• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Forsinkelser på levering grundet Tour de France i KBH
Mulige forsinkelser på levering som følge af Tour de France (Københavnsområdet)
Nyhed

Vild Nord kollagen bidrager til smuk hud indefra

Vidste du, at huden kan plejes indefra? Vild Nord er kollagenpulver, som bidrager til at give din hud ekstra fugt og mindske rynker indefra. Du kan bruge pulveret som en del af din daglige skønhedsrutine ved at tage det som et tilskud til en varieret kost og sund livsstil for at holde huden smuk.

Vild Nord er et nyt dansk inner beauty brand baseret på marine kollagen, som bliver udviklet og produceret i Danmark. Der findes 7 varianter, der alle har forskellige egenskaber og smage, men har det til fælles at de indeholder anti·aging kollagen peptider.

Om Vild Nord

Vild Nord har en stor kærlighed til Norden, som afspejles i deres produkter, som de hovedsageligt blander af ingredienser vi kender fra Norden. Hydrolyseret kollagen peptider er hovedbestanddelen i alle varianter og derfor er det selvfølgelig en råvarer, som brandet virkelig har fokus på.

Vild Nord henter deres kollagen fra bæredygtigt fiskeri af vildtfanget nordatlantisk torsk. Kollagenet er udvundet af torskens skind, resten af torsken bliver til filetter, så mindst muligt går til spilde.

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein der findes naturligt i kroppen og som binder kroppens celler sammen – kollagen bliver af den grund også kaldt kroppens lim. Med tiden nedsættes vores naturlige produktion af kollagen, hvilket blandt andet kan ses på huden, hvor fine linjer og rynker træder frem.

Alle Vild Nords produkter er baseret på hydrolyseret marine kollagen, type I, som er den kollagen, vi har mest af i huden. Tidligere fik vi en del kollagen tilført naturligt igennem kosten, men da det kræver en del tid at frembringe kollagenholdige måltider, kan kollagenpulver være en hjælp til huden ved siden af en varieret kost og sund livsstil.


Studier af vores marine kollagen viser, at daglig indtagelse øger fugten i huden med næsten 35%. Samtidigt mindskes synligheden af fine linjer og rynker og huden holdes spændstig.

3 forskellige kollagenprodukter

Collagen Clean Protein er et helt rent kollagenprodukt af 100% hydrolyseret marine kollagen.


Collagen Gold består af hydrolyseret marine kollagen tilført vitamin C og vildthøstet buletang. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og desuden beskytter cellerne imod oxidativt stress. Buletang har et højt indhold af jod, som er et vigtigt mineral. Jod bidrager til vedligeholdelse af en normal hud og støtter således op om kollagenet og C-vitaminets virkning.


I Collagen Beauty Remedy får du ud over hydrolyseret marine kollagen, C vitamin og tang også 2000 mg bærpulver fra dehydrede blå bær.

Sådan bruger du kollagenpulveret

I alle Vild Nords varianter får man 5000 mg kollagen per servering, som svarer til den mængde marine kollagen man minimum skal tage i tilskud dagligt for at se og mærke resultater. Typiske vil man begynde at se en forskel efter 8-12 uger. Er man utålmodig, kan man med fordel tage 2 serveringer dagligt.


Vild Nords kollagenvarianter er nemme at tilpasse sin egen hverdag, da de kan blandes op i væske efter eget valg. Rør 1 måleske op i 200-300 ml valgfri væske 1-2 gange dagligt. Pulveret er nemt at anvende på farten i alt fra vand, til juice og kaffe, men kan også tilføjes i bananpandekager, friske grønne shakes eller i en lækker smoothiebowl.

Relaterede artikler

Den ultimative guide til kollagen

Vi guider

Den ultimative guide til kollagen

Af Mai Hvass

Kollagen er på alles læber som den "nye" hotte hjælper, når huden skal holde sig ungdommelig, glat og fast. Vi kigger på kollagen-boostende hudpleje, redskaber og ikke mindst kosttilskud.

Læs mere
Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs mere
Alt du skal vide om Peptider

Vi guider

Alt du skal vide om Peptider

Af Isabel Thostrup & Cathrine Park

Hvis du har læst om foryngende hudpleje, er du sandsynligvis stødt på peptider. Men hvad er peptider egentlig for en størrelse, og hvilken forskel kan de gøre for din hud? Vi har talt med Marianne Tromborg, og giver dig svarene her.

Læs mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs mere