A-DERMA

A-DERMA er et dermatologisk og plantebaseret hudplejemærke med Rhealba® havre, som siden 1982 har specialiseret sig i at udvikle effektive og naturlige produkter. Missionen er enkel: at pleje og skabe balance for sart hud på en miljøvenlig måde. A-DERMAs produkter anbefales af hudlæger globalt.

A-DERMA

A-DERMA er et dermatologisk og plantebaseret hudplejemærke med Rhealba® havre, som siden 1982 har specialiseret sig i at udvikle effektive og naturlige produkter. Missionen er enkel: at pleje og skabe balance for sart hud på en miljøvenlig måde. A-DERMAs produkter anbefales af hudlæger globalt.

59 produkter
400 ml
A-DERMAExomega CONTROL Balm
284,95 kr.
(6)
400 ml
A-DERMAExomega Control Cream
284,95 kr.
(14)
500 ml
A-DERMAUltra-rich shower gel
135,95 kr.
(1)
500 ml
A-DERMAExomega CONTROL Foaming Gel
229,95 kr.
(1)
100 ml
A-DERMAEpitheliale AH Ultra-Repairing Cream
161,95 kr.
(10)
40 ml
A-DERMAProtect SPF50+ Invisible Fluid
155,95 kr.
(2)
100 ml
A-DERMACutalgan Ultra-Calming Spray
142,95 kr.
(7)
8 g
A-DERMAProtect X-trem Stick Invisible SPF 50+
141,95 kr.
(2)
NYHED
Run don't walk: Den ultimative multi-use balm
Læs mere
500 ml
A-DERMAHydra-protective shower gel
135,95 kr.
40 ml
A-DERMAEpitheliale AH Ultra-Repairing Cream
131,95 kr.
(4)
15 ml
A-DERMADermalibour+ CICA- Cream
59,95 kr.
(3)
250 ml
A-DERMAA-Derma PROTECT AH Aftersun Milk
175,95 kr.
(2)
200 ml
A-DERMABIOLOGY AC Foaming Gel
142,95 kr.
40 ml
A-DERMABIOLOGY AC Global Cream
155,95 kr.
30 ml
A-DERMABIOLOGY AC Night Peel Serum
289,95 kr.
VI GUIDER
Den bedste rutine til sart hud med A-DERMA
LÆS MERE
30 ml
A-DERMABIOLOGY Serum
269,95 kr.
(8)
40 ml
A-DERMABiology Anti-Redness Care
184,95 kr.
(1)
40 ml
A-DERMABiology Light Cream
155,95 kr.
(3)
200 ml
A-DERMABiology Micellar Water
129,95 kr.
(4)
40 ml
A-DERMABiology Nutri Care
184,95 kr.
(1)
40 ml
A-DERMABiology Rich Cream
155,95 kr.
(2)
MATAS LIVE
Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine
Se med her
400 ml
A-DERMABody Lotion 24h Hydration
214,95 kr.
(5)
40 ml
A-DERMACalm Care
184,95 kr.
(1)
100 ml
A-DERMACytelium Drying Spray
135,95 kr.
(3)
100 ml
A-DERMADermalibour+ Barrier Cream
151,95 kr.
(1)
VI GUIDER
Fedtet og uren hud? Få den ideelle hudplejerutine
LÆS MERE
50 ml
A-DERMADermalibour+ Barrier Cream
111,95 kr.
(2)
15 ml
A-DERMADermalibour+ CICA Lip Balm
125,95 kr.
(3)
100 ml
A-DERMADermalibour+ CICA-Cream
142,95 kr.
(2)
100 ml
A-DERMADermalibour+ Foaming CICA-Gel
79,95 kr.
100 g
A-DERMADermatological Bar
65,95 kr.
(1)
30 ml
A-DERMAEnergy C Serum
289,95 kr.
(1)
100 ml
A-DERMAEpitheliale AH Duo Massage Gel-Oil
179,95 kr.
(1)
40 ml
A-DERMAEpitheliale AH Duo Massage Gel-Oil
131,95 kr.
200 ml
A-DERMAExomega CONTROL Allergo
199,95 kr.
40 ml
A-DERMAExomega CONTROL Allergo
104,95 kr.
(1)
50 ml
A-DERMAExomega CONTROL Cream
87,95 kr.
(6)
Gå til sideud af 2
Produkter pr. side:
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

A-DERMA: Naturlig Pleje til Sart Hud

A-DERMA er et dermatologisk og plantebaseret hudplejemærke med Rhealba® havre, som siden 1982 har specialiseret sig i at udvikle effektive og naturlige produkter. Missionen er enkel: at pleje og skabe balance for sart hud, på en miljøvenlig måde. A-DERMAs produkter anbefales af hudlæger globalt

A-DERMAs produkter har altid været baseret på banebrydende videnskabelig forskning og en unik kombination af dermatologisk og plantebaseret ekspertise. I hjertet af alle A-DERMAs produkter finder du en unik plantebaseret aktiv ingrediens, som ikke findes andre steder: Rhealba® havren. En økologisk dyrket havre med beroligende og rebalancerende egenskaber - en planteskat skabt til sart hud hos hele familien.

a-derma

A-DERMAs mission

A-DERMAs mission er ikke bare at skabe banebrydende dermatologiske hudplejeprodukter, men også at gøre det på en måde hvor effektivitet, sikkerhed og at passe godt på naturen er kernen i alle produkterne

  • 85% af alle ingredienser i A-DERMAs produkter er naturlige
  • 100% af renseprodukterne er bionedbrydelige
  • En kort forsyningskæde i det sydvestlige Frankrig: 50 km fra frø til færdigt produkt
  • 99% af produkterne har A eller B på Green Impact Index, en skala certificeret af AFNOR Certifications til at måle den miljømæssige og samfundsmæssige påvirkning af produkter

Naturlige ingredienser

ADERMAs produkter er baseret på naturlige ingredienser, der er udvundet fra Rhealba® havre. Disse ingredienser er kendt for deres beroligende og beskyttende egenskaber, hvilket gør dem ideelle til sart hud. A-DERMA bruger også minimalt med konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, hvilket gør deres produkter meget skånsomme og sikre.

​​​​​​​A-DERMA tilbyder en bred vifte af produkter til forskellige behov, herunder fugtighedscreme, rensende sæbe, solcreme og meget mere. Alle produkter er designet til at give næring og beskyttelse til sart hud, samtidig med at de holder huden sund og smuk.

Hudpleje med Rhealba® havre

Lad os fortælle dig en historie om havre. Havre er en meget gammel, hårdfør kornsort, som siden tidernes morgen har været brugt til at berolige og styrke huden. Men ikke alle havresorter er ligeværdige. A-DERMA har udvalgt Rhealba® havre blandt 26.000 forskellige havresorter, for Rhealba® havren har de rigeste og mest beroligende molekyler, som er essentielle for at kunne pleje og berolige sart hud.

Rhealba® havren er stjerneingrediensen i alle A-DERMAs produkter og den dyrkes økologisk i det sydvestlige Frankrig. Havren bliver høstet, når den er 10-12 uger gammel, da indholdet af de aktive molekyler til huden er på deres højeste. De aktive molekyler er saponiner og flavonoider, som beroliger og skaber balance. A-DERMAs produkter bliver skabt ved hjælp af en kort forsyningskæde på 50 kilometer fra frø til færdigt produkt.

Kropspleje til hele familien

Exomega CONTROL er den velkendte serie til tør og atopisk hud, som kan bruges til hele familien. Serien består af både vaske- og plejeprodukter, der alle har det tilfælles, at de har et højt indhold af naturlige ingredienser, effektivt dæmper kløe, hjælper med at reducere hyppigheden af atopiske udbrud og beroliger og mindsker irritation.

Derudover reducerer serien også rødme i tør og atopisk hud, styrker hudbarrieren og genopretter balancen i hudens mikrobiom. Alle cremerne i serien er uden parfume, og de findes i tre forskellige teksturer: lotion, creme og balm, så du kan finde lige præcis den tekstur, der passer bedst til din tørre hud. Exomega CONTROL serien kan bruges af hele familien fra fødslen

Faktisk er det vigtigt at starte plejen af tør hud allerede i badet, og her kan det være en fordel at bruge et vaskeprodukt uden sæbe, da sæbe udtørrer huden. Exomega CONTROL Foaming Gel er en sæbefri, pH-neutral vaskegel uden parfume, som mindsker tørhed, irritation og kløe. Derudover viser et klinisk studie også, at hvis du kombinerer Exomega CONTROL Foaming Gel med et Exomega CONTROL plejeprodukt, så øges den kløedæmpende effekt af cremen med hele 20%

A-derma til hele familien

Ansigtspleje til sart hud med tendens til allergi

BIOLOGY serien fra A-DERMA er ansigtsserien til dig, som ønsker en dermatologisk og økologisk certificeret ansigtsplejeserie, som er anbefalet af hudlæger. Serien er udviklet i samarbejde med forbrugere, og den er økologisk certificeret af ECOCERT® i henhold til COSMOS ORGANIC. Dette betyder, at produkterne lever op til helt specifikke krav, når det kommer til økologisk indhold, genanvendt og genanvendelig emballage og produktion

Alle produkterne i serien indeholder minimum 99% naturlige ingredienser, og de er alle uden parfume. Fælles for alle produkterne er, at de indeholder økologisk plantesaft fra Rhealba® havren, der booster hudens egen produktion af hyaluronsyre. Derudover virker den økologiske plantesaft også fugtgivende og holder huden i balance

Hele serien er testet på hud med tendens til allergi, og der findes både rens, dagcremer og målrettede plejeprodukter til rødme, kløe og tørhed og reaktiv hud i serien. Hele ideen er, at du kan mixe og matche produkterne, så du får din egen skræddersyede hudplejerutine.

Hudpleje til dit hjemmeapotek

A-DERMA har en hel serie af dermatologiske og plantebaserede hudplejeprodukter, til når huden er på tværs. I SOS-serien finder du alt fra en udtørrende spray, cremer til ar og strækmærker og en reparationsserie til de daglige rifter.

Dermalibour+ CICA-serien er til de daglige rifter, som f.eks. ru kinder, tørre pletter eller røde numser. I serien finder du blandt andet Dermalibour+ CICA Cream, som er den eneste 100% naturlige reparationscreme på markedet. Den reparerer, beroliger og renser huden og er effektiv efter blot 24 timer. Den er uden parfume og kan bruges af hele familien.

Et andet produkt, som er uundværligt i dit hjemmeapotek, er Cutalgan Spray – en spray til når huden gør ondt. Hvis din eller dit barns hud svier, klør eller brænder, og der opstår ubehag i huden, så prøv Cutalgan. Det er en ultraberoligende spray uden parfume, som indeholder peruviansk lian, en aktiv ingrediens anerkendt af WHO, som mindsker ubehag i huden. Sprayen kan med fordel bruges til f.eks. myggestik, hvis man brænder sig på brændenælder eller ved solskoldning. Den beroliger øjeblikkeligt, har 98% naturlige ingredienser og kan bruges af hele familien.

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Din sundhed

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har måske scrollet gennem siden her på matas.dk og set mærker som Vichy, La Roche-Posay og A-Derma, som har et lille mærke på sig, der siger ’dermatologisk hudpleje’. Men måske du tænker: hvad betyder det egentlig? Læs med her, og bliv klogere på, hvad dermatologisk hudpleje er, og hvad de forskellige brands kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Din sundhed

Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Af Matas

Har du undret dig over, hvad forskellen på hudtype og hudtilstand egentlig er? Så er du langt fra alene. Det kan nemlig være lidt svært at hitte ud af, hvad forskellen er, og hvad det betyder for din hudpleje. Men i denne artikel har vi din ryg, og skærer forskellen helt ud i pap, så ingen længere er i tvivl. Læs med!

Læs Mere