blandes op med det meste, uden at give smag.

To måleskeer (10 gram) af kollagenpulveret indtages i 200-300 ml valgfri væske 1 gange dagligt. Det kan fx være i din morgensmoothie – så er du klar til at kickstarte dagen!

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen, og som binder kroppens celler sammen. Det bliver af den grund også kaldt kroppens lim. Med tiden nedsættes vores naturlige produktion af kollagen, hvilket blandt andet kan ses på huden, hvor fine linjer og rynker begynder at blive mere synlige.

Alle Vild Nords produkter er baseret på hydrolyseret marine kollagen, type I, som er den kollagen, vi har mest af i huden. Man får også tilført kollagen gennem kosten, men kollagenholdige måltider kan ofte tage lidt lang tid at lave. Derfor kan kollagenpulver være med til at bidrage til en normal hud - selvfølgelig suppleret med en sund kost og aktiv livsstil.

Collagen Beauty Remedy

Vild Nord Collagen Beauty Remedy er en unik blanding, som indeholder en god kombination af vitaminer, som du kan starte din dag med.

Dette tilskud er naturlig skønhed på dåse! Det indeholder 20 forskellige aminosyrer, samt C-vitamin fra solbær, blåbær og aronia. C-vitamin som har betydning for normalt fungerende hud, samt tænder og knogler. Derudover indeholder blandingen jod fra vildthøstet tang, som også er med til at bidrage til normal hud. Alt i alt en skøn måde at forkæle sig selv på i det daglige – og så er den oven i købet let at bruge i lækre og sunde opskrifter.

Er du lidt i tvivl om, hvordan du bedst får inkorporeret kollagenpulver i din hverdag? Så lad dig inspirere af disse skønne opskrifter!Huden kan regulere din varme og kulde, og den er i stand til at hele sig selv. Det er ret vildt, når man tænker over det!Collagen Green Boost

Dette kollagenpulver er perfekt til dig, der ønsker at kickstarte din dag med masser af grønt! Vild Nord Collagen Green Boost indeholder nemlig 2000 mg pulveriseret, tørret og økologisk grønkål samt pulveriseret acerola og mikroindkapslet tang. Det svarer til 24 gram grønt, som man slipper for at rense og snitte. Så du får altså alt det gode fra det grønne, samtidig med at du får din daglige kollagen. Det er et rigtigt godt tilskud til en sund og varieret kost – og starter du din dag med at komme dette kollagenpulver i din morgensmoothie eller yoghurt, så er du allerede godt fra start med de gode, grønne ingredienser.

Blandingen har også et højt indhold af C-vitamin, som bidrager til dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud, og har også et lavt fedtindhold og et højt indhold af protein, samt et højt indhold af grønne kostfibre fra grønkålen. Den indeholder også jod fra vildthøstet tang, som bidrager til at vedligeholde en normal hud samt et normalt stofskifte.

Er du blevet nysgerrig på Vild Nords sortiment af lækre produkter? Så finder du dem alle her.

Relaterede artikler

Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som en rigtig god hjælper, når huden skal holde sig spændstig, glat og fast. I denne artikel dykker vi ned i en håndfuld populære kollagenpulver, samt svarer på de mest stillede spørgsmål om kollagen.

Læs Mere
Tre skønne nyheder til maven fra Vild Nord

Nyhed

Tre skønne nyheder til maven fra Vild Nord

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord har netop lanceret tre nye og velsmagende kosttilskud med probiotika, som er skabt til de forskellige ønsker og behov, du måtte have. Og så er de lette at gøre til en naturlig del af hverdagen. Læs med her, så guider vi til de tre spændende nyheder fra det danske brand.

Læs Mere
Vild Nord er en livsstil

Bag om brandet

Vild Nord er en livsstil

Lige meget, hvilke daglige rutiner du har, og hvordan din livsstil ser ud, kan du nemt gøre Vild Nord kollagenpulver til en del af din hverdag – hvad end den er super hektisk eller i roligt tempo. Læs med, når vi giver dig inspiration og et kig ind i en aktiv livsstil med havet som omdrejningspunkt, hvor Vild Nord er et godt supplement ved siden af en varieret og afbalanceret kost.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere