• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Sådan beskytter du din mest sarte og sensitive hud

Mange kvinder synes at det er lidt pinligt at snakke om, og derfor er det heller ikke et problem der er meget fokus på. Men intime gener er ikke unormalt og det er problemer som kvinder i alle aldre kan døje med.

Måske er du en af de heldige, hvis underliv hidtil har fungeret uden bøvl. Men rigtig mange af os vil opleve at blive ramt af ét eller flere underlivsproblemer gennem livet – og problemerne vil ofte være stigende under og efter overgangsalderen.

God intimpleje

Hvis du er en af de kvinder der en gang i mellem, eller ofte, oplever gener i dit underliv, er der heldigvis hjælp at hente. Det er nemlig muligt at forebygge og klare mange intime gener ved generelt at passe godt på din krop og sikre, at det vaginale miljø er sundt. Dette gøres bl.a. ved at have en god intimpleje.

Den nye Barrier Cream

Australian Bodycare har netop lanceret en helt ny intim barrierecreme, Barrier Cream.


Barrier cream er en beskyttende, plejende og blødgørende creme som blandt andet er anvendelig for kvinder i og efter overgangsalderen. Den indeholder den naturlig australsk Tea Tree Oil som har en antibakteriel effekt.​​​​​​​

Slut med intimt ubehag

Cremen har en lav pH-værdi og indeholder mælkesyre, som styrker kroppens naturlige beskyttelsesfunktioner. Den indeholder den naturlige australske Tea Tree Oil, hvilket gør at skadelige bakterier får sværere ved at forårsage lugt, irritation og ubehag.

Cremen danner en barriere, som beskytter det sarte intimområde og mindsker friktion. Den er vandafvisende og sørger for at huden er godt beskyttet mod ydre påvirkningen som bl.a. bakterier.

Barrier Cream fra Australian Bodycare kan du bruge til det intime område, hvor du oplever rødme, irritation og svie for eksempel i forbindelse med urininkontinens. Ved daglig brug kan du opnå du en god og sund intim hygiejne, som modvirker lugtgener, tørhed og intimt ubehag.

Suppler med Intim Wash

Suppler gerne med en god intimsæbe der skånsomt og effektivt fjerner lugtgener. Intim Wash fra Australian Bodycare med Tea Tree Oil anvender naturlig Tea Tree Oil, mælkesyre og C-vitamin fra kakadueblomme til at give en ren og frisk følelse i dit intimområde. Sammensætningen af ingredienser renser effektivt huden i dybden og opfrisker området, så du slipper for ubehagelige lugtgener.


Den forfriskende opkvikkende aromatiske duft af Tea Tree Oil giver en følelse af velvære og forsvinder kort tid efter uden at fordelene mindskes.


Påfør et tyndt lag på ren, tør hud på de områder, der har tendens til at blive påvirket af friktion og ømhed. Virker som et beroligende og beskyttende lag på sart hud. Anvend 1-2 gange dagligt.

Relaterede artikler

Håndvask og afspritning? Hjælp til tørre hænder

Nyhed

Håndvask og afspritning? Hjælp til tørre hænder

Af Matas

Når man er flittig til at vaske og afspritte hænderne går det ud over huden på både store og små hænder. Vi prøver alle at begrænse udbredelsen af virus ved at øge håndhygiejnen, men undervejs kan vores hænder komme på en prøve. Derfor har Australian Bodycare lanceret en håndcreme, der kommer tørrer hænder til gode.

Læs Mere
Squalane – hudens naturlige smørelse

Vi guider

Squalane – hudens naturlige smørelse

Af Cathrine Park

Når huden tørster og er ude af balance, vil den elske noget ekstra fedtstof, som den genkender. Og derfor bør du kende superfugtgiveren squalane.

Læs Mere
Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Vi guider

Følsom hud? Undgå disse almindelige fejl

Af Cecilia Demant

Følsom hud kræver helt særlig pleje – vidste du eksempelvis, at det kan være en god idé at undgå planteekstrakter og skrubbekorn, hvis din hud er til den sensitive side? I dag fortæller vi dig alt du skal vide, inden du går på jagt efter produkter særligt til følsom hud.

Læs Mere
Sådan passer du på din hud i en presset tid

Vi guider

Sådan passer du på din hud i en presset tid

Af Isabel Marschall Thostrup

Dr. Nathalie Broussard er Scientific Communication Director hos Shiseido, og hun fortæller her, hvordan du bedst plejer din hud, når det meste er lukket ned udenfor og vi opholder os mere inde. Den særlige situation vi er i lige nu, kan nemlig både stresse dig og din hud.

Læs Mere