Vi guider
Hvilken kollagen fra Vild Nord skal du vælge?
Vild Nord er nogle af de førende på markedet, når det gælder kollagenpulver. De har en lang række produkter skræddersyet til et hvert behov og enhver smag. I denne artikel guider vi til tre af de mest populære kollagenpulver fra Vild Nord, så du kan blive klogere på, hvilket du skal vælge.

Vild Nord har et stort udvalg af kollagenpulver til et hvert behov og smag. Er du i tvivl om, hvilket kollagenpulver du skal vælge? Så gennemgår vi tre af de mest populære her. Men lad os først blive klogere på, hvem Vild Nord er.

Hvem er Vild Nord?

Vild Nord har stærke rødder i den nordiske natur. Det er en dansk/norsk-ejet virksomhed, hvor rene råvare og virksomme ingredienser er kernen i alt, de laver. De bruger ingredienser fra nærliggende leverandører, som sikrer, at deres produkter er af højeste kvalitet.

I deres populære kollagenpulver kombinerer de kollagen fra vildtfanget, nordatlantisk torsk med de rene råvarer fra den nordiske natur. Det giver et produkt, der hurtigt og nemt bliver en del af din daglige beauty-rutine, så du kan føle dig smuk og tilpas – hver dag.

1. Collagen Gold

Collagen Gold er en unik blanding, som indeholder ingredienser som acerolabær og vildhøstet tang. Den har en lav fedtprocent og et højt indhold af protein, og så indeholder den en komplet aminosyreprofil med 9 essentielle aminosyrer. Collagen Gold er uden tilsat smag og sødemidler, men det er ikke ensbetydende med, at den ikke smager af noget. Du kan godt smage de naturlige ingredienser, pulveret indeholder. Vær obs på, at smagen kan variere en smule fra gang til gang.
​​​​​​​

Acerolabær har et højt indhold af C-vitamin, som blandt andet bidrager til dannelse af kollagen, som har betydning for normal hud.

1-2 måleskeer (5-10 gram) af kollagenpulveret indtages i 200-300 ml valgfri væske 1 gange dagligt. Det kan fx være i din morgensmoothie eller yoghurt, som også kan tage lidt af smagen, hvis du ønsker det. Og så er du klar til at kickstarte dagen!

Råvarer fra nærområdet

Det er vigtigt for Vild Nord at passe godt på vores fælles natur. Derfor er alle ingredienser fra leverandører så tæt på produktionen i Danmark som muligt.

Kollagenet hydroliseres i Norge, buletangen høstes i det klare vand ud for Skotlands kyst og den økologiske grønkål dyrkes i Danmark og Tyskland. De forskellige bær er håndplukket i det fri, og bærblandingerne kommer fra en finsk leverandør.

Som Vild Nord selv siger det, så giver den nordiske, rå natur os verdens bedste råvarer – så hvorfor ikke bruge det, vi har tæt på?Ingredienserne i kollagenpulveret fra Vild Nord bearbejdes minimalt, så næringsstofferne forbliver så tæt på deres naturlige form som muligt. Det har blandt andet den fordel, at råvarer som eksempelvis blåbær og acerolabær stadig indeholder de mange gode næringsstoffer.

Ingredienserne i Vild Nord Collagen Gold


Kollagen:
Kollagen er et protein, der findes naturligt i kroppen, og som binder kroppens celler sammen. Det bliver af den grund også kaldt kroppens lim. Med tiden nedsættes vores naturlige produktion af kollagen, hvilket blandt andet kan ses på huden, hvor fine linjer og rynker begynder at blive mere synlige.


Alle Vild Nords produkter er baseret på hydrolyseret marine kollagen fra vildtfanget, nordatlantisk torsk. Det er type I, som er den kollagen, vi har mest af i huden. Man får også tilført kollagen gennem kosten, men kollagenholdige måltider kan ofte tage lidt lang tid at lave.

Acerolabær:  
Acerolabær indeholder vitamin C, som er kollagenens bedste ven! Vitamin C bidrager nemlig til normal dannelse af kollagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Derudover bidrager Vitamin C til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, som blandt andet kan forsages af luftforurening og frie radikaler.


Vildhøstet tang:
Vild Nord bruger buletang fra Puresea® i deres GOLD-varianter. Tangen vokser vildt i det klare vand ud for Skotlands nordvestlige øer, hvor det høstes nænsomt ved at skære toppen af planterne. På den måde ødelægger man ikke planten, og den dermed kan vokse videre. Vildthøstet tang indeholder jod, som bidrager til at vedligeholde normal hud.

2. Collagen Beauty Remedy

Vild Nord Collagen Beauty Remedy er en unik blanding, som indeholder en god kombination af vitaminer, som du kan starte din dag med.

Dette tilskud er naturlig skønhed på dåse! Det indeholder 20 forskellige aminosyrer, samt C-vitamin fra solbær, blåbær og aronia. C-vitamin som har betydning for normalt fungerende hud, samt tænder og knogler. Derudover indeholder blandingen jod fra vildthøstet tang, som også er med til at bidrage til normal hud. Alt i alt en skøn måde at forkæle sig selv på i det daglige – og så er den oven i købet let at bruge i lækre og sunde opskrifter.

Er du lidt i tvivl om, hvordan du bedst får inkorporeret kollagenpulver i din hverdag? Så lad dig inspirere af disse skønne opskrifter!

SPAR 30%KØB FOR 400,-
Vild Nord Collagen BEAUTY REMEDY 315 g
454,96 kr.649,95 kr.Spar 195,-

Lidt om blåbær

De blåbær, der bruges i Collagen Beauty Remedy, er håndplukkede i Sverige, hvor de vokser vildt i fjeldet. Når bærrene er høstet, hydreres de og pulveriseres, så de kan blandes med resten af ingredienserne i kollagenpulveret.

Blåbær er en fantastisk kilde til C-vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, og indeholder også antioxidanter. Det er også en god kilde til kostfibre, da bærblandingen i Collagen Beauty Remedy indeholder 30 g kostfibre pr. 100 gram bær.Vidste du, at resten af torsken, Vild Nord bruger skinnet fra, bliver til fileter, så mindst muligt går til spilde? Når du vælger Vild Nord til, vælger du også et produkt med nordiske råvarer.

3. Collagen Clean Protein

Hvis du er på udkig efter et kollagenpulver, der også er højt på indholdet af protein, er det Collagen Clean Protein, du skal have fingrene i.

Collagen Clean Protein består af 100% hydrolyseret marint kollagen. Kollagenet udvindes af skindet fra vildtfanget nordatlantisk torsk og indeholder hele 95 gram protein pr. 100 gram.

Protein bidrager til at øge og vedligeholde muskelmasse. Det bidrager også til normale knogler.

Pulveret er ikke tilsat smag og er varmebestandigt, så det kan nemt blandes op i alt fra kaffe, frisk appelsinjuice eller en lækker shake.

4. Collagen Green Boost

Dette kollagenpulver er perfekt til dig, der ønsker at kickstarte din dag med noget grønt! Vild Nord Collagen Green Boost indeholder nemlig 2000 mg pulveriseret, tørret og økologisk grønkål samt pulveriseret acerola og mikroindkapslet tang. Du får altså alt det gode fra det grønne, samtidig med at du får din daglige kollagen. Det er et rigtigt godt tilskud til en sund og varieret kost – og starter du din dag med at komme dette kollagenpulver i din morgensmoothie eller yoghurt, så er du allerede godt fra start med de gode, grønne ingredienser.

Blandingen har også et højt indhold af C-vitamin, som bidrager til dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud, og har også et lavt fedtindhold og et højt indhold af protein, samt indhold af grønne kostfibre fra grønkålen. Den indeholder også jod fra vildthøstet tang, som bidrager til at vedligeholde en normal hud samt et normalt stofskifte.

Er du blevet nysgerrig på Vild Nords sortiment af lækre produkter? Så finder du dem alle her.

SPAR 30%KØB FOR 400,-
Vild Nord Collagen GREEN BOOST 315g
454,96 kr.649,95 kr.Spar 195,-

Andre favoritter fra Vild Nord:

Relaterede artikler

Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som en rigtig god hjælper, når huden skal holde sig spændstig, glat og fast. I denne artikel dykker vi ned i en håndfuld populære kollagenpulver, samt svarer på de mest stillede spørgsmål om kollagen.

Læs Mere
Vild Nord: Mælkesyrebakterier til dit behov

Vi guider

Vild Nord: Mælkesyrebakterier til dit behov

Af Ida Hinchely Kyhn

Vild Nord har udviklet tre velsmagende kosttilskud med probiotika, som er skabt til de forskellige ønsker og behov, du måtte have. Og så er de lette at gøre til en naturlig del af hverdagen. Læs med her, så guider vi til de tre forskellige kosttilskud med probiotika fra det danske brand.

Læs Mere
Vild Nord er en livsstil

Bag om brandet

Vild Nord er en livsstil

Lige meget, hvilke daglige rutiner du har, og hvordan din livsstil ser ud, kan du nemt gøre Vild Nord kollagenpulver til en del af din hverdag – hvad end den er super hektisk eller i roligt tempo. Læs med, når vi giver dig inspiration og et kig ind i en aktiv livsstil med havet som omdrejningspunkt, hvor Vild Nord er et godt supplement ved siden af en varieret og afbalanceret kost.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.