• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

ZONE

Zone er et dansk brand, som producerer boliginteriør i samarbejde med en håndfuld dygtige og innovative designere i et minimalistisk, attraktivt design. Det er produkter, der hjælper dig i din hverdag – både i køkkenet og på badeværelset.

BESTSELLERS

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

105 produkter
105 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Zone Denmark

Zones stilfulde produkter er funktionelle remedier, der gør din hverdag nem og enkel med et rent design i god kvalitet. Det danske brand har også vundet adskillige internationale designpriser.

Det brede sortiment af kvalitets produkter er formgivet i attraktive materialer til en overkommelig pris, der efterlader hjemmet i en moderne atmosfære. Zone kender tidens tendenser og omdanner dem til æstetiske og funktionelle boligdesigns, der forskønner hverdagen. Det moderne mærke er nyskabende og former produkter i et simpelt, ærligt og funktionelt design.

Hvis du eksempelvis har haft svært ved at finde en toiletbørste, der rent faktisk gør noget pænt ved badeværelset, er det hos Zone, du finder den. Brandets produkter har nemlig et enkelt, men stadig trendy udtryk, og dette gælder også for deres toiletbørster. Det samme gælder Zones toiletspande, sæbedispensere, badeforhæng, håndklæder, bademåtter og alle deres andre produkter.

Håndklæderne er af god kvalitet, og de tåler at blive vasket gang på gang, uden at sugeevnen og den bløde følelse forsvinder. De fås i to størrelser.

Zone har også bordspejle i sortimentet af den slags, som gør makeuprutinen lettere. Bordet kan vippe og har en side med 3 x forstørrelse. Spejlene kommer i sort, hvid og grå og passer derfor perfekt ind i alle rum uden at forstyrre indretningen.

Komplet din indretning med duftlys

For mange finder vi stearinlys frem når vi når efterår/vinter. Zone/Inu tilbyder nu også et komplet indretning og stemning i ét. De har nemlig udviklet duftlys i mange forskellige dufte, som altså kan bruges til forskellige anledninger eller forskellige stemninger i forskellige rum.

Så ønsker du slappe af, lives op eller bare give dig hen i nuet? Så skab den helt rigtige stemning med de nye duftlys fra INU i badet, i soveværelset, i sommerhuset – eller i stuen, før gæsterne kommer.Lysene er udviklet i samarbejde med dufteksperter og fremstillet i EU af soja med økologisk bomuldsvæge og essentielle organiske olier.Lysene udleder derfor færre partikler end stearin, og de dufter mere rent, behageligt og mere diskret end andre duftlys – og så overholder de selvfølgelig alle krav til deklaration.De kan fås i varianterne Relaxing Break, Fresh Spirit, Pure Presence, Calm Moment og Focused Mind. Lysene har desuden en brændetid på 22 timer.

Zone - et farverigt univers

Zone skaber smukke designs til badeværelset og køkkenet, der passer harmonisk ind i hverdagens indretning. Målet for Zone er at skabe produkter, der kan benyttes i  hverdagen, så funktionaliteten og kvaliteten er i top. Sortimentet spænder bredt og tilbyder derfor et hav af produkter i forskellige farver så det passer til netop din indretning. Trods det bredde sortiment, formår Zone alligevel at fastholde en rød tråd; det farverige univers og det bløde design.

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje