A-DERMA

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Dermatologisk

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Hvad er A-Derma Exomega?

A-Derma Exomega er en specialudviklet hudplejeserie til tør, irriteret og atopisk hud.

Exomegaprodukterne er udviklet i samarbejde med dermatologer og indeholder en naturlig aktiv ingrediens fra den særlige havreart Rhealba. Havren er unik, fordi den indeholder stoffer, som dæmper kløe, gør huden blød og har en helende effekt.

Hvad er en Atopisk hud?

Tager vi udgangspunkt i serien Exomega control, er den helt i Aderma´s ånd perfekt til en meget tør hud med tendens til atopi.

Atopisk eksem kendes typisk på en meget tør, irriteret og kløende hud. Huden kan ved atopi blive fortykket og rød, det er derfor vigtigt at du holder huden ren og tilfører masser af ekstra fugt og pleje.

Hvad skal jeg vælge af konsistens ?

Exomega Control Lotion er det mest populære valg fra Exomega-serien. Denne lotion har en letflydende konsistens, som med den ultra beroligende ingrediens Rhealba havrekim, virker kløestillende og penetrere dybt ned i huden. Denne lotion er til dig der ønsker en let konsistens, og et produkt der hurtigt trænger ind. Ønsker du derimod en konsistens med lidt mere fylde, vil du have god gavn af exomega control cream eller balm.

Aderma Exomega cremerne kan bruges af hele familien, lige fra spædbørn op til voksne, og du behøver kun at bruge dem en gang dagligt.

Hjælper A-derma Exomega Control på pludseligt opstået irritation ?

Du kender det sikkert, der kan pludseligt opstå en kløende og irritabel tilstand på huden. Her er det altså Exomega control emollient du skal have fingrene i. Denne spray går ind og beroliger huden øjeblikkeligt, og kan altså også bruges af hele familien. Rhealba havrekim ekstrakt og Filaxerine har i samspil dokumenteret virkning på tør hud med tendens til eksem.

Måden denne spray anvendes på er, et spray 1 gang dagligt ved at spray ca. 15 cm fra huden. Sprayen er også velegnet i ansigtet, her er det en god ide at påfører den på en vatrondel og derefter fordel den på huden, evt som erstatning for skintonic.

Dette var en lille guide til hvad du skal vælge inden for aderma exomega serien. Udforsk Exomega serien eller nogle af Aderma's andre fantastiske produkter, her på Matas.dk.

Sådan beskytter du din mest sarte og sensitive hud

Nyhed

Sådan beskytter du din mest sarte og sensitive hud

Af Matas

Mange kvinder synes at det er lidt pinligt at snakke om, og derfor er det heller ikke et problem der er meget fokus på. Men intime gener er ikke unormalt og det er problemer som kvinder i alle aldre kan døje med.

Læs Mere
Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Af Matas

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt, du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs Mere
Den optimale hudplejerutine til tør hud

Vi guider

Den optimale hudplejerutine til tør hud

Af Cecilia Demant

Tør hud kan både være svært og frustrerende at have med at gøre; især hvis man oplever, at huden skaller og synligt ser meget tør ud. Vi giver dig i dag bud på en hel hudplejertuine specielt sammensat til at imødekomme en tør huds behov.

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.